Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Bzm dugunun izmit olma ihtimali yok.anadolu yakasinda olcak kesin.nikah snrasinda yemekli dugun istiyoruz.arastirmaya basladim birazcikk.cubuklu 29 ve beykoz korusu olabilir belki ddm.beykoz korusu sosyal tesislere ait oldugu icn fiyat uygun oluyo ama mekani bi gidip gormek lazim tabi.bizde havuz basi istiyoruz.
Ya o kapida odeme icn niye ekstra para aliyolarsa anlamiyorm hc.

hayırlı olsun tatlım ilk adımı atmış buldun bundan sonra gelir

hoş geldin canım benim adımda burcu bu ara adaş oluruz

evettt kızlar bugün sizlere başka bir konu hakkında danışmak istiyorum...

sorum imam nikahı. biliyorsunuz ki artık resmi evlilik cüzdani elinizde olmadan imam nikahı kıyılamıyor yakalanırsa çok byük ceza vb. peki düğünden sonra o gece imam nikahı nasıl kıyılacak?

örneklerle paylaşalım

Ne zaman evleneceksin Düzce'ye geldiğinde düğünüme kızlarla beraber seni de beklerim :)

canım ben kına gecesinde imam nikahı kıydırmayı düşünüyorum tanıdık bir hoca olursa sorun olmaz tanıdık olmasa bile belli yani yarın evleniyor niye kıymasın :)

Günaydııınn kızlar
Ben ki her zaman pozitif olan insan bugün sanki o saydığım günler gelmeyecek son 1 ay diyemicem gibi geliyor bu karamsarlık nereden geldi bilmem

Günaydııınn kızlar
Ben ki her zaman pozitif olan insan bugün sanki o saydığım günler gelmeyecek son 1 ay diyemicem gibi geliyor bu karamsarlık nereden geldi bilmem

bende de oluyor canım o eminim çok kişide de oluyordur bazen insanın karamsar olduğu zamanlar oluyor hayatın stresi insanı böyle düşüncelere itiyor... yakın zamanda geçer inşallah güzel şeyler düşünmeye bak hep

Merhaba kızlar, sanırım bende bu kategoriye giriyorum :) Allah kısmet ederse bu sene sonunda yada 2015 başında düşünüyoruz bizde.

diyorum ki amaann 1 sene ne olacak sonra bakıyorum o bir senede neler yapacağım daha çok işim var onları bitirene kadar çok zaman geçer bu sefer de 1 sene uzuyor gözümde sanki hiç o günlere yaklaşamayacağım gibi.Niye böyle bir düşünceye kapıldım bilmem ama artık düşünmek istemiyorum gün saymak istemiyorum saydıkça uzuyor.

Teşekkürler :) Seneler var diye diye o kadar uzakmış gibi geliyordu ki artık ayları saydığımıza hatta bu sohbetlerden birine katıldığıma inanamıyorum :)

sende uzun senedir berabersin sanırım ne kadardır berabersiniz :)
Ay bana hala uzak geliyor :)

Son düzenleme:
canım ben kına gecesinde imam nikahı kıydırmayı düşünüyorum tanıdık bir hoca olursa sorun olmaz tanıdık olmasa bile belli yani yarın evleniyor niye kıymasın :)

bak beni aklıma bu hiç gelmemişti çok mantıklııııı :) düğün gecesi istemiyorum evimde onca insanı ağırlamak açıkcası evimize 2 miz gidelim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…