- 3 Ekim 2008
- 387
- 4
- 118
ınsan ıstıo be :) nıkahımız olsun die. :) ne bılıyım garantı benımmıs gibi hissedecekmısım gibi gelıo bana. ayyy cıglık atasım geldi bı an :)
aynen öyle canım bakalım belki nişanda olur bir şeyler :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsan ıstıo be :) nıkahımız olsun die. :) ne bılıyım garantı benımmıs gibi hissedecekmısım gibi gelıo bana. ayyy cıglık atasım geldi bı an :)
bende aynı sevgilimle kavga ettik ayrılalım bile dedim altan aldı
aynen öyle canım bakalım belki nişanda olur bir şeyler :) :)
Kizlarr balayi icin ne dusunuyosunuz peki yurt ici yurt disi?nedir istekleriniz
sorma 10 dk önce bende güzelcene giydirdirmmm. benim bide midem rahatsız doktor sinirlenme asit sayın artar dedi. laf sokuyorum hemen
Darisi basimiza:)nerede askerdi sevdigin
evet ya bayramdan önce olsun ki bayramda gezelim beraber :)
Hemen annemi aradım tarihlerden ramazandan konu açtım dedim bu sene ben okuldayken mi ramazan peki seneye falan derken sonra söz tarihine getirdim işi benim 30 haziranda istediğimi biliyordu dedi ramazana denk geliyor bayramdan sonra yaparız dedi yok ramazandan önce olsun bayramda gider geliriz falan diyor ki cumartesi yapalım oda tek cumartesi okul bittikten 1 gün sonra olan cumartesi yok dedim okul bitti ertesi gün söz mü olur hafta içi yapalım diye anlaştık annemle bari 15 i olsun :)
Takvimimden 15 gün düştüm billleee
Evet bnu bnde mrk ediyorm.kuzenlerim kina gecesi imam nikahi yaptirdi.sevgilimin evlenen arkadasi dugunden bikac ay once yapti.baska bi arkadasimizda nikahtan snra kayinvalidesinin evine gcti orda yapilmis.yani cvremdeki herkesin farkli:)
Hoş bulduk canım:) anca yurda gelince girebildim evdeyken hep meşguldüm bir şeylerle bir türlü yazamadım biliyosun cumartesi geldi erkek arkadaşım tanışmaya 8 martta. iki gün boyunca sürekli hazırlıklarla uğraştık. cumartesi günü sevgilim saat beşi çeyrek geçe gibi geleceğini söyledi. hepimiz hazırlandık beklemeye başladık sonra camdan bütün bir baktım camdan sevgilim elleri dolu bizim eve doğru geliyor zaten kaç gündür kalbim pır pır ediyordu sevgilimi görünce iyice hoş oldum resmen dizlerimin bağının çözüldüğünü hissettim zil çaldı kapıyı ben açtım hepimiz kapıya inmiştik sevgilim önce annemle sonra babamla ardından kız kardeşimle en son benimle görüştü kadınlar günü olduğu için anneme kardeşime ve bana gül almış çok ince bir davranıştı yaa çok çık giyinmişti bir kere daha aşık oldum prensime orda kaliteli bir yerden de baklava almış ve ayrıca babama kardeşime ve bana polar hırka getirmiş salona geçtik hal hatır faslı gerçekleşti sevgilim çok heyecanlıydı her halinden çok belliydi ama kendini o kadar heyecana rağmen yine de çok güzel ifade etti sonra yemeğe geçtik yemeklerimizi yedik. yine salona geçtik televizyonda maç vardı babamla futbol muhabbeti etmeye başladılar bu duruma çok kızdım aslında futbol konuşmak şart mıydı o gün diye sonra türk kahvesi yaptım çerez falan çıkardık ardından tatlıları çıkardık çay falan demledik bu sefer konu siyasetten açıldı bizim yanımızdayken babamla sevdiğim daha az sohbet ediyorlardı ne zaman biz yanlarından ayrıldık mutfakta hazırlık yapmak için o zaman sohbet hep daha da koyulaştı sevgilim başka bir ilçede oturduğu için oraya son araba 23.00 daydı babam biz seni durağa bırakalım dedi araba gelmedi sevgilimi son anda başka bir minibüse yetiştirdik atraksiyonluydu o anlar çok bundan sonra tanışacak olanlar babanız erkek arkadaşınızla çok muhabbet edecek diye beklenti içine girmeyin çünkü kızlarını kıskanıyorlar benim babam o gün her zaman olduğundan farklıydı neymiş ilk seferden çok istekli gözükmesi olur muymuş annem olmasaydı nasıl olurdu bilmem ama çok iyi anlaştılar babam önümüzdeki hafta yine yemeğe davet edin dedi çok güzel bir duygu sevdiğiniz erkekle babanızın aynı masada yemek yemesi muhabbet etmesi hayal gibi bir duygu bir an sevdiğime hayran hayran baka kaldım
yok canım çok erken hemen istemenin ardından olmaz nişan gününde olur ne zman olursa nişan hemen olmaz söz olur başta sonra karar verilip nişan olur yaza dogru
biz yurt içi istiyoruz canım uzun yıllar yurtdışında yaşamış olduğumdan dolayı yurt dışı istemiyorum bir de sakin bir yer olsun istiyoruz kalabalık yerler tercihimiz değil
Bnm ilk safagimm askerlik:)o bitsinn gerisi gelicek ztn insallah:)
bende dün geceden beri kavgalıyız hala devam edıyor altan alıyor ama olsun
hadi bakalım inşalllllahhh burcucum
canım cok sevindim senin adına cok guzel bir akşam olmus ne güzel, ilk asamayı sorunsuz ve guzelce atlatmışsın, geriside inşallah hep istediğin gibi olur
kavgaalr tabi olacak ama hayallere devammm ayrıca bizimki çok streste şuan mezun olamassa hayaller 1 yıl ertelencek oyüzden bende sürekli çalış çalış demekten amannn
Kizlarr balayi icin ne dusunuyosunuz peki yurt ici yurt disi?nedir istekleriniz
anladım canım inş bi an önce biter okulu
bizde siz gibi istiyoruz canım silifkede yazlıgımız var bizim oraya gitmeyi düşünüyoruz kafa dinlemek için güzel
düğün gecesi ne işi var o kadar milletin evimde kına akşamı yapılır :)