• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

tşk ederim canım gidince bakıyım :9:

her eve lazım öyle bi anne benim kide hiç sevmez:9:

yokyok benim annem kadarıda fazlaa bence :1: kadın ayakkabı kutularını kaplıyor bildiğin dışarda satılan özel kutular gibi taşlar boncuklar yapıştırıor kullanıyor ya :53: geri dönüşümce anne :53:

Meselaaa ?yardimci olalim:) ceyiz listesimi
mutfak eşyalarımı alıyorumda ne gerekli ne gereksiz yada neyi az neyi fazla alıyorum karar veremiyorum bana yardım edin:43:

acaba bizden biri konu açsa hepimiz orayamı taşınsak :44::44:
siz nereye ben oraya benim için yeni konuda olur:17:

yokyok benim annem kadarıda fazlaa bence :1: kadın ayakkabı kutularını kaplıyor bildiğin dışarda satılan özel kutular gibi taşlar boncuklar yapıştırıor kullanıyor ya :53: geri dönüşümce anne :53:

bende öyleyim ayakkabılarımı koydugum kutular renk renk çok tatlı:1: hatta ayakkabıyla aynı renk yapıyorum hangi ayakkabı hangi kutuda biliyorum:52:

mutfak eşyalarımı alıyorumda ne gerekli ne gereksiz yada neyi az neyi fazla alıyorum karar veremiyorum bana yardım edin:43:

bende öyleyim ayakkabılarımı koydugum kutular renk renk çok tatlı:1: hatta ayakkabıyla aynı renk yapıyorum hangi ayakkabı hangi kutuda biliyorum:52:

bn açıkçası herhangi bir liste hazırlayıp bnları alıcam diye bir şey yapmıyorum. olması gereken mutfak eşyalarını biliyoruz ztn. sadece aldıklarımı çeyiz listeme yazıyorum.
ama yardımcı olmak açısından mesela; kahve fincan takımı, su bardakları, kadehler, nescafe fincan seti, tepsi, kavanoz, çay tabakları.
sarımsak ezici, süzgeç,elma dilimleyicisi,kesme tahtası,amerikan servisi, vs şuan kendi aldıklarımdan bazılarını saydım.

bakalım eminönüne bi gidelim taşları alim bide tepsinin ortasına ayna kestirebiliriz dedi annem kenarlarınada taş geçince tepsi hem çok ucuza mal olmuş olcak hemde eskiyi yenilemiş olacağız :1: yapınca buraya koyarım :1:

:16:

aynen canım o yüzden bilmiyorum ben birşey demek mantıklı :1:

evet ayna gerçekten mantıklı:) yepyeni bir hale glir eminim tepsi:)

bn açıkçası herhangi bir liste hazırlayıp bnları alıcam diye bir şey yapmıyorum. olması gereken mutfak eşyalarını biliyoruz ztn. sadece aldıklarımı çeyiz listeme yazıyorum.
ama yardımcı olmak açısından mesela; kahve fincan takımı, su bardakları, kadehler, nescafe fincan seti, tepsi, kavanoz, çay tabakları.
sarımsak ezici, süzgeç,elma dilimleyicisi,kesme tahtası,amerikan servisi, vs şuan kendi aldıklarımdan bazılarını saydım.

bende liste olmazsa kendimi kaybederim:1:

konu sahibinden cevap gelmesse pılımızı pırtımızı toplar tablolu bir konu açarız :1:

evett annem tek değilmişş görmüş olduk :1::1:

evet ayna gerçekten mantıklı:) yepyeni bir hale glir eminim tepsi:)

evet hemde çok ucuza mal ederim bakalım bu haftasonu ayna kestirim deniyim diyorum:34:

Kişiden kişiye doğru değişen bir durum tabi bu. bn elimde listeye bağlı kalıp almayı sevmiyorum illaki görüp beğenip almak istediği bir şey olr çnkü insanın elindeki liste dışında[/QUOT

benim hıylarım çok farklı:1: herşey beyaz olcak dedim gittim dün pembe ne varsa aldım:1:

Kişiden kişiye doğru değişen bir durum tabi bu. bn elimde listeye bağlı kalıp almayı sevmiyorum illaki görüp beğenip almak istediği bir şey olr çnkü insanın elindeki liste dışında[/QUOT

benim hıylarım çok farklı:1: herşey beyaz olcak dedim gittim dün pembe ne varsa aldım:1:

Mutfağım beyaz olsun diyorum bn sadece. herşey beyaz sevmem bn öyle:)

muftak eşyalarımı renkli cicili biçili şeyler alıyorum özzellikle:)

o zmn listesiz çıkıp alışverişte yapabilirsn :)))

selam kızlar :) nerelerdesiniz hiç görüşemiyoruz :)

ertelenmiyor ki canım öyle bişey yok sadece amcamın kızıyla sözlenecek ona denk geliyor gibi daha tam belli degil:9:

hayırlısı canım geç olsun da güç olmasın:)

Dayanamadım çektim elbiseyi, aslında bayrak kırmızısı ama ışıkta turuncu görünmüş, bir miktar :52: kısalacak :16:

elbiseye bayıldım ya çok güzel güle güle giy :) nişan için de süper bir elbise o gün için de düşünüyordun demi :)

ben bu liste işinin içinden çıkamıyorum:19:

neden çıkamıyorsun liste işinden :) belli başlı şeyleri aldın mı geriye ufak şeyler kalır zaten :)

Herkes tepsi örnekleri sundu bende göstereyim :)
Eki Görüntüle 1020112

çok güzelmiş bu tepsi nişan için mi düşünüyorsun :)

valla nebilim sürklii burda olan biri açsa tabloları takip edebilcek biri bence güzel olur ihanet değilde sahip çıkmak diyelim :1: bi kura yapalım herkesle :D:52:

burda üçümüz nasıl kararsız kaldık :1: kızlar ne düşünecek acaba :44:

benim düşüncem burda kalalım kızlar başka bir konu açmayalım derim ama açarsanız da o konuya geliriz bilmiyorum çoğunluk ne düşünüyor

Son düzenleme:

biz burdayız canım sen nerdesşn :)

neden çıkamıyorsun liste işinden :) belli başlı şeyleri aldın mı geriye ufak şeyler kalır zaten :)

var artık bişeylerim hiçbişeyim yok diyemem :) bi daha ki ayda söz hediyeliklerimi alıcam inşallah:1::nazar::nazar:

biz burdayız canım sen nerdesşn :)

ben de pek uğrayamıyorum iş yoğunluğundan dolayı :)buraya böyle dalıyorum arada konuşmalarınıza :)

var artık bişeylerim hiçbişeyim yok diyemem :) bi daha ki ayda söz hediyeliklerimi alıcam inşallah:1::nazar::nazar:

ne alacan söz hediyesi canım sen :)

ne alacan söz hediyesi canım sen :)

$IMG_7298.jpg böyle şişeler içlerinde nazar boncukları düşünüyorum canım yada kar küreleri ama şişeler daha iyi sanki:17:

çok güzelmiş canım arka kısmı çok hoş güle güle giy:16:

Teşekkür ederim canım =)

İnşallah bakalım ne olcak :1:

Ee bir sonuç çıkmadı herhalde daha ? =)

elbiseye bayıldım ya çok güzel güle güle giy :) nişan için de süper bir elbise o gün için de düşünüyordun demi :)[/B]
Sağol canım=) Evet mezuniyet olsun bitsin de inşallah sonra ya bir arkadaşımın düğününde ya da nişanımda giycem hiçbirnin tarih belli olmayınca kararsızım :D

Son düzenleme:
Back