• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

üzülme canım herşeyin en güzeli olur inş. görücü tarzında olunca baban nedicek sonuçta görmüşler beğenmişler olcak önceden snn görüştüğünüde bilmicek bence iyi fikir :)

evet canım öyle olacak görücü tarzı olacak birazda korktugum için böyle oluyor abim problem bi insan yani babam istiyorsan olsun der biraz konusuruz olumlu deriz diye düşünüyorum ben :17:

o zamn annen soylesin canım önden, sende olmadı soylersin sonra baba boyl boyle bir durum var istemeye demeyin de bence tanışmaya gelecekler diyin, direk ilk geldiklerinde isteyecekler mi

ilk zate tanışma oglan kız birbirini görsün derler canım 1 hafta konusuruz olumlu olursa istemeye ve söze geliyorlar nası olacak bende tam bilmiyorum ki :14:

öyle mi yapıyım canım dünden beri düşünüyorum bide siz öyle diyince çok sıkıldı içim :17:

En mantıklısı bu gibi gözüküyor sevgilin olduğunu söylemeyeceksin ama istemeden önce de baban bilecek en uygun böyle görmüşler beğenmişler gelmek istiyorlar burcu da olumsuz bakmıyor en azından bir gelsinler görelim diye huyuna da gitmiş olur diye düşünüyorum.Umarım bir aksilik çıkmaz.

valla daha karar veremedim ki ne yapsam diye düşünüyorum çok az bi zaman kaldı bide:14::14:

canım bence de sen ilk nasıl yapmak istiyordun işte öyle yap annen halleder bir şekilde ilk önce tanışmaya gelmeleri en iyisi olur hiçbirşeyi takma kafana herşey çok güzel olacak hayırlısıyla:1:

En mantıklısı bu gibi gözüküyor sevgilin olduğunu söylemeyeceksin ama istemeden önce de baban bilecek en uygun böyle görmüşler beğenmişler gelmek istiyorlar burcu da olumsuz bakmıyor en azından bir gelsinler görelim diye huyuna da gitmiş olur diye düşünüyorum.Umarım bir aksilik çıkmaz.

inş tatlım çıkmaz huyuna gidersek çıkmaz:17:

çok sert ondan korkuyorum işte canım 2 yaş var ama çok odun

anladım canım benmki ilede 2 yaş var aramızda ama allahtan kötü davranmadı tanışma esnasında. insan bazen çok korkuyor verilen tepkilerden ama bazende düşündüğü gibi olmuyor. benim babam yıkar ortalığı diyordum aldı beni karşısına konuştu sadece bazen umdugumuz gibi olmuyor. belkide abinde snn düşündüğün gibi kötü tepki vermeyebilir.

ilk zate tanışma oglan kız birbirini görsün derler canım 1 hafta konusuruz olumlu olursa istemeye ve söze geliyorlar nası olacak bende tam bilmiyorum ki :14:

canım peki sonra görüştgünüzü öğreneme durumu olur mu babanın, hani görücü gelip yeni tanışcakmıs gibi olcak dedin ya?
daha sonra ogrenme gibi birsey olmazsa bence annen soylesin boyle boyle burcu yu görmek için gelecekler diye o zman babnlar tanısır zaten, seninle konusur bnce baban, snde bir sure snra istediğini soylersin onlarda istemeye gelir

canım peki sonra görüştgünüzü öğreneme durumu olur mu babanın, hani görücü gelip yeni tanışcakmıs gibi olcak dedin ya?
daha sonra ogrenme gibi birsey olmazsa bence annen soylesin boyle boyle burcu yu görmek için gelecekler diye o zman babnlar tanısır zaten, seninle konusur bnce baban, snde bir sure snra istediğini soylersin onlarda istemeye gelir

canım zaten annem diyecekler istmeye gelecekler diye o zaman tanışma olur onlar gitsin der annem burcu istiyor diye :17:

anladım canım benmki ilede 2 yaş var aramızda ama allahtan kötü davranmadı tanışma esnasında. insan bazen çok korkuyor verilen tepkilerden ama bazende düşündüğü gibi olmuyor. benim babam yıkar ortalığı diyordum aldı beni karşısına konuştu sadece bazen umdugumuz gibi olmuyor. belkide abinde snn düşündüğün gibi kötü tepki vermeyebilir.

bak bu gercekten boyle benimde abimle aramda 2 yaş var ona soylediğimde oyle cok tepki vermedi, babama soylemekten cekiniyordum soyledim oda basta tavır yaptı falan ama korktugum gibi olmadı mesela, bak sende aynı diyorsun

Back
X