How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Çıktılar canım onda bir sorun olmadı çok şükür :) 15 gün az bir zaman değil Özgecim ohh ne güzel :21:

meğer 30 haziran ramazana geliyormuş bende bitmesini bekleyemem bayramda sözlü olmalıyım okulum 12 sinde bitecek 17 ramazan 1.gün herhalde o arada bir zamanda yapacağız 15 i olsun ortası olsun dedik annemle inşallah uyar herkese :)

canım gözün aydın anlattıklarını okurken yasadım o anı darısı söze olsun sözde hem daha detaylı anlatım hemde bol bol fotoraf bekliyoruz :34:

teşekkür ederim canım çok uzun olmasın diye tanışmada fazla detaya girmedim ama sözü çok detaylı anlatıcam inşallah söz günü fotoğrafçı da ayarlayacaz hepsini burada paylaşıcam :34:

meğer 30 haziran ramazana geliyormuş bende bitmesini bekleyemem bayramda sözlü olmalıyım okulum 12 sinde bitecek 17 ramazan 1.gün herhalde o arada bir zamanda yapacağız 15 i olsun ortası olsun dedik annemle inşallah uyar herkese :)

inşallah uyar canım erken erken söyleyin uysun herkese ona göre planlarını yapsın herkes :)

Selam kızlar bende aranıza geldim :) 2015 de inşallah bende sözlü olucam:16:
oşgeldin canım aramızaa:16:
Bn nedense daha nisan icn bakmadim hep dugun yeri bakiyorm:)halbuki nisani disarda dusunuyorm bakmam arastirmam lazim
düşündükçe öyle çok hevesleniyorum ki :) aslında galata çok istiyordum ama ciddi bi park sorunu olur ve herkes çok gerilir diye ordan vazgeçtim en az 13 araba kim nereye park edicek:44:

O zmn bnm istedigm hikaye oluyoms:))

araştırman lazım canım hikayeninde 2 çeşidi var:1:

askerden geldikten sonra birde işe girme dönemi var işte canım önümüzde beklediğimiz, oda oldugu takdirde bekleyecek birseyimiz kalmayacak inşallah,

Canim safak panon varmi goremiyorm genelde telefondan girdigim icn.nerede sevdigin askerlik yapiyor ne kadari kaldi?

Back