• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

benim sevdiğimde izmitte işte biz kır düğünü istiyoruz biimde yaa izmitti yada anadolu yakasında olur araştır canım uygun bulursan banada söyle:9:

evet mutlaka fikir saibi olmalısın :)

bi bilene sormak lazım tabi:1:

Bzm dugunun izmit olma ihtimali yok.anadolu yakasinda olcak kesin.nikah snrasinda yemekli dugun istiyoruz.arastirmaya basladim birazcikk.cubuklu 29 ve beykoz korusu olabilir belki ddm.beykoz korusu sosyal tesislere ait oldugu icn fiyat uygun oluyo ama mekani bi gidip gormek lazim tabi.bizde havuz basi istiyoruz.
Ya o kapida odeme icn niye ekstra para aliyolarsa anlamiyorm hc.

Hoş bulduk canım:) anca yurda gelince girebildim evdeyken hep meşguldüm bir şeylerle bir türlü yazamadım :1: biliyosun cumartesi geldi erkek arkadaşım tanışmaya 8 martta. iki gün boyunca sürekli hazırlıklarla uğraştık. cumartesi günü sevgilim saat beşi çeyrek geçe gibi geleceğini söyledi. hepimiz hazırlandık beklemeye başladık sonra camdan bütün bir baktım camdan sevgilim elleri dolu bizim eve doğru geliyor zaten kaç gündür kalbim pır pır ediyordu sevgilimi görünce iyice hoş oldum resmen dizlerimin bağının çözüldüğünü hissettim :1: zil çaldı kapıyı ben açtım hepimiz kapıya inmiştik sevgilim önce annemle sonra babamla ardından kız kardeşimle en son benimle görüştü kadınlar günü olduğu için anneme kardeşime ve bana gül almış çok ince bir davranıştı yaa :16: çok çık giyinmişti bir kere daha aşık oldum prensime orda :17: kaliteli bir yerden de baklava almış ve ayrıca babama kardeşime ve bana polar hırka getirmiş :17: salona geçtik hal hatır faslı gerçekleşti sevgilim çok heyecanlıydı her halinden çok belliydi ama kendini o kadar heyecana rağmen yine de çok güzel ifade etti :17: sonra yemeğe geçtik yemeklerimizi yedik. yine salona geçtik televizyonda maç vardı babamla futbol muhabbeti etmeye başladılar bu duruma çok kızdım aslında futbol konuşmak şart mıydı o gün diye :19: sonra türk kahvesi yaptım çerez falan çıkardık ardından tatlıları çıkardık çay falan demledik bu sefer konu siyasetten açıldı :1: bizim yanımızdayken babamla sevdiğim daha az sohbet ediyorlardı ne zaman biz yanlarından ayrıldık mutfakta hazırlık yapmak için o zaman sohbet hep daha da koyulaştı :1: sevgilim başka bir ilçede oturduğu için oraya son araba 23.00 daydı babam biz seni durağa bırakalım dedi araba gelmedi sevgilimi son anda başka bir minibüse yetiştirdik atraksiyonluydu o anlar çok :1: bundan sonra tanışacak olanlar babanız erkek arkadaşınızla çok muhabbet edecek diye beklenti içine girmeyin çünkü kızlarını kıskanıyorlar benim babam o gün her zaman olduğundan farklıydı neymiş ilk seferden çok istekli gözükmesi olur muymuş :19: annem olmasaydı nasıl olurdu bilmem ama çok iyi anlaştılar babam önümüzdeki hafta yine yemeğe davet edin dedi :1: çok güzel bir duygu sevdiğiniz erkekle babanızın aynı masada yemek yemesi muhabbet etmesi hayal gibi bir duygu bir an sevdiğime hayran hayran baka kaldım :16:

hayırlı olsun tatlım ilk adımı atmış buldun bundan sonra gelir :16::16::nazar:

hoşbulduuk:3: bahsediyim canım ismim burcu 22 yaşındayım berlinde yaşıyorum ama okulum bittiğinden beri 1-2 senedir sık sık türkiyedeyim. allah nasip ederse evlenince memleketim düzceye temelli yerleşicem sevgilim şuan askerde şubat 2015 de gelicek sonra inşallah söz nişan düğün peşpeşe yapıcaz :16:

hoş geldin canım benim adımda burcu bu ara adaş oluruz :16::9::9:

evettt kızlar bugün sizlere başka bir konu hakkında danışmak istiyorum...

sorum imam nikahı. biliyorsunuz ki artık resmi evlilik cüzdani elinizde olmadan imam nikahı kıyılamıyor yakalanırsa çok byük ceza vb. peki düğünden sonra o gece imam nikahı nasıl kıyılacak?

örneklerle paylaşalım :52:

hoşbulduuk:3: bahsediyim canım ismim burcu 22 yaşındayım berlinde yaşıyorum ama okulum bittiğinden beri 1-2 senedir sık sık türkiyedeyim. allah nasip ederse evlenince memleketim düzceye temelli yerleşicem sevgilim şuan askerde şubat 2015 de gelicek sonra inşallah söz nişan düğün peşpeşe yapıcaz :16:

Ne zaman evleneceksin Düzce'ye geldiğinde düğünüme kızlarla beraber seni de beklerim :)

evettt kızlar bugün sizlere başka bir konu hakkında danışmak istiyorum...

sorum imam nikahı. biliyorsunuz ki artık resmi evlilik cüzdani elinizde olmadan imam nikahı kıyılamıyor yakalanırsa çok byük ceza vb. peki düğünden sonra o gece imam nikahı nasıl kıyılacak?

örneklerle paylaşalım :52:

canım ben kına gecesinde imam nikahı kıydırmayı düşünüyorum tanıdık bir hoca olursa sorun olmaz tanıdık olmasa bile belli yani yarın evleniyor niye kıymasın :)

Günaydııınn kızlar
Ben ki her zaman pozitif olan insan bugün sanki o saydığım günler gelmeyecek son 1 ay diyemicem gibi geliyor bu karamsarlık nereden geldi bilmem :(

yetişirsin canım önünde hazırlık için zaman var önce bi liste cıkart tüm hazırlıkları detaylarına göre bütçene göre sırala maşallah zaten ilk aşama cok iyi gecmiş bundan sonrada iyi olur huzurlu kafan rahat olduktan sonra gerisi vız gelir :34: bol bol yaz buraya biz sana destek cıkarız :13:

listeyi hazırladık canım hediyeliklerimizin bir çoğunu aldık ama süslemesini yapamıyoruz çünkü elbisemin renginde daha tam karar kılmış değilim renk belli olunca süslemeleri de halledicez inşallah her şey çok güzel olur :34: yazacağım tek yer burası canım sorular aklıma geldikçe sorucam sizlere :16:

Günaydııınn kızlar
Ben ki her zaman pozitif olan insan bugün sanki o saydığım günler gelmeyecek son 1 ay diyemicem gibi geliyor bu karamsarlık nereden geldi bilmem :(

bende de oluyor canım o eminim çok kişide de oluyordur bazen insanın karamsar olduğu zamanlar oluyor hayatın stresi insanı böyle düşüncelere itiyor... yakın zamanda geçer inşallah güzel şeyler düşünmeye bak hep

Merhaba kızlar, sanırım bende bu kategoriye giriyorum :) Allah kısmet ederse bu sene sonunda yada 2015 başında düşünüyoruz bizde.

bende de oluyor canım o eminim çok kişide de oluyordur bazen insanın karamsar olduğu zamanlar oluyor hayatın stresi insanı böyle düşüncelere itiyor... yakın zamanda geçer inşallah güzel şeyler düşünmeye bak hep

diyorum ki amaann 1 sene ne olacak sonra bakıyorum o bir senede neler yapacağım daha çok işim var onları bitirene kadar çok zaman geçer bu sefer de 1 sene uzuyor gözümde sanki hiç o günlere yaklaşamayacağım gibi.Niye böyle bir düşünceye kapıldım bilmem ama artık düşünmek istemiyorum gün saymak istemiyorum saydıkça uzuyor.

Teşekkürler :) Seneler var diye diye o kadar uzakmış gibi geliyordu ki artık ayları saydığımıza hatta bu sohbetlerden birine katıldığıma inanamıyorum :)

sende uzun senedir berabersin sanırım ne kadardır berabersiniz :)
Ay bana hala uzak geliyor :)

Son düzenleme:
canım ben kına gecesinde imam nikahı kıydırmayı düşünüyorum tanıdık bir hoca olursa sorun olmaz tanıdık olmasa bile belli yani yarın evleniyor niye kıymasın :)

bak beni aklıma bu hiç gelmemişti çok mantıklııııı :) düğün gecesi istemiyorum evimde onca insanı ağırlamak açıkcası evimize 2 miz gidelim yeter :1::1:

Back