Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar A101 de kadife 5 li askı vardı 4.95 alan var mı :)
aynen resimli yapmalısın :)ayy evet resimli yapacağım o zaman :)
kızlar size bir haberim var
ben sevgilim askerden geldikten sonra söz anca olur diye bahsetmiştim hatırlarsanız ama tam tarih veremiyordum oruçtan once mi sonra mı diye, dün gece konusuyorduk telefonda, annesi - babasıyla konusurken sen gelde cok gecmeden söz yaparız demişler, yani ramazandan önce olacak büyük ihtimalle benim aklımdan 30 mayıs geciyor hep oyle soyledim bende olur dedi ama bir hafta sonrasında sınavlarım oldugu için yada 14-15 haziran gibi olacak, yani en uzun 3 ay var suanda
Canlar Merhaba
Bende aranıza katılabilirmiyim Bizim sözümüz bu yazın olcak inşallah :) Umarım hersey istedgmz gbi olur
Canlar Merhaba
Bende aranıza katılabilirmiyim Bizim sözümüz bu yazın olcak inşallah :) Umarım hersey istedgmz gbi olur
Ne guzel, cok sevindim tarihler hep geri aliniyor =)
sagol tatlım, ağzım kulaklarımda bugun
neden kızzzz
sözüme en fazla suanda 3 ay var, bunu net soyleyebiliyorum ondan canım, onceden bu kadar net değildi ve daha cok vardı,
Sizce o elbiseyle saclarimi nasil yaptirabilirim? Makyaj, taki ve oje nasil olmali =D
hımmm ne güzelll
benimde aylar yıllar var :97::97:
hoşgeldin canım, inşallah gönlunce olur hersey kendinden bahseder misin biraz
Hosgeldin, kendini tanitir misin biraz? =)
aylar yıllar derken, siz neyi bekliyordunuz ve ne zamn dusunuyordunuz canım, kusura bakma hatırlayamadım da yazmıssındır aslında :44:
yazdım tabi
denizcilik okuyor benımkı canım aslında nasipse bu sene okulu bitiyor ama 2 yıl daha okuması lazım bu süre içinde de söz yapmak pek mümkün gözükmüyor : okul bitince söz olur anca sonra kısa dönem askerlik falan
allah nasip ederse tabi şu anda planlar bu yönde aslında beklemekten yoruldum bir an önce olsun istiyorum ama şartlar elvermiyor
Dağınık topuz, sarkmayan daha küçük küpeler, bileklik yeterli olur bence takı olarak,
Tekrar Merhaba Kızlar
Alanyada yaşıyorum ben . Mesleğimde Muhasebe
Uzun zamandır bekliyoruz bizde o sene bu sene derken araya engeller girdi en büyük engelimizde askerlik Erkek arkadaşımla üniden tanışıyoruz 7 yıldır tanıyorum onu 2.5 yıldır beraberiz ama
Üni bittikten sonra sevgili olduk myo mezunuyuz biz daha sonra dikey geçiş yaptk bu sene son senemiz allah izin verirse haziranda okulu bitiyor askere gidicek
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda
Küpe ve bileklik siyah mi olsa ki ya cok kararsiz kaldim =D sagol canim ben de daginik topuz dusunuyorum bakalim =)
evet evet siyah olsun :13: