Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

annem destekçim zaten canım teyzemgilde var neyse hayırlısı herşeyin

yaparsın canım belli ki elinden geliyor böyle işler :)

Deneyip göreceğiz bakalım, malzeme de bulursam olur gibi =)

evet ya çeşit çok =)

Ben de resimlerin üzerindeki yazan siteye girip baktım güzel şeyler varmış evet

ooo, her şeyi düşünmüşsün kar küresi de güzel fikirmiş ben de araştırayım bi ben de kına gecesi için şeyler düşünüyorum, en yakın arkadaşlarıma üzerinde Eylem'in kınası yazan kırmızı ya da pembe tişörtler hazırlamayı düşünüyorum 4 5 kişi artık çok klasikleşen taçlar yerine çiçekli bileklikler düşünüyorum, avuç içi güller yerine de yine kendim bişey bulurum araştırma aşamasında ince keçe bulabilirsem kaftanlar ya da laleler yapıcam küçük bunların içine lavanta koyarım ya da kına olur, telden ağaç yapıcam ona da oje asılacak kırmızı 20 kadar sadece bayanların olacağı küçük bir kına düşünüyorum

evde mi düşünüyosun canım kınayı bendee bakınıyorumda çok şey var ya
girişte biri lokum ve kolanya ile karşılaşa geleneksel bi kıyafetle
teflere zillere renkli ince kurdele bağlarım
darısı başıma sakızları dağıtılır
testi kırmak istiyorum içinde bozuk para ve şeker oluyor
fotoğraf çekimi için aksesuarlar hazırlarım
bende tişört planlıyorum ama taçlarda olabilir yada bileklik dediğin gibi
karaoke yapsak çok güzel olur
kına kuruyemiş bide minik hediye tek tek dağıtılsın istemiyorum şık kağıt poşetler oluyor ya hepsi bi arada olsun istiyorum

evde ya da çok yakın bir kafede herkes aynı odada tıkış tıkış oturmasın diye kafe daha ağır basıyor bir de apartmanda insanlar rahatsız olabilir, ben de çerçeve fln düşünüyorum =) bulunduğum yerde hamam olsa aslında hamamı da düşünüyordum ama sadece belediyenin küçük bir hamamı var. haftada sadece 1 gün fln bayanlara açık sanırım o da iyi değil.

bende mekan olarark burayı düşündüm

Son düzenleme:
önümüzde 2 yaz var çalışıp para biriktiricez evlenirkende kredi çekicez birazda aileler yardım etse sizce mezun olunca evlenemez miyiz bizimkiler askerliği şart koşmuşyo ama sevgilim cok önemsiyo

Bnce okulun son senesinde sozu yap.snrada nisan yapip daha snrasinda dugun olr.yani sozle nisan arasina 1sene koyulmaz bnce ck fazla.ayrica erkek arkadasin hakli.bnde askerlik olmadan evlilik dusuncesine sicak bakmiyorm

Herseyi dusunmussun:)uygulamasi kalmis insallah:)soz icn fazla hediye vermiyomusn peki?yani nisan icn hediyeyi daha fazla versen bnce daha mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…