Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Günaydııııınnnnn :)
Mutlu sabahlarrrr aşk dolu bir gün geçirin inşallah

inşallah tatlım, evet bana cok uygun geldi birde ben istanbuldayım ev alma olsa daha kötu benim işim fiyatlar ucmus resmen

bu arada GÖZÜN AYDIN tatlım bugun büyük gün

herkese günaydın hatunlarr

biz bugün buluşcaz ama hava çok soğuk

yok canım önemli değil :)
Değişiklik olmayacak kalsın böyle bende yaz için hazırlanırım ha 3 ay önce ha 3 ay sonra hayırlı olsun da yeter.Ev konusunda ise bilmem belki ailem orada ev var diye kabul de edebilir sonuçta eskiler hep kayın valide yanında yaşamışlar sıfırdan büyük borç belki istemezler bilmiyorum aynı ev içine istemedikleri için ayrı daire sonuçta yakın olmasını benim gibi ailemde istemez mi bilmiyorum.Bende işi olmadığından dolayı öyle düşündüğünü düşünmek istiyorum ailesi sanırım sadece takı yapacak onun dışındakiler sanırım erkek arkadaşıma kalacak.Kalacak diyorum çünkü kendisi böyle bir istekte bulunmadı her şeyi ben yapacağım diye bu ailesinin tercihi.(ama kardeşine ev yapmak için uğraşıyorlar takıda yapacaklar bizim ki evlatlık sanki neyse) .Böyle işte Yasemin'cim :)

bakalım canım ailende senin gibi oraya o kadar para vermektense ayrı bir yerden almayı uygun göreblir (inşallah )
bekleyip görecegiz nasıl olacak diye
açıkçası bana biraz garip geldi ailesinin boyle dusunmesi, birde siz ilk olacaksınız dimi suanlık oyle diğer çocuklarının evlilik ile ilgili şimdilik bir düsüncesi var mı?

Benim ailemde hemen ev almaya kalkın demez onca borç yeni evlisin ki okumuşsundur burada nerdeyse istanbul gibi pahalı evler babam pek kredi faiz olaylarına olumlu bakmıyor riskli olduğundan bilmiyorum artık. abisi evlenir canım var düşündüğü biri de resmi bir şey yok.Artık onda göreceğiz neler yapacaklar neler bize kalacak ama şuan ki durum çoğu şey sevgilim üzerinde.

Anladım tatlım, allah kolaylık versin

kızlar ben kurabiyeleri denedim yaptım ama birşeyler yalnış oldu galiba seker hamurum cok sert oldu sekil veremedim ve cogu ziyan oldu tekrar deneyeceğim

oldugu kadarıyla kurabiyelerim

kızlar ben kurabiyeleri denedim yaptım ama birşeyler yalnış oldu galiba seker hamurum cok sert oldu sekil veremedim ve cogu ziyan oldu tekrar deneyeceğim

Eki Görüntüle 993183

ilk deneme için iyi olmuş canım ama mutlaka eksik bişey vardır tecrübeyle ögrenirsin ellerin sağlık:13:

Olsun canım bir daha ki yaptığında tutturursun inşallah :)
Olduğu kadarıyla da ilk için hiç fena değil

teşekkür ederim canım

ilk deneme için iyi olmuş canım ama mutlaka eksik bişey vardır tecrübeyle ögrenirsin ellerin sağlık:13:

sanırım anlasım nerde oldugunu yalnısın ama bakalım deneye deneye yapacagız tesekkür ederim canım

Eki Görüntüle 993183

bence ilk deneme için hiç de fena değil :44: canım bunu yapamayanlar da valla eline sağlık zamanla elin alışır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…