Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ınsan ıstıo be :) nıkahımız olsun die. :) ne bılıyım garantı benımmıs gibi hissedecekmısım gibi gelıo bana. ayyy cıglık atasım geldi bı an :)

aynen öyle canım bakalım belki nişanda olur bir şeyler :) :)

Kizlarr balayi icin ne dusunuyosunuz peki yurt ici yurt disi?nedir istekleriniz

biz yurt içi istiyoruz canım uzun yıllar yurtdışında yaşamış olduğumdan dolayı yurt dışı istemiyorum bir de sakin bir yer olsun istiyoruz kalabalık yerler tercihimiz değil

hadi hayırlı olsun yeni ve daha yakın tarih

Evet bnu bnde mrk ediyorm.kuzenlerim kina gecesi imam nikahi yaptirdi.sevgilimin evlenen arkadasi dugunden bikac ay once yapti.baska bi arkadasimizda nikahtan snra kayinvalidesinin evine gcti orda yapilmis.yani cvremdeki herkesin farkli:)

aynen canım genelde düğün gecesi oldu benim çevremdekilerin ama ben sitemem şahsen

canım cok sevindim senin adına cok guzel bir akşam olmus ne güzel, ilk asamayı sorunsuz ve guzelce atlatmışsın, geriside inşallah hep istediğin gibi olur

biz yurt içi istiyoruz canım uzun yıllar yurtdışında yaşamış olduğumdan dolayı yurt dışı istemiyorum bir de sakin bir yer olsun istiyoruz kalabalık yerler tercihimiz değil

bizde siz gibi istiyoruz canım silifkede yazlıgımız var bizim oraya gitmeyi düşünüyoruz kafa dinlemek için güzel

canım cok sevindim senin adına cok guzel bir akşam olmus ne güzel, ilk asamayı sorunsuz ve guzelce atlatmışsın, geriside inşallah hep istediğin gibi olur

Çook teşekkür ederim canım inşallah her şey bu şekilde devam eder :)

Kizlarr balayi icin ne dusunuyosunuz peki yurt ici yurt disi?nedir istekleriniz

canım biz kasımda evlenmeyi düşünüyoruz malum o havada deniz olayları olmayacağı için şuan ilk alternatif kazdağları sonrası ise abant ama bakalım

anladım canım inş bi an önce biter okulu

ayh inşallahh canım sabah akşamm sınav sınav diye diye vallahi kaliteli yaşayamaz olduk bitsin artık askere göndereyim geç bile kaldııı askerlik okul işlerinde. üniyi bitince hemen askere gönderseydim keşke diyorum şimdi.

bizde siz gibi istiyoruz canım silifkede yazlıgımız var bizim oraya gitmeyi düşünüyoruz kafa dinlemek için güzel

antalyada müstakil evler varmış canım havuzları falan kapalıymış gözükmüyomuş tesettürlüler gidiyomuş öyle bir yer olabilir sesten insanlardan uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…