canım bizim konusmamıza göre kıbrıstı,sevgilim iş için oraya gidip geldiği zamanlar oyle demişti bana balayında beraber gitcez diye,, bakalım inşallah olur
Oyle yerler yunanistandada var ve fiyatlari krizden dolayi cok uygun.yurt ici tatil fiyatlariyla ayni denebilecek durumda olabiliyolr
Arkadasimin abisi kibrisa gtmisti balayinda cok memnun kalmislardi her yaz gidiyolar artk:)bn ozellikle gormedigm gtmedigm ve gezilecek gorulecek yerleride olsun istiyorm
Guzel tercihh bnce cok keyifli olr.bzde eylul gbi okullar acilmadan dusunuyorz.yurt disi dusunuyorz gezelim gorelimm amacinda o yuzden bi denize girelim olmycakk bzdede
bence de yurt dışına turla gitmek en mantıklısı canım rehber eşliğinde güzel oluyo kısa zamanda çok yer gezebiliyosun :)
evet havacı olarak yaptı 5.5 ay genel olarak rahattı ama son zamanlara doğru denetimler olduğu için sıkılaştırmış komutanlar ama bitti önemli olan buydu darısı başına inşallah canım :)
canım kısa dönem oldugu için 353. Dönem olarak geciyor, evet canım baslayınca geciyor, sevgilin uzun donem mi yapacak kısa mı?
Bnm erkek arkadasimda 2.yillik uni.yi btrdi askere gt diye basladim soylenmeye.yaşim genc bnm daha aöf den 4yila tamamlycam ddi.iyi ddm btr kisa donem yaparsn o zmn.snra o aöf btmedi bi turlu calismadi cnku.neymis is hayati yogunmus birde calismaya frsat olmuyoms.snra teror olaylari costu gtmem smdi ddi.bnde gtme ztn demeye basladim.snra bn oku oku diye kendimi parcalarken gtms tecilini bozdurmus.karsima geldi bn tecil bozdurdum askere gidiyorm evlenmek icn engeli kaldiralim artk ddi.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedm kismet byleymis.smdi 4ay kaldi iste bitirmemize
yunanistandakileri duymamıştım hiç onlara da bakayım bi o zaman
Evet sonucta bilmiyorz gtsek nereyi nasil gezcezz.mantikli olan tur oluyor yurt disi icn.balayi icn yurt icindede fiyatlar ucmus durumda.yurt icine vrrilen para neredeyse yurt disina verilen parayla kiyaslancak halde.o yuzdn bylesi daha mantikli geldi en azndan gezip gormus olurz ddk.
Erkek arkadasimin yakin arkadasi kutahyada havaci olarak yapmisti.ck rahat oldugunu sylemisti.Erkek arkadasimda rahat cavus olarak yapiyor.ama doguda oldugu icn insanin ici rahat olmuyor.insallah az kaldi
Bn yunanistana gtmek istiyodm o evleri gorunce:)mustakil.yatak odasi ustte.alt katta oturma grubu ve mutfak banyo var.salon boydan cam.hemen havuz.duvarlar var.yan evler brbirini grmuyo
2yil uni bitirdi snrasinda tum gayretlerime ragmen aöf bitiremedi.tecili bozup uzun donem gtti.agustostan beri asker.bedelli cksn diyede bekledk ama olmadi kismet byleymis
o gnler hemen gelse keşkebiz kasım istiyoruz ama erkene çekme gibi bir durum olursa yinede dinlenebileceğim bir yer olsun isterim :) yurtdışıını bizde balayından sonraki tatilimizde düşünüyoruz
Bn oZellikle yaz dugunu istiyorm acik alan olsun istedigm icn.haziran falan
Olmaz hem erken hemde ramazana denk geliyo.snrada insanlar tatile falan gidiyo.en mantiklisi okullar acilmadan 1hafta once falan diye dusunuyorz eylulde.bnde hem yurt disi hemde snrasnda yurt icinde tatil yapabilecegimiz bir yer olsun istiyorm.ama eylulde evlendigimizi dusunsek ztn snrasi ekim.o yuzden evlendikten snra seneye yazlik bi yere gideriz heralde.bi evlenelimde hpsini hallederiz:))
Alttan aldiklarinda ustune gtmeyi ck sviyorum:)
zaten yapıyorsun da hazırlık yap canım çeyizin için bir şeyler al bunlar mesela beni karamsar olduğum zaman mutlu eden şeyler. En önemlisi de şükretmek bizim şükredeceğimiz çok sebebimiz var bu zamanlar hep sürmeyecek bir bakmışız evlenmişiz de çocuklarımız bile olmuş
Maşallah sizedegünler yaklaştıkça sizi az sıkıştırmıcam pek bişey bilmiyorum bu merasimlerle ilgili :)
nişanda falan dini nikah kıydıranlar var bu hakkında ne düşünüyosunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?