• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım yardım edin

Birlikte gitmeyi teklif edip bir nabız ölçün bakalım ne diyecek, terslerse eğitimi için konuşmayı da yapmazsınız, benim yeğenlerimde sizin gibiydi, aralarında 5 yaş var onların, sürekli didişme tartışma, büyüğü üniversiteden mezun oldu çalışmaya başladı, küçüğü bu sene üniversiteye başladı, ikisi de o kadar yoğun ki didişmeye vakitleri olmuyor, didişmeye didişmeye anlaşmayı öğrendiler, bu arada küçüğü her dakika didiştiği abisine ösym sınavı sonrasında tercihleri için danıştı, umarım sizin de kardeşinizle ilişkiniz düzelir tabii karşılıklı yaklaşımlar önemli.
Tam dediğiniz gibi yaptım. Biletin qr kodunu attım. Bana verdiği cevabı sizlere atmak istiyorum. Daha önce arkadaşımla gitmiştik ona diyor. Ben sürpriz yapmak için sormadım, tiyatro oyunu ayırt eden biri değil. En ucuz tiyatrodan bilet aldım.

Ben böylr yaptım diye kendini rahatlatmak için yapıp bana minnet ettirme falan diyor. Ben de uğraşmadım gelmezsen gelme dedim. Bunun üzerine bana emir verme falan diyor istediğim gibi konuşurum falan. Bence normal değil hiç, ben de uğraşmadım

Eklentiler

• IMG_0497.png
    IMG_0497.png
    278,1 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_0498.png
    IMG_0498.png
    275,1 KB · Görüntüleme: 20
her bardak diyene kizmissin ama senin davranisinla ilgili cok büyük bir ornek aslinda.
ben su içmek için mecburen onun artığını içmesi gerekiyordu tek bir bardak vardı çünkü
Masada tek su bardağı vardı ve kardeşim onunla su içti ardından ben de içmek istedim ve dibinde kalan suyu da içer misin dedim ben dibini içmeyeceğini nereden bilebilirim, şunu da içer misin dedim, o da içmeyeceğim dedi buraya kadar benlik sıkıntı yok ki, ben devam editor sandığım için iç dedim, yani zorlamadım içer misin anlamındaydı. sonra gerizekalı başka yere koy diyince sinirlendim
kimse kimsenin artigini icmeye mecbur olamaz koca evde su icecek kisi icin ikinci bir bardak yok muydu? vardi. niye sizinle cok da anlasamayan kardesinize bir şeyleri dikte ediyorsunuz? niye kızın suratına su firlatiyorsunuz?
ayrica benim de ablam var ille de "bardaginin dibini ic ben de kullanicam" dese "baska bardak al gerizekali" derim.
Kendi odası var benim odama ihtiyacı yok ki ayrıca ben geldim nir aylığına neticede.
bin kere odam odam demissin. o oda senin degil ki kardesinin. evden gitmissin- odani devretmissin
alis artik. alisamiyorsan yeni odanı guzellestirmeye falan calis yeni odanla bag kuracak seyler yap boya dekorasyok vs.
senin "benim odam" diye tutturman seye benziyor. ablamlar yeni evliyken 2+1 evlerinde bir odayi hobi odasi yaptilar. ses sistemi, plaklar, projeksiyon, kitaplar vs vs her sey o odadaydi. sonra bebekleri dogdu. o odayi esyalardan bir sekilde arindirdilar ve besik falan aldilar. simdi o odaya çocuk odası diyorlar.
senin mantığın suna benziyor. oda coktan cocuk odasi olmuşken insanlarin "hobi odası" demesi gibi bir sey. sacma yani.
bıraktın gitti o oda artik yok . hala kendi odan gibi davranmana gicik oluyor olabilir ergen bacin.
Annem babam çalışıyor, evin yemeğini ve temizliğini ben yapıyorum. nihayetinde odadaki eşyalar da benim olunca elbette arada nir temizlik yapıyorum, eşyalarına da karışmıyorum, masasının üzerini sildim sadece
mecbur yapmak zorundayım kim yapacak? Kardeşim yapmaz
ay bu ne yaprak dökümü fikret halleri.
alt tarafi surada 1 ay evdesin onda da sanki sen yokken ailen pislikten acliktan ölecek gibi davranmaya, gereksiz verici olup sonra takdir beklemeye ne gerek var?
sen yokken anan nasil yapıyorsa yine yapar merak etme. eve gelince ev niye temiz degil yemek niye yok diye kizarsa "bu evde iki genc kizdik. neden kardesime de laf soylemiyorsun" de. kendini heder etme.
Tam dediğiniz gibi yaptım. Biletin qr kodunu attım. Bana verdiği cevabı sizlere atmak istiyorum. Daha önce arkadaşımla gitmiştik ona diyor. Ben sürpriz yapmak için sormadım, tiyatro oyunu ayırt eden biri değil. En ucuz tiyatrodan bilet aldım.

Ben böylr yaptım diye kendini rahatlatmak için yapıp bana minnet ettirme falan diyor. Ben de uğraşmadım gelmezsen gelme dedim. Bunun üzerine bana emir verme falan diyor istediğim gibi konuşurum falan. Bence normal değil hiç, ben de uğraşmadım
su olayda da hatalisin. niye emrivaki yapiyorsun ki? bir de ucuzundan bir biler aldim demissin. insanin izleyecegi oyun tabii ki de onemli. sevmeyecegi oyuna neden gitsin? ayrica o gun müsait mi, sizle gelmek ister mi?? ergen bir insanin en büyük istegi birey yerine konmaktir. siz de tam olarak bunu yapmiyorsunuz.
ayrica 7 sayfa hatalisin demisler bir kere "hakli olabilirsiniz" dememissiniz. siz de yasamasi zor birisiniz. "kardesim beni ozlemiyor" diyorsunuz ama nasil ozlesin ki su durumda?
ha diyeceksin kardesim cok mu iyi, kesinlikle hayir. Sacma sapan ergenin teki, benim kardesim olsa ne pohpohlucam insandan sayip canımı sıkmazdim, odamda takilirdim. ama konu acan sensin- kendini hakli goren sensin. biz de haksiz taraflarini - kardesine sandigin kadar iyi olmadigini soyluyoruz. yoksa on saat "aaa vah vah tuh su terbiyesize" desek bu sana ne katacak? en azindan belki bu konudan sonra "evet fazla mudahaleciyim" der bir ozelestiri yaparsin.

Merhabalar, ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 16 yaşında da bir kız kardeşim var. Gelgelelim kız kardeşimle küçüklükten beri anlaşamıyorum. Küçükken bile çok aksi insan içine çıkmayan bi tipti. Bense tam tersiyim. Üniye gittiğimden beri haliyle problem yaşamıyoruz ama bugünlerde yine sorun oluyor. Mesela onun odasını topluyorum (odası dediğim yere kitapları düşüyordu ve eşyaları, kırılmasınlar diye masasına geri koydum) bana gerizekalı mısın defol git toplama diyor durduk yere. Sabah kendine enteresan bir tabak hazırlıyordu koredekiler gibi bowla benzemiş diye şaka yapıyorum (bunu tamamen iyi niyetle hani değişik olmuş anlamında diyorum, dalga geçmek değil takdir etmek için) ona da cevap olarak hıı çok komik dedi. Ne desem böyle malca cevaplar veritor. 1 arkadaşı dışında arkadaşı yok. En son bugün dayanamadım. Masada çay içiyorduk ki ben zaten senede birkaç ay onlarla beraberim, suyun dibi kalmıştı onu da iç dedim ona, o da midem bulanır içemem koysana şuraya gerizekalı dedi, ben zaten başka batdağa koymak için yeltendim bana gerizekalı demesi çok sinirlendirici geldi, ben de o dibinde kalan suyu surstına fırşattım. O ise bana cevap olarak çayı fırlattı bağırış çağırış. (Sürpriz tiyatro bileti alıyorum bana daha önce gitmek istediğini söylediği için, gerizekalı mısın bana neden sormadın diyor sadece.) Dayanamayıp vurduö hatta artık sabrım kalmadı. Annem her zaman beni haksız buluyor. Hep ben haksızım. Kız asla normal değil. Her şeye bir cevabı var. Ve geçrekten kardeşim olmasa gram sevmeyeceğim bir tip. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Bir kız kardeşim olmasını isterdim. Benim iki kızım var yaşları size yakın, evet arada böyle atisirlar ama çoğu zaman arkadaş gibiler. Ders çalışırken birbirlerine destekler. Üzmeyin kırmayın kardeş gibisi varmı.

Kardeşin ergenliğin zirvesinde ,odasına yemesine içmesine karışmayın ? Senin bahsettiğin sakalasmalar birbiriyle anlaşan kisiler için geçerli şuan gözünün üstünde kas var desen batacak ! Niye zorluyosun.

her bardak diyene kizmissin ama senin davranisinla ilgili cok büyük bir ornek aslinda.

kimse kimsenin artigini icmeye mecbur olamaz koca evde su icecek kisi icin ikinci bir bardak yok muydu? vardi. niye sizinle cok da anlasamayan kardesinize bir şeyleri dikte ediyorsunuz? niye kızın suratına su firlatiyorsunuz?
ayrica benim de ablam var ille de "bardaginin dibini ic ben de kullanicam" dese "baska bardak al gerizekali" derim.

bin kere odam odam demissin. o oda senin degil ki kardesinin. evden gitmissin- odani devretmissin
alis artik. alisamiyorsan yeni odanı guzellestirmeye falan calis yeni odanla bag kuracak seyler yap boya dekorasyok vs.
senin "benim odam" diye tutturman seye benziyor. ablamlar yeni evliyken 2+1 evlerinde bir odayi hobi odasi yaptilar. ses sistemi, plaklar, projeksiyon, kitaplar vs vs her sey o odadaydi. sonra bebekleri dogdu. o odayi esyalardan bir sekilde arindirdilar ve besik falan aldilar. simdi o odaya çocuk odası diyorlar.
senin mantığın suna benziyor. oda coktan cocuk odasi olmuşken insanlarin "hobi odası" demesi gibi bir sey. sacma yani.
bıraktın gitti o oda artik yok . hala kendi odan gibi davranmana gicik oluyor olabilir ergen bacin.

alt tarafi surada 1 ay evdesin onda da sanki sen yokken ailen pislikten acliktan ölecek gibi davranmaya, gereksiz verici olup sonra takdir beklemeye ne gerek var?
sen yokken anan nasil yapıyorsa yine yapar merak etme. eve gelince ev niye temiz degil yemek niye yok diye kizarsa "bu evde iki genc kizdik. neden kardesime de laf soylemiyorsun" de. kendini heder etme.

su olayda da hatalisin. niye emrivaki yapiyorsun ki? bir de ucuzundan bir biler aldim demissin. insanin izleyecegi oyun tabii ki de onemli. sevmeyecegi oyuna neden gitsin? ayrica o gun müsait mi, sizle gelmek ister mi?? ergen bir insanin en büyük istegi birey yerine konmaktir. siz de tam olarak bunu yapmiyorsunuz.
ayrica 7 sayfa hatalisin demisler bir kere "hakli olabilirsiniz" dememissiniz. siz de yasamasi zor birisiniz. "kardesim beni ozlemiyor" diyorsunuz ama nasil ozlesin ki su durumda?
ha diyeceksin kardesim cok mu iyi, kesinlikle hayir. Sacma sapan ergenin teki, benim kardesim olsa ne pohpohlucam insandan sayip canımı sıkmazdim, odamda takilirdim. ama konu acan sensin- kendini hakli goren sensin. biz de haksiz taraflarini - kardesine sandigin kadar iyi olmadigini soyluyoruz. yoksa on saat "aaa vah vah tuh su terbiyesize" desek bu sana ne katacak? en azindan belki bu konudan sonra "evet fazla mudahaleciyim" der bir ozelestiri yaparsin.
insanlar birbirine tiyatro sürprizi yapabilir. ben öğrenciyim, onu düşünüp tatilde sürekli evde oturduğu için de bilet almıştım. vereceğimiz ilk tepki teşekkür ederim ama müsait değilim olabilirdi, bana neden sormadın falan fıstık deyip azarlamak değil. bileti sormamamın sebebi de o uyuyordu, en arka yerler kalmıştı, ben hızlıca almasam dolacaktı. ben de aldım. evet haklısınız şu konuda, bir daha işim olmaz. ayrıca yaprak dökümü fikret falan değilim, eve gelince temizlik yemek bana kitleniyor ses çıkaramıyorum maalesef. Anneme de yardımcı olmak istiyorum. Her şeye bir lafınız var ancak on kişi yargılayarak geldiğiniz için anlamadınız. beni dinleyenler hak verdi fark ettiyseniz.

İkincisi hanımefendi oda bana sorulmadan nir anda kardeşime verilmiş, bana kimse bir şey sormadı, odam odam da demedim olayı açıklıyorum sadece. Ben müdahale etmediğimi söylediğim halde neden aynı şeyde ısrar ediyorsunuz? Gelmiyorsa gelmiyor, gelmemesi de alakadar etmiyor. Dikte falan etmediğimi anlamanız gerekiyor okuma yazma biliyorsanız. İçer misin dedim o da içmem dedi, buraya kadar problem yok, ben zorla iç de demedim, mal mısın iç de demedim, sadece içer misin dedim İÇER MİSİN? yani rica. sizi bütün konularda takip ediyorum adeta saldırmak için yer aramışsınız

Kardeşin ergenliğin zirvesinde ,odasına yemesine içmesine karışmayın ? Senin bahsettiğin sakalasmalar birbiriyle anlaşan kisiler için geçerli şuan gözünün üstünde kas var desen batacak ! Niye zorluyosun.
nasıl okumadan aynı lafları söylüyorsunuz? Sizce ben odasına mı karışmışım, yemeğine mi? odasını topla bile dememişim, yemeğine de bir şet dememişim. Üstten mi okuyorsunuz, anlamıyorum

o kadar yanlış anlamaya meyillsiiniz ki bardak olayını da o benim artığımı içiyor gibi anlamışsınız! evde bir bardak elbette yoktu, anlık gelişen bir olaydı ve ben de ondan artığını bitirmesini rica ettim. Emretmedim. İçer misin dedim. O da içmek yerine başka yere döksene gerizekalı dedi. bu sizd normal geliyorsa sizi de normal bulamam kusura bakmayın.

insanlar birbirine tiyatro sürprizi yapabilir. ben öğrenciyim, onu düşünüp tatilde sürekli evde oturduğu için de bilet almıştım. vereceğimiz ilk tepki teşekkür ederim ama müsait değilim olabilirdi, bana neden sormadın falan fıstık deyip azarlamak değil. bileti sormamamın sebebi de o uyuyordu, en arka yerler kalmıştı, ben hızlıca almasam dolacaktı. ben de aldım. evet haklısınız şu konuda, bir daha işim olmaz. ayrıca yaprak dökümü fikret falan değilim, eve gelince temizlik yemek bana kitleniyor ses çıkaramıyorum maalesef. Anneme de yardımcı olmak istiyorum. Her şeye bir lafınız var ancak on kişi yargılayarak geldiğiniz için anlamadınız. beni dinleyenler hak verdi fark ettiyseniz.
ya allah askina
elimizde 3 veri var
¹daha bugün birbirinize biseyler firlatacak kadar büyük kavga ettini
²kardeşinle aran berbat
³kardesin saygisiz ergenin teki
elindeki bu uc seyle sana alinan tiyatroya "cok teselkur ederim ama musait degilim" mi diyecekti?
cidden bunu der diye umduysaniz insan iliskilerine dair en ufak fikriniz yok demektir.
ayrica iyi ki de gitmemis
aldigin oyunun konusuna bile bakmamissin, en ucuz oyunu almissin bir de en arka koltuktan almissin.
bir insan bundan nasil zevk alabilir ki?
iyilik yapıyorsan da laf olsun diye yapma bir dahakine bence.
sana hak verenler de kardesinin sacma sapan biri oldugu konusunda hak vermis - o konuda ben de hak veriyorum.
ama suc sizin degil cocuk yetistirmeyi bilmeyen - evlat ayiran - ortayi bulmaktansa gecistirip anca anı kurtaran anne babanizin

7 sayfa hatalısın da demediler,
ya allah askina
elimizde 3 veri var
²kardeşinle aran berbat
elindeki bu uc seyle sana alinan tiyatroya "cok teselkur ederim ama musait degilim" mi diyecekti?
cidden bunu der diye umduysaniz insan iliskilerine dair en ufak fikriniz yok demektir.
aldigin oyunun konusuna bile bakmamissin, en ucuz oyunu almissin bir de en arka koltuktan almissin.
sana hak verenler de kardesinin sacma sapan biri oldugu konusunda hak vermis - o konuda ben de hak veriyorum.
ama suc sizin degil cocuk yetistirmeyi bilmeyen - evlat ayiran - ortayi bulmaktansa gecistirip anca anı kurtaran anne babanizin
oyunun konusuna elbette baktım, devlet tiyatrosu olduğu için tercih ettim. Bizim gibi aileler için tiyatroya gitmek önemli vir şey. şahsen beni hiç götürmediler. Laf olsun diye yapmadım kendim gideceğim. garip. Hayatımda ilk defa iyilik yapmaya çalıştığım için kötü hissediyorum

ya allah askina
elimizde 3 veri var
²kardeşinle aran berbat
bu kız aramız iyiyken de bu tepkiyi vermiyor işte, o zaman da sen mal mısın bana neden sormadın dedi, ben de sana sürpriz yapmak istedim demiştim. Kavgayla alakalı nir durum da değil. Ayrıxa arayı yumuşatmak için bir adım attım. Daha ne yapabilirim!

bu kız aramız iyiyken de bu tepkiyi vermiyor işte, o zaman da sen mal mısın bana neden sormadın dedi, ben de sana sürpriz yapmak istedim demiştim. Kavgayla alakalı nir durum da değil. Ayrıxa arayı yumuşatmak için bir adım attım. Daha ne yapabilirim!
ki ablam bana bilet alıp sonra wpden yazsa gerçekten yumuşardım. En azından trip atardım böyle cevap vermezdim. ben bu asiliğe anlam veremiyorum. Bana seninle istediğim gibi konuşurum diyebiliyor çok rahat, buna ne yapabilirim nasıl davranabilirim onu danışıyorum sizs

ya allah askina
elimizde 3 veri var
²kardeşinle aran berbat
Yani demem o ki kardeşim benimle üslubunu bozmayı artık bir alışkanlık haline getirmiş. Onun için bu normal ve hayatı sadece karşı çıkmaya programlı. Normal hauatında da beni insan abla yerine koymuyor. Saygı duymuyor. Ben ne yapsam bana saygı duymuyor. O beni kişi saymıyor ki ben napabilirim. Bunu soruyorum. Derdimi anlamadan beni yargılıyorsunuz

Yani demem o ki kardeşim benimle üslubunu bozmayı artık bir alışkanlık haline getirmiş. Onun için bu normal ve hayatı sadece karşı çıkmaya programlı. Normal hauatında da beni insan abla yerine koymuyor. Saygı duymuyor. Ben ne yapsam bana saygı duymuyor. O beni kişi saymıyor ki ben napabilirim. Bunu soruyorum. Derdimi anlamadan beni yargılıyorsunuz
Ve verdiğiniz tavsiyeler bizim evin gerçekliğinden uzak. Yemek yapma, temizleme bilmem ne. Bunları yapmayınca annem işten gelince bir tek bana bağırıyor. Kaç yaşında kız olduğumu söylüyor, ben bunları dinlemek yerine tabii ki ev işlerini tercih edeceğim. Kardeşim ise bütün gün sadece yatıyor. Ve bir kere bile sen napıyorsun demedim. Onu zorla temizlik yapmaya da zorlamadım.

Merhabalar, ben 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 16 yaşında da bir kız kardeşim var. Gelgelelim kız kardeşimle küçüklükten beri anlaşamıyorum. Küçükken bile çok aksi insan içine çıkmayan bi tipti. Bense tam tersiyim. Üniye gittiğimden beri haliyle problem yaşamıyoruz ama bugünlerde yine sorun oluyor. Mesela onun odasını topluyorum (odası dediğim yere kitapları düşüyordu ve eşyaları, kırılmasınlar diye masasına geri koydum) bana gerizekalı mısın defol git toplama diyor durduk yere. Sabah kendine enteresan bir tabak hazırlıyordu koredekiler gibi bowla benzemiş diye şaka yapıyorum (bunu tamamen iyi niyetle hani değişik olmuş anlamında diyorum, dalga geçmek değil takdir etmek için) ona da cevap olarak hıı çok komik dedi. Ne desem böyle malca cevaplar veritor. 1 arkadaşı dışında arkadaşı yok. En son bugün dayanamadım. Masada çay içiyorduk ki ben zaten senede birkaç ay onlarla beraberim, suyun dibi kalmıştı onu da iç dedim ona, o da midem bulanır içemem koysana şuraya gerizekalı dedi, ben zaten başka batdağa koymak için yeltendim bana gerizekalı demesi çok sinirlendirici geldi, ben de o dibinde kalan suyu surstına fırşattım. O ise bana cevap olarak çayı fırlattı bağırış çağırış. (Sürpriz tiyatro bileti alıyorum bana daha önce gitmek istediğini söylediği için, gerizekalı mısın bana neden sormadın diyor sadece.) Dayanamayıp vurduö hatta artık sabrım kalmadı. Annem her zaman beni haksız buluyor. Hep ben haksızım. Kız asla normal değil. Her şeye bir cevabı var. Ve geçrekten kardeşim olmasa gram sevmeyeceğim bir tip. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Bütün mesajlarınızı okudum. Kardeşiniz anne babanızın çocuğu. Derdini onlar çekecek. Sizlik bir şey yok. Ha gönül isterdi ki ergenliği daha yumuşak geçsin. Belli ki zorda. Kendisini sevmiyor olabilir, okulda zorbalanıyor olabilir, daha yeni büyüyor zaten anlamsız hissediyor olabilir. E siz de çok gençsiniz ne yapacaksınız. Ergenliğiniz bitmiş de diyemeyiz. Onun sorumluluğu anne babanızda. Ailem bilinçsiz demişsiniz. Bilinçli olsun bilinçsiz olsun yükü onlar çekecek. Sürekli mal, gerizekalı diye hitap edilmeye karşın iletişimi kesin. Erken dönebilirseniz okula dönün. Belli ki 4 kişi için fazla atraksiyonlu bir ev. Belki aklı erince düzelir, hatalarını güzel davranışlarla telafi eder, o zaman yine ablalık edersiniz. Şuan sizden de başkasından da bir şey istemiyor.

Garip bir şekilde herkes ben olsam ben de böyle yapardım diyebiliyor ama kardeşiniz böyle davransa herkes sus pus oturamazdı
Bütün mesajlarınızı okudum. Kardeşiniz anne babanızın çocuğu. Derdini onlar çekecek. Sizlik bir şey yok. Ha gönül isterdi ki ergenliği daha yumuşak geçsin. Belli ki zorda. Kendisini sevmiyor olabilir, okulda zorbalanıyor olabilir, daha yeni büyüyor zaten anlamsız hissediyor olabilir. E siz de çok gençsiniz ne yapacaksınız. Ergenliğiniz bitmiş de diyemeyiz. Onun sorumluluğu anne babanızda. Ailem bilinçsiz demişsiniz. Bilinçli olsun bilinçsiz olsun yükü onlar çekecek. Sürekli mal, gerizekalı diye hitap edilmeye karşın iletişimi kesin. Erken dönebilirseniz okula dönün. Belli ki 4 kişi için fazla atraksiyonlu bir ev. Belki aklı erince düzelir, hatalarını güzel davranışlarla telafi eder, o zaman yine ablalık edersiniz. Şuan sizden de başkasından da bir şey istemiyor.
elbette öyle. ben kimseyle sorun yaşayan biri değilim, çok nadir sinirlenirim. Bakmayın burada yazılanlara, böyle bir sinir hastası olmayı istemezdim. Küçükken de hep beni döver çığlık atardı kardeşim, annem de ona bir şey oldu sanar bana karışırdı. İtiş kakışmayla geçti karşılıklı. Ben bu anıları düzeltmek adına böyle davransam da şu an zamanı değil iyi niyetten anlamıyor. Sürekli odasına kapandığı için onunla aktivite yapmak istedim. 1 aylık buradaylen en azından yanında olmak istedim.

İçer misin dedim o da içmem dedi, buraya kadar problem yok, ben zorla iç de demedim, mal mısın iç de demedim, sadece içer misin dedim İÇER MİSİN? yani rica.
ben de ondan artığını bitirmesini rica ettim. Emretmedim. İçer misin dedim. O da içmek yerine başka yere döksene gerizekalı dedi. bu sizd normal geliyorsa sizi de normal bulamam kusura bakmayın.
burada anlattığına göre olay şöyle gelişmiş
"bardakta kalani içer misin"
"baska yere doksene gerizekali
ama ilk yazdiginiz mesajlarda olay su sekildeydi;
ben dibini içmeyeceğini nereden bilebilirim, şunu da içer misin dedim, o da içmeyeceğim dedi buraya kadar benlik sıkıntı yok ki, ben devam editor sandığım için iç dedim, yani zorlamadım içer misin anlamındaydı. sonra gerizekalı başka yere koy diyince sinirlendi
"bardakta kalani icer misin"
"icmeyecegim"
"ic"
"baska yere dök gerizekali"
sonra suyu yüzüne atmissin, o sana cayi atmis. sonra da kiza vurmussun.

sence bu normal mi?
annem babam beni haksiz buluyor diyorsun, buradakiler de seni haksiz buluyor. ama sadece "hayir hakli olan benim" diyorsun.
ergenliğine vermek lazim. çünkü olgun insanlar karşısındakinin davranışını- yasanam olaylari degil olaylara kendi tepkisini sorgular.

ki ablam bana bilet alıp sonra wpden yazsa gerçekten yumuşardım. En azından trip atardım böyle cevap vermezdim. ben bu asiliğe anlam veremiyorum. Bana seninle istediğim gibi konuşurum diyebiliyor çok rahat, buna ne yapabilirim nasıl davranabilirim onu danışıyorum sizs
ablam beni dovse aksamina wpden qr kod gonderse ben yumuşamazdim. ne alaka yani?
bana ne yapayim diye soruyorsan hic ustune varma - ne odasini topla, ne onunla otur hakaretlerini duy.
sen artik o evden çıktın. birak ne b.k yerse yesin.
böyle üstüne vardikca her sey daha da kötüye gidecektir. ilisme, keyfine bak
zaten bir ayligina gelmişsin , cik git arkadaşlarınla gez, toz. odanda film izle. minimum iletisim kur kardesinle. ayni evde birbirinize dokunmadan yasayin.
en azindan kavga etmez, hakaret duymazsıniz.
o da siz alanina girmeyince kedi gibi tislamayı bırakır.
bir sure böyle iki yabanci devam edin. zaten zamanla onun da bu histerikli ergen halleri gececektir, o zamanlar fazla ustelemeden yavas yavas iletisime geçin..siz eve ciktiysaniz mesela uni sınavından sonra şehrinize davet edin kafa dagitsin diye. ona cocuk gibi de davranmayin- akrab gibi davranın. o arada normale donersiniz zaten zamanla.
ha dersen ki "ben onu gormezden gelirsem aramiz daha kötü olur"
ben de sana derim ki "asil böyle dipdibe olmaya devam edersen araniz daha kötü olur"
bazen mesafe iyidir.
benim ablam evlenecegi zaman düğün stresinden mi, yeni gelin piremsesliginden mi bilmiyorum bjr gicik oldu aramiz. ne dersem batti, yanlis anlasildi falan filan. oyle gergin bir donemimiz oldu. sirf "biz etle tirnagiz kopamayiz" diye o dönem sık sık bulussak eminim ki dolup dolup tasar belki de birbriimizden iyice tiksinirdik.
ama bıraktım gitti. aylarca annemler gitse ben calisiyorum dedim, onlar gelse mesaideyim dedim denk gelmedim. sonra ara ara gitmeye basladim , buzlar eridi derken bebek haberi falan hepten eskisi gibi iyi olduk. 8 yildir da masallah baska tatsizligimiz olmadi.
zamaninda kurulan mesafe cok büyük kavgalarin önüne geçer

Okulda zorbalanmıyor. Aksine zorbalayan o. Birkaç kere arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını instagram yakın arkadaşlarına atmıştı, hepsiyle kabga edip engellemiş, hepsine ucube falan demiş

Back