- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
5 senedir canım:) Ama daha uzun geliyor artık bana. Sizde 2008den beri berabersiniz sanırım :)
diyorum ki amaann 1 sene ne olacak sonra bakıyorum o bir senede neler yapacağım daha çok işim var onları bitirene kadar çok zaman geçer bu sefer de 1 sene uzuyor gözümde sanki hiç o günlere yaklaşamayacağım gibi.Niye böyle bir düşünceye kapıldım bilmem ama artık düşünmek istemiyorum gün saymak istemiyorum saydıkça uzuyor.
bak beni aklıma bu hiç gelmemişti çok mantıklııııı :) düğün gecesi istemiyorum evimde onca insanı ağırlamak açıkcası evimize 2 miz gidelim yeter
evet canım temmuzda 7 ye gireceğiz inşallah sizede maşallah nazar değmesin
düğün gecesi ne işi var o kadar milletin evimde kına akşamı yapılır :)
düğün gecesi ne işi var o kadar milletin evimde kına akşamı yapılır :)
evettt kızlar bugün sizlere başka bir konu hakkında danışmak istiyorum...
sorum imam nikahı. biliyorsunuz ki artık resmi evlilik cüzdani elinizde olmadan imam nikahı kıyılamıyor yakalanırsa çok byük ceza vb. peki düğünden sonra o gece imam nikahı nasıl kıyılacak?
örneklerle paylaşalım
Günaydııınn kızlar
Ben ki her zaman pozitif olan insan bugün sanki o saydığım günler gelmeyecek son 1 ay diyemicem gibi geliyor bu karamsarlık nereden geldi bilmem
günaydın tatlım son günlerde bende çok karamsalım hiç bişey mutlu etmeye yetmıyor beni o günleride gelmiyecek gibi geliyor
canım büyük ihtimal bizim ki nişandan önce kıyılır el ele tutasacaklar günaha girmesinler diye çok durmam dedigim gibi 1 sene içinde olur dügün benim ki yada resmi nikah yıkılmadan önce kıyılır
nişanda falan dini nikah kıydıranlar var bu hakkında ne düşünüyosunuz kızlar
bence bugün hepimizin karamsar günü... bende bugun çok uyuzum sinirliyim ve günler geçmeyecek dieee sinir basıor
evettt kızlar bugün sizlere başka bir konu hakkında danışmak istiyorum...
sorum imam nikahı. biliyorsunuz ki artık resmi evlilik cüzdani elinizde olmadan imam nikahı kıyılamıyor yakalanırsa çok byük ceza vb. peki düğünden sonra o gece imam nikahı nasıl kıyılacak?
örneklerle paylaşalım
yani istemenin hemnen ardından dini nikah sonra nişan dimi cnm
bizim çok güzel geçti canım hepimiz çok heyecanlıydık ama çok şükür güzel bir şekilde atlattık babam önümüzdeki hafta sonu da davet edin dedi:)
nısanda kıyılsın ısterımde bızım herif :) bıraz baskın . hersey usulüne uygun olcak ılla :) nısandan once olmaz yok geleneklerımızde dugun yaklaşınca oluyor dıye takar o sımdıbenım fıkrıme görede dını nıkahı nısanla bırlıkte kıymak cok mantıklı yanı lıveangel
bence de mantıklı canım ama aileler de önemli tabi ne fark eder ha nişanda ha düğünde :)
Okudum okudumm cok svndimm:)demek babandan onayi aldi 2.davete gecti damat)
aldı demek ki geçti canım bu günleri de gördük :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?