• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar ben kurabiyeleri denedim yaptım :1: ama birşeyler yalnış oldu galiba seker hamurum cok sert oldu sekil veremedim ve cogu ziyan oldu :5: tekrar deneyeceğim

oldugu kadarıyla kurabiyelerim :1:

Eki Görüntüle 993183

Canim eline emegine saglik simdiden cok tatli gorunuyolar 2.sinde cozuceksin bence :)
Üst süslemesi icin sekercilerden minik inci boncuklar alabilirsin :34:

Canim eline emegine saglik simdiden cok tatli gorunuyolar 2.sinde cozuceksin bence :)
Üst süslemesi icin sekercilerden minik inci boncuklar alabilirsin :34:

tesekkür ederim tatlım bunlar amatörce:)
daha güzel yaptıkca süsleme ile ilgili seylerde alcam, boncuk fikri için teşekkür ederim canım

kızlar ben kurabiyeleri denedim yaptım :1: ama birşeyler yalnış oldu galiba seker hamurum cok sert oldu sekil veremedim ve cogu ziyan oldu :5: tekrar deneyeceğim

oldugu kadarıyla kurabiyelerim :1:

Eki Görüntüle 993183

Bence ilk sefer için gayet güzel olmuş, bu tarz şeyler deneye deneye oluyor :) sen devam et :16:

canım bugun bizim yıl dönumüzde ondan giremedim aşkımla yemek yedik gezdik bol bol yeni eve geldim :77::119::119:

Yıl dönümünüz kutlu olsun canım :)

Selam kızlar bende bugün sabah sevdiğimle buluştum sonra misafirler sonra tekrar sevdiğim akşama tekrar misafir derken anca gelebildim yoğun bir gündü nasılsınız bakalım :)

Back
X