• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım =)

Ee bir sonuç çıkmadı herhalde daha ? =)

Sağol canım=) Evet mezuniyet olsun bitsin de inşallah sonra ya bir arkadaşımın düğününde ya da nişanımda giycem hiçbirnin tarih belli olmayınca kararsızım :D

aynen canım gidelim diyende var kalalım diyende :1: ben yeni konuyu açarım tabloda hazırlar takip ederim diyen varsa ben gelirimm :4:

canım 40 kuruşa o arkadaş nerden almış öyle ben yapıp satıyorum şark handan 75 kuruşa alıyorum tanesini nerden aldıysa banada desin :1::1:

şark hanı bi blogdan buldum canım ticaret üniversitesinin çaprazındada bi han varmış ordada 40 kuruşmuş belki boyutu farklıdır:1:

ben nazar boncugu düşündüm ama sen olsan ne koyardın canım bide sen dagıtcek mısın söz hediyelikleri:1:

evetttttt şimdiden kafamda dolu fikir var :1: ben 2 model beğendim hemen foto koyuyorum $lavantakesesi-nisan-soz-hediyelik.jpg
ya annem bukeselerden dikecek içine lavanta koyacağız..

$01032013105035_a14.jpg
yada bu kotulardan alıp çiçek ve tül ile süsleyeceğizz :16:

şişe bende yapmayı düşünüyordum söz de yapsamiçine kuru kahve koyardım diyorum çünkü söz demek kahve demek bence :34:

evetttttt şimdiden kafamda dolu fikir var :1: ben 2 model beğendim hemen foto koyuyorumEki Görüntüle 1021437
ya annem bukeselerden dikecek içine lavanta koyacağız..

Eki Görüntüle 1021439
yada bu kotulardan alıp çiçek ve tül ile süsleyeceğizz :16:

şişe bende yapmayı düşünüyordum söz de yapsamiçine kuru kahve koyardım diyorum çünkü söz demek kahve demek bence :34:

evet bunlar benimde aklımda var hatta bendee mor bi kutu begenmiştim:27: evide lila mor detaylara süslerim demiştim bizim salon zaten beyaz :52:
çok detay var aklımda ama bilmiyorum işte kutuların içine bişey koycak mısın peki:32:

evet bunlar benimde aklımda var hatta bendee mor bi kutu begenmiştim:27: evide lila mor detaylara süslerim demiştim bizim salon zaten beyaz :52:
çok detay var aklımda ama bilmiyorum işte kutuların içine bişey koycak mısın peki:32:

kutuların içine şeker tarzı bişey koyarım canım... ama benim gönlüm şuan pembe keselerden yana sence onlar nasıl ömürlük saklanır die düşünüyorum

Back