• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ayh inşallahh canım sabah akşamm sınav sınav diye diye vallahi kaliteli yaşayamaz olduk bitsin artık askere göndereyim geç bile kaldııı askerlik okul işlerinde. üniyi bitince hemen askere gönderseydim keşke diyorum şimdi. :14:

keşke canım ama 1 sene kalmış inş hemen biterde gider hemen bitince gidebilecek mi canım alacaklar mı yani:26:

keşke canım ama 1 sene kalmış inş hemen biterde gider hemen bitince gidebilecek mi canım alacaklar mı yani:26:

yok canım 1 senede değil 1 dönem kaldı ağustosta diploması elinde. tabi ders bırakmassa:14:

ağustosta diplomayı alırsada kasımda asker inşallahhh bizim isteğimiz bu inşallah olur :14:

en güzeli canım ben kapalıyım otelde zor olur kıskanç bide ne giysem kızar bizde eve gidecegiz denize sıfır öyle :17:

bizimde didimde yazlığımız var ama ben eve gitmek istemiyorum evde illaki iş güç olur diye düşünüyorum ben de kapalıyım canım ya öyle evler olur ya da bulabilirsek tesettür otellerine bakarız kafamıza yatan olursa sonra kararımızı veririz en azından balayında iş güçle uğraşmak istemiyorum :17:

bizimde didimde yazlığımız var ama ben eve gitmek istemiyorum evde illaki iş güç olur diye düşünüyorum ben de kapalıyım canım ya öyle evler olur ya da bulabilirsek tesettür otellerine bakarız kafamıza yatan olursa sonra kararımızı veririz en azından balayında iş güçle uğraşmak istemiyorum :17:

haklısın aslında canım balayında iş güç bende istemiyorum nevşehire gitmek isityorum olmazsa öyle yaparız daha tam belli degil işte :17:

biz yurt içi istiyoruz canım uzun yıllar yurtdışında yaşamış olduğumdan dolayı yurt dışı istemiyorum bir de sakin bir yer olsun istiyoruz kalabalık yerler tercihimiz değil

Yurt disinda yasadiysan yurt ici istemen normal tabi:)bzde yurt disi istiyoruz gormek istedigimiz yerlerden hangisinde daha cok gezilcek gorulecek yer varsa ona gore karar vercez.Turla gtmek daha mantikli geliyo

Yurt disinda yasadiysan yurt ici istemen normal tabi:)bzde yurt disi istiyoruz gormek istedigimiz yerlerden hangisinde daha cok gezilcek gorulecek yer varsa ona gore karar vercez.Turla gtmek daha mantikli geliyo

bence de yurt dışına turla gitmek en mantıklısı canım rehber eşliğinde güzel oluyo kısa zamanda çok yer gezebiliyosun :)

Himm guzel yerlerde yapmis.tabi yerden cok askeriye kurallari komutanlarida onemli.darisi basima insallah:)

evet havacı olarak yaptı 5.5 ay genel olarak rahattı ama son zamanlara doğru denetimler olduğu için sıkılaştırmış komutanlar ama bitti önemli olan buydu darısı başına inşallah canım :)

93/2sin oyle degilmi?genelde telefondan yada tabletten giriyorm o yzdn goremiyorm.93/3topiginde ankarada olan cok arkadasim var.
Ne guzel cok az kalmiss darisi basima:)

canım kısa dönem oldugu için 353. Dönem olarak geciyor, evet canım baslayınca geciyor, sevgilin uzun donem mi yapacak kısa mı?

canım biz kasımda evlenmeyi düşünüyoruz malum o havada deniz olayları olmayacağı için şuan ilk alternatif kazdağları sonrası ise abant ama bakalım :1:

Guzel tercihh bnce cok keyifli olr.bzde eylul gbi okullar acilmadan dusunuyorz.yurt disi dusunuyorz gezelim gorelimm amacinda o yuzden bi denize girelim olmycakk bzdede

ayh inşallahh canım sabah akşamm sınav sınav diye diye vallahi kaliteli yaşayamaz olduk bitsin artık askere göndereyim geç bile kaldııı askerlik okul işlerinde. üniyi bitince hemen askere gönderseydim keşke diyorum şimdi. :14:

Bnm erkek arkadasimda 2.yillik uni.yi btrdi askere gt diye basladim soylenmeye.yaşim genc bnm daha aöf den 4yila tamamlycam ddi.iyi ddm btr kisa donem yaparsn o zmn.snra o aöf btmedi bi turlu calismadi cnku.neymis is hayati yogunmus birde calismaya frsat olmuyoms.snra teror olaylari costu gtmem smdi ddi.bnde gtme ztn demeye basladim.snra bn oku oku diye kendimi parcalarken gtms tecilini bozdurmus.karsima geldi bn tecil bozdurdum askere gidiyorm evlenmek icn engeli kaldiralim artk ddi.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedm kismet byleymis.smdi 4ay kaldi iste bitirmemize

antalyada müstakil evler varmış canım havuzları falan kapalıymış gözükmüyomuş tesettürlüler gidiyomuş öyle bir yer olabilir sesten insanlardan uzak :17:

Oyle yerler yunanistandada var ve fiyatlari krizden dolayi cok uygun.yurt ici tatil fiyatlariyla ayni denebilecek durumda olabiliyolr

Back