Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bizim düğün içinde nikah olacak herşey tek mekanda valla bende anlamıyorum niye para aldıklarını

güzel canım dikiş dikmesini biliyor musun peki ben hiç bilmiyorum makinede falan

tatlı zaten bu makine dikişi için değil içinde herşey var söküntü yırtık olunca dikmek için ancak dikişte biliyorum dedem anneannem terzi annemde onlardan kapmış oda bana öğretti bilgim vardır yaniii

Bnde kendi kutumu kendim olusturmayi dusunuyorm:))

benim annem biraz singer delisidir oyüzden ordan olcak illa diyor bakalım belki bende cici bir kutu alıp içine singerden gerekli malzemeleri alabilirim :) bu kutu 50 tl tam takım

İnsallah cnm.ama 12ay cikma ihtimalide olabiliyor biliyosn dmi..

evet canım 12 ay çıkarsa hiç sorun etmiyoruz çünkü 2bin lira üstü maaş veriyorlar ya oyüzden 12 ayda iyi bir birikim yapıp gelirim diyor yani o sıkıntı değil 12 ay maaşlı çıktıktan sonra bekleyeceğiz

Selam kızlar, ne konular birikmiş yine =)

Selam kızlar bende aranıza geldim :) 2015 de inşallah bende sözlü olucam
hoşgeldin canım aramıza inşallah istediğin gibi olur herşey

Biz resmi nikahımızı düğünden en erken bir ay önce kıydırcaz ya da nişandan hemen sonra eş durumundan atama için, imam nikahı da düğünden 1 2 gün önce olur yani bizim için çok sorun değil.

Merhaba kızlar, sanırım bende bu kategoriye giriyorum :) Allah kısmet ederse bu sene sonunda yada 2015 başında düşünüyoruz bizde.

Hoşgeldin sen de =)

Kizlarr balayi icin ne dusunuyosunuz peki yurt ici yurt disi?nedir istekleriniz

Ben balayına gitmek istemiyorum zaten memleketimiz tatil yeri bir yazlık kiralarız 1 hafta balayına vereceğimiz parayla 1 ay rahat rahat kalırız zaten memleketimizden çok uzakta bir yerde çalışıyor ve yaşıyor olacağız başka şehre de gitmek istemem evlenir evlenmez

bizde siz gibi istiyoruz canım silifkede yazlıgımız var bizim oraya gitmeyi düşünüyoruz kafa dinlemek için güzel

Ben Silifkeli'yim reklam yapıyım azcık, kesinlikle balayı için güzel bir yer. Biz de yazlık kiralayacağız

genelde çeyizlerde unutulan ancak önemli bir detay dikiş seti singer markası sizce nasıl kızlar :)Eki Görüntüle 1017835

Dikiş seti her zaman çok gerekli bence, çok acil durumlar olabiliyor. içindeki bazı belli renklerden (siyah beyaz) çantaya da atmak lazım tedbir amaçlı
Bu dikiş seti de çok güzelmiş, güzel ahşap ya da karton kutulara konulabilir dekor olarak da durur.

ne güzel canım ben keceden servis diktirmek istiyorum çok güzel oluyor bilmiyorum hiç deneyecegim ama

canım bizim yazlık taşucunda ama denizi çok güzel demi sen silifkenin içinden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…