• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

$555968_316465541752660_1032684575_n.jpg
Kızlar aynalı tepsiler çok hoş ağır ve şık duruyor o zaten tercihler arasında var.Bu tepsiyi görünce aklıma tepsinin üzerine tepsi boyutunda çıkartılmış sevdiğimizle resmimizi yerleştirsek üzerine ise cam kapatsak yanlarından silikon ile cam ve tepsi yapıştırılsa silikon belli olmasın diye de o kısımlara taş boncuk vs. tercihe göre süsleme yapılsa hoş olmaz mı ? daha sonra evimizin bir köşesinde hem sözden hatıra hemde resmimiz olmuş olur :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1021819
Kızlar aynalı tepsiler çok hoş ağır ve şık duruyor o zaten tercihler arasında var.Bu tepsiyi görünce aklıma tepsinin üzerine tepsi boyutunda çıkartılmış sevdiğimizle resmimizi yerleştirsek üzerine ise cam kapatsak yanlarından silikon ile cam ve tepsi yapıştırılsa silikon belli olmasın diye de o kısımlara taş boncuk vs. tercihe göre süsleme yapılsa hoş olmaz mı ? daha sonra evimizin bir köşesinde hem sözden hatıra hemde resmimiz olmuş olur :)

çok iyi fikir bence :) sözden sonra hatıra olarak kalmasını istiyorsan resimli yapman daha güzel olur :)

Kızlar A101 de kadife 5 li askı vardı 4.95 alan var mı :)

ewet ben aldım daha bugün siyah ve kremi vardı krem aldım .siyah belki kıyafetlere boya falan verir diye ve gayet güzel koçtaşta daha pahalı aynısı 15-20 tl gibi bişey yanlış hatırlamıyosam

Eki Görüntüle 1021819

Gunaydiin=) Özge masallah cok yaraticisin :nazar: guzel olur öyle bir tepsi =D

Kızlar günaayydıınnnn :3:

Eki Görüntüle 1021819

Özge fikir bencede cok güzel hem o gune ozel hem hatıra olarak, :16:

Bugun pazardan cokk cici cupcakeli ve dondurmali mutfak hvlusu aldim 2tane:)

Güle güle kullan canım, ama oyle olmaz bizim görmemiz lazım alınanları :1::1:

Back