• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar size bir haberim var :24:

ben sevgilim askerden geldikten sonra söz anca olur diye bahsetmiştim hatırlarsanız ama tam tarih veremiyordum oruçtan once mi sonra mı diye, dün gece konusuyorduk telefonda, annesi - babasıyla konusurken sen gelde cok gecmeden söz yaparız demişler, yani ramazandan önce olacak büyük ihtimalle :16: benim aklımdan 30 mayıs geciyor hep oyle soyledim bende olur dedi :8: ama bir hafta sonrasında sınavlarım oldugu için yada 14-15 haziran gibi olacak, yani en uzun 3 ay var suanda :16::16:

Canlar Merhaba

Bende aranıza katılabilirmiyim :16: Bizim sözümüz bu yazın olcak inşallah :) Umarım hersey istedgmz gbi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar size bir haberim var :24:

ben sevgilim askerden geldikten sonra söz anca olur diye bahsetmiştim hatırlarsanız ama tam tarih veremiyordum oruçtan once mi sonra mı diye, dün gece konusuyorduk telefonda, annesi - babasıyla konusurken sen gelde cok gecmeden söz yaparız demişler, yani ramazandan önce olacak büyük ihtimalle :16: benim aklımdan 30 mayıs geciyor hep oyle soyledim bende olur dedi :8: ama bir hafta sonrasında sınavlarım oldugu için yada 14-15 haziran gibi olacak, yani en uzun 3 ay var suanda :16::16:

Ne guzel, cok sevindim tarihler hep geri aliniyor =)

Sizce o elbiseyle saclarimi nasil yaptirabilirim? Makyaj, taki ve oje nasil olmali =D

hoşgeldin canım, inşallah gönlunce olur hersey :nazar: kendinden bahseder misin biraz

Hosgeldin, kendini tanitir misin biraz? =)

Tekrar Merhaba Kızlar :16::16:

Alanyada yaşıyorum ben . Mesleğimde Muhasebe:27:

Uzun zamandır bekliyoruz bizde o sene bu sene derken araya engeller girdi en büyük engelimizde askerlik :31: Erkek arkadaşımla üniden tanışıyoruz 7 yıldır tanıyorum onu :32: 2.5 yıldır beraberiz ama :51:

Üni bittikten sonra sevgili olduk myo mezunuyuz biz daha sonra dikey geçiş yaptk bu sene son senemiz allah izin verirse haziranda okulu bitiyor askere gidicek :31:

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda:16:

aylar yıllar derken, siz neyi bekliyordunuz ve ne zamn dusunuyordunuz canım, kusura bakma hatırlayamadım da yazmıssındır aslında :44:

yazdım tabi :19::9::9::9:

denizcilik okuyor benımkı canım aslında nasipse bu sene okulu bitiyor ama 2 yıl daha okuması lazım bu süre içinde de söz yapmak pek mümkün gözükmüyor :50:: okul bitince söz olur anca sonra kısa dönem askerlik falan :30:

allah nasip ederse tabi şu anda planlar bu yönde aslında beklemekten yoruldum bir an önce olsun istiyorum ama şartlar elvermiyor :59::59:

Son düzenleyen: Moderatör:
yazdım tabi :19::9::9::9:

denizcilik okuyor benımkı canım aslında nasipse bu sene okulu bitiyor ama 2 yıl daha okuması lazım bu süre içinde de söz yapmak pek mümkün gözükmüyor :50:: okul bitince söz olur anca sonra kısa dönem askerlik falan :30:

allah nasip ederse tabi şu anda planlar bu yönde aslında beklemekten yoruldum bir an önce olsun istiyorum ama şartlar elvermiyor :59::59:

yani uzun ilşkilerin hep aynı bekleyişi ve zamanın daha cokk cabuk gecmesini isteyişi, inşallah gönlunce olur tatlım, bende okul bekledim simdi askerlik bekliyorum ..... :72: ama sizin en azından askerden once olma durumuz var o guzel işte :16:

Dağınık topuz, sarkmayan daha küçük küpeler, bileklik yeterli olur bence takı olarak, :34:

Küpe ve bileklik siyah mi olsa ki ya cok kararsiz kaldim =D sagol canim ben de daginik topuz dusunuyorum bakalim =)

Tekrar Merhaba Kızlar :16::16:

Alanyada yaşıyorum ben . Mesleğimde Muhasebe:27:

Uzun zamandır bekliyoruz bizde o sene bu sene derken araya engeller girdi en büyük engelimizde askerlik :31: Erkek arkadaşımla üniden tanışıyoruz 7 yıldır tanıyorum onu :32: 2.5 yıldır beraberiz ama :51:

Üni bittikten sonra sevgili olduk myo mezunuyuz biz daha sonra dikey geçiş yaptk bu sene son senemiz allah izin verirse haziranda okulu bitiyor askere gidicek :31:

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu yolda:16:

Amin, İnsallah en yakin zamanda kavusursunuz =) hepimiz okul askerlik bekliyoruz =)

Back