canım zaten annem diyecekler istmeye gelecekler diye o zaman tanışma olur onlar gitsin der annem burcu istiyor diye![]()
olur canım en makulu boylesi o zaman, hayırlısı olsun tatlım hakkında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım zaten annem diyecekler istmeye gelecekler diye o zaman tanışma olur onlar gitsin der annem burcu istiyor diye![]()
anladım canım benmki ilede 2 yaş var aramızda ama allahtan kötü davranmadı tanışma esnasında. insan bazen çok korkuyor verilen tepkilerden ama bazende düşündüğü gibi olmuyor. benim babam yıkar ortalığı diyordum aldı beni karşısına konuştu sadece bazen umdugumuz gibi olmuyor. belkide abinde snn düşündüğün gibi kötü tepki vermeyebilir.
dusununce bir anda, adam n oldugunu anlamaz, burda huyuna git babanın diyorsun sen pat diye soyluyorsun![]()
ederiz tabi canım =) benim aklıma takılan şu aslında baban sonradan sevgili olduğunuzu öğrenirse o da kötü olmaz mı ?
bak bu gercekten boyle benimde abimle aramda 2 yaş var ona soylediğimde oyle cok tepki vermedi, babama soylemekten cekiniyordum soyledim oda basta tavır yaptı falan ama korktugum gibi olmadı mesela, bak sende aynı diyorsun
bende bunu dedim aslında
burcu cevap bekliyoruz
ama ben babama dicem ki baba ben evlenme teklifi aldım babam şok tabi sonra ne yapalım baba gelsinler mi :) canım benim babam laf dolandırmayı sevmez ık mık edersem kızar direk konuya girmek lazım ama bende mesela baba gelmek istiyorlar diyemem konuştuğum biri olduğunu biliyordur mutlaka o yüzden biri var faslını geçeceğim :)
bende bunu dedim aslında
burcu cevap bekliyoruz
haklısın canım aslında demek en dogrusu ama tepkiden korkuyorum istemeye gelecekler deriz abimle babama babama derim olmazsa ne yapıyım
ederiz tabi canım =) benim aklıma takılan şu aslında baban sonradan sevgili olduğunuzu öğrenirse o da kötü olmaz mı ?
hadi bakalım hakkında en hayırlısı olsun canım![]()
olur canım o yüzden söylemek istiyorum ben annem dur daha diyor bildigi vardır onu bekliyorum![]()
iyide bu biri var demekten daha zor degilmi?
lank diye ben evlenme teklifi aldım,
baban demezmi ee sen ne dedin, yada iyi mutluluklar o zman![]()
aynı durumda sayılırız burcu aslında ben de babama söylemekten çekiniyorum anneme güveniyorum bakalım sen de annene bırak bakalım![]()
daha mı zor ay bana daha kolay gelmişti :)
sen ne dedin derse ben olumlu bakıyorum babacığım gelmek istiyorlar sen ne düşünüyorsun ? derim.Yok canım direk mutluluklar demez :)
Benim babam evleneceği zaman annemin ve anneannemlerin haberi olmadan düğün davetiyesi bastırıp anneme getirmiş bir insan o yüzden çok ağır gelmez sanırım :)
bende çekiniyorum canım ama diyecegim yani annemede güveniyorum o halleder durumu biliyorum![]()
canım bence once annenle baban görüştügünüzü orrenirse durum nasıl olur onu konus, riske atma, oyle daha kotu olacagı kararına varırsanız annenle annen babana soylerken Burcu birisi ile görüşüyormus, ailesi de artık bize tanısmaya gelcekler desin, şimdi durumu kurtarmak için daha sonra kotu olmasın cunku sonra
bende çekiniyorum canım ama diyecegim yani annemede güveniyorum o halleder durumu biliyorum![]()
haklısın canım öyle yapalım zor günler bekliyor beni bi söz olsa gerisi gelir![]()
bunu atlatsan gerisi kolay da işte hayırlısı bakalım vakit yaklaşıyor =)