• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

diyorum ki amaann 1 sene ne olacak sonra bakıyorum o bir senede neler yapacağım daha çok işim var onları bitirene kadar çok zaman geçer bu sefer de 1 sene uzuyor gözümde sanki hiç o günlere yaklaşamayacağım gibi.Niye böyle bir düşünceye kapıldım bilmem ama artık düşünmek istemiyorum gün saymak istemiyorum saydıkça uzuyor.

zaten yapıyorsun da hazırlık yap canım çeyizin için bir şeyler al bunlar mesela beni karamsar olduğum zaman mutlu eden şeyler. En önemlisi de şükretmek bizim şükredeceğimiz çok sebebimiz var bu zamanlar hep sürmeyecek bir bakmışız evlenmişiz de çocuklarımız bile olmuş

evettt kızlar bugün sizlere başka bir konu hakkında danışmak istiyorum...

sorum imam nikahı. biliyorsunuz ki artık resmi evlilik cüzdani elinizde olmadan imam nikahı kıyılamıyor yakalanırsa çok byük ceza vb. peki düğünden sonra o gece imam nikahı nasıl kıyılacak?

örneklerle paylaşalım :52:

canım büyük ihtimal bizim ki nişandan önce kıyılır el ele tutasacaklar günaha girmesinler diye çok durmam dedigim gibi 1 sene içinde olur dügün benim ki yada resmi nikah yıkılmadan önce kıyılır:17:

Günaydııınn kızlar
Ben ki her zaman pozitif olan insan bugün sanki o saydığım günler gelmeyecek son 1 ay diyemicem gibi geliyor bu karamsarlık nereden geldi bilmem :(

günaydın tatlım son günlerde bende çok karamsalım hiç bişey mutlu etmeye yetmıyor beni o günleride gelmiyecek gibi geliyor:14:

canım büyük ihtimal bizim ki nişandan önce kıyılır el ele tutasacaklar günaha girmesinler diye çok durmam dedigim gibi 1 sene içinde olur dügün benim ki yada resmi nikah yıkılmadan önce kıyılır:17:

yani istemenin hemnen ardından dini nikah sonra nişan dimi cnm

nişanda falan dini nikah kıydıranlar var bu hakkında ne düşünüyosunuz kızlar

nısanda kıyılsın ısterımde bızım herif :) bıraz baskın . hersey usulüne uygun olcak ılla :) nısandan once olmaz yok geleneklerımızde dugun yaklaşınca oluyor dıye takar o sımdı :D benım fıkrıme görede dını nıkahı nısanla bırlıkte kıymak cok mantıklı yanı lıveangel

Son düzenleme:
evettt kızlar bugün sizlere başka bir konu hakkında danışmak istiyorum...

sorum imam nikahı. biliyorsunuz ki artık resmi evlilik cüzdani elinizde olmadan imam nikahı kıyılamıyor yakalanırsa çok byük ceza vb. peki düğünden sonra o gece imam nikahı nasıl kıyılacak?

örneklerle paylaşalım :52:

Evet bnu bnde mrk ediyorm.kuzenlerim kina gecesi imam nikahi yaptirdi.sevgilimin evlenen arkadasi dugunden bikac ay once yapti.baska bi arkadasimizda nikahtan snra kayinvalidesinin evine gcti orda yapilmis.yani cvremdeki herkesin farkli:)

nısanda kıyılsın ısterımde bızım herif :) bıraz baskın . hersey usulüne uygun olcak ılla :) nısandan once olmaz yok geleneklerımızde dugun yaklaşınca oluyor dıye takar o sımdı :D benım fıkrıme görede dını nıkahı nısanla bırlıkte kıymak cok mantıklı yanı lıveangel

bence de mantıklı canım ama aileler de önemli tabi ne fark eder ha nişanda ha düğünde :)

bence de mantıklı canım ama aileler de önemli tabi ne fark eder ha nişanda ha düğünde :)

ınsan ıstıo be :) nıkahımız olsun die. :) ne bılıyım garantı benımmıs gibi hissedecekmısım gibi gelıo bana. ayyy cıglık atasım geldi bı an :)

Back