- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 34
Sağol canım=) Evet mezuniyet olsun bitsin de inşallah sonra ya bir arkadaşımın düğününde ya da nişanımda giycem hiçbirnin tarih belli olmayınca kararsızım
çok tatlı bi hası sepette sunsam nasıl olur bu şişler:)şişeler çok şeker canım
ikisi de çok tatlı canım ben olsam şişeleri seçerdim :) ne kadar tanesi mesela ?[/QUOTE .!.:şişelerin tanesi 40 kuruş filan canım hatta burda bi üye 300 taneyi 150 liraya almış boncugu kurdelesi filan 160 tutmuş:) benimde en fazla 50 lira filan tutar heralde
çok tatlı bi hası sepette sunsam nasıl olur bu şişler:)
şişelerin tanesi 40 kuruş filan canım hatta burda bi üye 300 taneyi 150 liraya almış boncugu kurdelesi filan 160 tutmuş:) benimde en fazla 50 lira filan tutar heralde
çok iyimiş canım :) kaç tane yaptırmayı düşünüyorsun :)
çok iyimiş canım :) kaç tane yaptırmayı düşünüyorsun :)
en fazla bi 50 tane yaparım canım kendim yapıcam hepsini
öyle mi canım :) ben hazır alacan sanmıştım :) malzemeleri nerden alacaksın :)
tabi ki eminönünden alıcam canım hatta yerinide buldum şark han varmış ordan alıcam
iyi canım al bakalım :) yapınca merakla bekliyorum artık :)
tabi ki eminönünden alıcam canım hatta yerinide buldum şark han varmış ordan alıcam
Teşekkür ederim canım =)
Ee bir sonuç çıkmadı herhalde daha ? =)
Sağol canım=) Evet mezuniyet olsun bitsin de inşallah sonra ya bir arkadaşımın düğününde ya da nişanımda giycem hiçbirnin tarih belli olmayınca kararsızım
canım 40 kuruşa o arkadaş nerden almış öyle ben yapıp satıyorum şark handan 75 kuruşa alıyorum tanesini nerden aldıysa banada desin
şark hanı bi blogdan buldum canım ticaret üniversitesinin çaprazındada bi han varmış ordada 40 kuruşmuş belki boyutu farklıdır
aynen canım gidelim diyende var kalalım diyendeben yeni konuyu açarım tabloda hazırlar takip ederim diyen varsa ben gelirimm
olabilir canım bnmkiler 50 cc lik tane alırsan 1tl toptan alırsan 75krştan veriyor
şişelerin içine ne koysam acaba
nazar boncugu, lavanta, bonibon, kalp şeker, yıldız şeker, sıvı sabun, kolonya, reçel, kuru kahve vb
ben nazar boncugu düşündüm ama sen olsan ne koyardın canım bide sen dagıtcek mısın söz hediyelikleri
evetttttt şimdiden kafamda dolu fikir varben 2 model beğendim hemen foto koyuyorumEki Görüntüle 1021437
ya annem bukeselerden dikecek içine lavanta koyacağız..
Eki Görüntüle 1021439
yada bu kotulardan alıp çiçek ve tül ile süsleyeceğizz
şişe bende yapmayı düşünüyordum söz de yapsamiçine kuru kahve koyardım diyorum çünkü söz demek kahve demek bence
evet bunlar benimde aklımda var hatta bendee mor bi kutu begenmiştimevide lila mor detaylara süslerim demiştim bizim salon zaten beyaz
çok detay var aklımda ama bilmiyorum işte kutuların içine bişey koycak mısın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?