hayali bile çok güzel bide yemeklere karar versem tamamdırkına içinde bişeyler oluşmaya başladı aklımda onlarıda toparlıyım yazarım
halan amcan filan varsa aranda iyiyse onlardan destek al canım yada en iyisi annen
yaparsın canım belli ki elinden geliyor böyle işler :)
evet ya çeşit çok =)
kızlar şimdi haziran gibi hazırlıklara başlamayı planlıyorum
isteme günü normal akşam yemeği olucak ya güzel bir masa eşliğinde ama herhangi bi yer için bir süsleme planlamıyorum sadece sevdiğim fincan kulbuna minik bir kurdele bağlarım birde söz mendili verilcek o akşam
söz günüde söz yastığım (bu arada yastıkta karar verdim) çatallar kadehler bıçaklar hepsine aynı renk kurdele baglanıcak
kolonya şişeside tülle süslenicek resim çerçevesi ve konuşma balonları hazırlanıcak söz pastası söz bohçası(illa olucak diye ısrar edilirse) bide söz şerbeti...
açık büfe hazırlıycam beyaz örtü kullandığım kurdele renginde boncuklar masanın bi köşesinde vazoda canlı çiçekler yüzen mumlar ve bizim resmimiz olsun :) peçeteler yine kurdele renginde olucak çatal kaşık bıçakları süslü bir kavanoza koyucam (karışık görüntüden kurtulmuş olurum)tabaklar ve bardaklar aynı köşede olur
hediye olarak çok şey var aklımda sabun yastık kar küreleri mantar tıpalı şişelerde nazar bocukları bereket keseleri
şimdi benim unuttuğum bişey var mı farkettiniz miyazmazsam unutuyorumda
ögreniriz canım herşeyi daha zamanı var
bi yerlerden başlamak lazım canım tarihlerimizi belirledik
Deneyip göreceğiz bakalım, malzeme de bulursam olur gibi =)
Ben de resimlerin üzerindeki yazan siteye girip baktım güzel şeyler varmış evet
ooo, her şeyi düşünmüşsünkar küresi de güzel fikirmiş ben de araştırayım bi ben de kına gecesi için şeyler düşünüyorum, en yakın arkadaşlarıma üzerinde Eylem'in kınası yazan kırmızı ya da pembe tişörtler hazırlamayı düşünüyorum 4 5 kişi artık çok klasikleşen taçlar yerine çiçekli bileklikler düşünüyorum, avuç içi güller yerine de yine kendim bişey bulurum araştırma aşamasında ince keçe bulabilirsem kaftanlar ya da laleler yapıcam küçük bunların içine lavanta koyarım ya da kına olur, telden ağaç yapıcam ona da oje asılacak kırmızı 20 kadar sadece bayanların olacağı küçük bir kına düşünüyorum
hayırlı olsun, ne zaman tarihler?
evde mi düşünüyosun canım kınayıbendee bakınıyorumda çok şey var ya
girişte biri lokum ve kolanya ile karşılaşa geleneksel bi kıyafetle
teflere zillere renkli ince kurdele bağlarım
darısı başıma sakızları dağıtılır
testi kırmak istiyorum içinde bozuk para ve şeker oluyor
fotoğraf çekimi için aksesuarlar hazırlarım
bende tişört planlıyorum ama taçlarda olabilir yada bileklik dediğin gibi
karaoke yapsak çok güzel olur
kına kuruyemiş bide minik hediye tek tek dağıtılsın istemiyorum şık kağıt poşetler oluyor ya hepsi bi arada olsun istiyorum
ben geldimmmm hepinizi çok özledim bütün gün okuldaydımm
bu fransız dantelli havluları kendim yapmaya karar verdim fransız danteli değil baya güpür iştebi tane sordum 40 lira dedi
evde ya da çok yakın bir kafede herkes aynı odada tıkış tıkış oturmasın diye kafe daha ağır basıyor bir de apartmanda insanlar rahatsız olabilir, ben de çerçeve fln düşünüyorum =) bulunduğum yerde hamam olsa aslında hamamı da düşünüyordum ama sadece belediyenin küçük bir hamamı var. haftada sadece 1 gün fln bayanlara açık sanırım o da iyi değil.
Cok mantikli bende oyle yapmayi dusunuyorm:)
önümüzde 2 yaz var çalışıp para biriktiricez evlenirkende kredi çekicez birazda aileler yardım etse sizce mezun olunca evlenemez miyiz bizimkiler askerliği şart koşmuşyo ama sevgilim cok önemsiyo
yok canım onun için mendil işliycem :) bu havlular günlük kullanım için olucak
kızlar şimdi haziran gibi hazırlıklara başlamayı planlıyorum
isteme günü normal akşam yemeği olucak ya güzel bir masa eşliğinde ama herhangi bi yer için bir süsleme planlamıyorum sadece sevdiğim fincan kulbuna minik bir kurdele bağlarım birde söz mendili verilcek o akşam
söz günüde söz yastığım (bu arada yastıkta karar verdim) çatallar kadehler bıçaklar hepsine aynı renk kurdele baglanıcak
kolonya şişeside tülle süslenicek resim çerçevesi ve konuşma balonları hazırlanıcak söz pastası söz bohçası(illa olucak diye ısrar edilirse) bide söz şerbeti...
açık büfe hazırlıycam beyaz örtü kullandığım kurdele renginde boncuklar masanın bi köşesinde vazoda canlı çiçekler yüzen mumlar ve bizim resmimiz olsun :) peçeteler yine kurdele renginde olucak çatal kaşık bıçakları süslü bir kavanoza koyucam (karışık görüntüden kurtulmuş olurum)tabaklar ve bardaklar aynı köşede olur
hediye olarak çok şey var aklımda sabun yastık kar küreleri mantar tıpalı şişelerde nazar bocukları bereket keseleri
şimdi benim unuttuğum bişey var mı farkettiniz miyazmazsam unutuyorumda
canım başta söylersem ben babamla abim anlayış göstermezler ki ne yapacagım bilmiyorum hiç söylemek sizin için kolay gözüküyor ama herkesin aile yapısı farklı ki
Herseyi dusunmussun:)uygulamasi kalmis insallah:)soz icn fazla hediye vermiyomusn peki?yani nisan icn hediyeyi daha fazla versen bnce daha mantikli
bunlar arasından birini seçicem canım hepsini vermiycem
Hii tamam anladim smdi:)snn soz isteme ayni zamanda olcak tabi.durum farkli snde.bzde ikisi bi arada olcak buyk ihtimal.
Bu konuda annen ne diyo peki?soyleme istemeye oylemi gelsinler diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?