• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

anladım canım benmki ilede 2 yaş var aramızda ama allahtan kötü davranmadı tanışma esnasında. insan bazen çok korkuyor verilen tepkilerden ama bazende düşündüğü gibi olmuyor. benim babam yıkar ortalığı diyordum aldı beni karşısına konuştu sadece bazen umdugumuz gibi olmuyor. belkide abinde snn düşündüğün gibi kötü tepki vermeyebilir.

:17: haklısın canım aslında demek en dogrusu ama tepkiden korkuyorum istemeye gelecekler deriz abimle babama babama derim olmazsa ne yapıyım

dusununce bir anda, adam n oldugunu anlamaz, burda huyuna git babanın diyorsun sen pat diye soyluyorsun :1:

ama ben babama dicem ki baba ben evlenme teklifi aldım babam şok tabi sonra ne yapalım baba gelsinler mi :) canım benim babam laf dolandırmayı sevmez ık mık edersem kızar direk konuya girmek lazım ama bende mesela baba gelmek istiyorlar diyemem konuştuğum biri olduğunu biliyordur mutlaka o yüzden biri var faslını geçeceğim :)

bak bu gercekten boyle benimde abimle aramda 2 yaş var ona soylediğimde oyle cok tepki vermedi, babama soylemekten cekiniyordum soyledim oda basta tavır yaptı falan ama korktugum gibi olmadı mesela, bak sende aynı diyorsun

aynen cnaım bazen düşündüğümüz gibi tepkiler almayabiliyoruz. :) burcuda yaşayınca görcek bakalım inş onunda dşündüğü gibi olmaz ve sert tepki almazz:16:

ama ben babama dicem ki baba ben evlenme teklifi aldım babam şok tabi sonra ne yapalım baba gelsinler mi :) canım benim babam laf dolandırmayı sevmez ık mık edersem kızar direk konuya girmek lazım ama bende mesela baba gelmek istiyorlar diyemem konuştuğum biri olduğunu biliyordur mutlaka o yüzden biri var faslını geçeceğim :)

iyide bu biri var demekten daha zor degilmi?
lank diye ben evlenme teklifi aldım,:27:
baban demezmi ee sen ne dedin, yada iyi mutluluklar o zman :1:

iyide bu biri var demekten daha zor degilmi?
lank diye ben evlenme teklifi aldım,:27:
baban demezmi ee sen ne dedin, yada iyi mutluluklar o zman :1:

daha mı zor ay bana daha kolay gelmişti :)
sen ne dedin derse ben olumlu bakıyorum babacığım gelmek istiyorlar sen ne düşünüyorsun ? derim.Yok canım direk mutluluklar demez :)
Benim babam evleneceği zaman annemin ve anneannemlerin haberi olmadan düğün davetiyesi bastırıp anneme getirmiş bir insan o yüzden çok ağır gelmez sanırım :)

daha mı zor ay bana daha kolay gelmişti :)
sen ne dedin derse ben olumlu bakıyorum babacığım gelmek istiyorlar sen ne düşünüyorsun ? derim.Yok canım direk mutluluklar demez :)
Benim babam evleneceği zaman annemin ve anneannemlerin haberi olmadan düğün davetiyesi bastırıp anneme getirmiş bir insan o yüzden çok ağır gelmez sanırım :)

bak oldu o zman babn bunu yaptırsa :1: mesela ben soyle dusundum ki benim babmda boyle oldu, ben konustugum biri var demiştim tanıstırmak istiyorum diye babanda bana dediki eee sen bunca zaman konusmussun ben simdi olumsuz desem bile ne olacak, sen kararını vermişsin zaten bana birşey dememe fırsat kalmamıs ki diye

bastan soyleseydin daha iyiydi demeye getirdi lafı, ama bende o kadar kolaymıydı sanki demek dedim mesela :1:

bende çekiniyorum canım ama diyecegim yani annemede güveniyorum o halleder durumu biliyorum:17:

canım bence once annenle baban görüştügünüzü orrenirse durum nasıl olur onu konus, riske atma, oyle daha kotu olacagı kararına varırsanız annenle annen babana soylerken Burcu birisi ile görüşüyormus, ailesi de artık bize tanısmaya gelcekler desin, şimdi durumu kurtarmak için daha sonra kotu olmasın cunku sonra

canım bence once annenle baban görüştügünüzü orrenirse durum nasıl olur onu konus, riske atma, oyle daha kotu olacagı kararına varırsanız annenle annen babana soylerken Burcu birisi ile görüşüyormus, ailesi de artık bize tanısmaya gelcekler desin, şimdi durumu kurtarmak için daha sonra kotu olmasın cunku sonra

haklısın canım öyle yapalım zor günler bekliyor beni bi söz olsa gerisi gelir:17:

haklısın canım öyle yapalım zor günler bekliyor beni bi söz olsa gerisi gelir:17:

zor tabi su tanışma anlasma kısmını atlattıktan sonra daha kolay olur zaten ama burda da ailenin en cok isteyeceği sekilde nasıl düşünecegi konusunda mantıklı bir karar vermek lazım,
sen icini ferah tut ama biz dua ediyoruz hersey gonlunce olması için

Back
X