Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Son düzenleme:

aynen canım gidelim diyende var kalalım diyende ben yeni konuyu açarım tabloda hazırlar takip ederim diyen varsa ben gelirimm

canım 40 kuruşa o arkadaş nerden almış öyle ben yapıp satıyorum şark handan 75 kuruşa alıyorum tanesini nerden aldıysa banada desin

şark hanı bi blogdan buldum canım ticaret üniversitesinin çaprazındada bi han varmış ordada 40 kuruşmuş belki boyutu farklıdır

ben nazar boncugu düşündüm ama sen olsan ne koyardın canım bide sen dagıtcek mısın söz hediyelikleri

evetttttt şimdiden kafamda dolu fikir var ben 2 model beğendim hemen foto koyuyorum
ya annem bukeselerden dikecek içine lavanta koyacağız..

yada bu kotulardan alıp çiçek ve tül ile süsleyeceğizz

şişe bende yapmayı düşünüyordum söz de yapsamiçine kuru kahve koyardım diyorum çünkü söz demek kahve demek bence

evet bunlar benimde aklımda var hatta bendee mor bi kutu begenmiştim evide lila mor detaylara süslerim demiştim bizim salon zaten beyaz
çok detay var aklımda ama bilmiyorum işte kutuların içine bişey koycak mısın peki

kutuların içine şeker tarzı bişey koyarım canım... ama benim gönlüm şuan pembe keselerden yana sence onlar nasıl ömürlük saklanır die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…