• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

iyi ediyosun canım eksikleri tamamlıcaz fazlamız bile olucak :9:

öyle canım ama yinede insan zamanla tartısmayı bile öğreniyomus biz eskisine göre cok iiyiz bi sorunu sadece konusarak bile halledebiliyoruz ama arada didişmelerde heycan katmıyo değil :9::9:

biz sanırım çok heyecanlı olabiliyoruz :)

canım tabi ki içinden geldiğinde yaparsın ama kimisi de her şeyi üstüne yıkıyor o yüzden biraz geride kalmak iyidir :)

zaten çalışıcaz ilk basta hem ev hem iş o düzene alışmaya çalışıcaz azıcık anlayışlı olsunlar canım zaman buldukcada yaparız bişeler nese ki iyi bi aileye gelin gidiyorum tanışmıslığımız var iyi insanlar yinede belli olmaz tabi :31:

zaten çalışıcaz ilk basta hem ev hem iş o düzene alışmaya çalışıcaz azıcık anlayışlı olsunlar canım zaman buldukcada yaparız bişeler nese ki iyi bi aileye gelin gidiyorum tanışmıslığımız var iyi insanlar yinede belli olmaz tabi :31:

Bizde tanıyoruz ama içine girmeden bilemeyiz canım bizde de annemler gidip geliyor her şey güzel hoş ama bakalım aile olunca nasıl olacak inşallah iyi gider.Allah bozmasın :nazar:

herşey bitti şimdi bu kına gecesi aklımı kurcalıyo:9:[/

önce diğerlerini halledelimde bence o en keyiflisi canım kız kıza eğlenicez ne güzel :21:

Bizde tanıyoruz ama içine girmeden bilemeyiz canım bizde de annemler gidip geliyor her şey güzel hoş ama bakalım aile olunca nasıl olacak inşallah iyi gider.Allah bozmasın :nazar:

inşallah hep böyle olur canım biz sanslıyız o yönden tanışma merasimini atlattık o da bi stress sonucta :)

herşey bitti şimdi bu kına gecesi aklımı kurcalıyo:9:[/

önce diğerlerini halledelimde bence o en keyiflisi canım kız kıza eğlenicez ne güzel :21:

inşallah hep böyle olur canım biz sanslıyız o yönden tanışma merasimini atlattık o da bi stress sonucta :)

evet en streslisi tanışma zaten :)
Benimki pek karambole geldi ama olsun böyle iyidir şimdi rahat rahat ohh tek heyecanımız mutluluktan olacak :52:

benim annemde pek gönüllü değil ama hazır ne güzel ev burda bide kirayla filan mı ugraşalım diyorum ee öylede sen haklısın diyo:1:

Bn istanbul disinda hatta oturdugum ev disinda hc baska yerde otrmadim arkadaslarm btn ailem herkes brda.bn pek gonullu deilim bu yuzdn ama bakalim zaman ne gostercek:)

benim adetlerle pek aram yoktur canım ama forumdaki kızlar herkese vermicek bitek sözlüsüne vericek bencede en mantıklısı o :34: bizde bohca nişanda verilir bazıları sözede hazırlıyo ama bizde yok o yüzden yapmicam :103:

Kuzenimde bi tane verilir ddi.Ben bilmedigm icn gelenlere dagitirm diye dusunmustm hahaha:))bzdede pek adettir o bu ykk yani ama bakalim erkek tarafi ne diycek:)

bizde de bokça sözde yok gereksiz olduğunu düşünüyorum.nişanda bile makyaj takımı parfüm vs gibi şeyler aldırmayacağım bohça için çünkü 1 sene nişanlı kalacağımız için bende alınanları evlendikten sonra kullanmak istediğim için düğüne yakın alırlar diğerlerini yapsınlar :)

Annemde bohca knusunu konuscam grrek yok dedi.bakalim erkek arkadasimin ailesi adetlerine ne diycek.cok adet uygulayan bir aile degil bzm gbi

Annem sömestrda olmaz yazın kabul ettiğime dua et dedi sömestrda erkenmiş :52:

kusura bakma özge'cim gec yazıyorum bugun anca bakabildim

senin eski plan aynı devam ediyor yani, değişiklik olmayacak hayırlısı olsun diyelm:1:
ev konusunda da olanları okudum tatlım bunları boyle istemekte haklısın, tamam siz simdi konusuyorsunuz cok guzel ama o zman zaten ailelerle işin içine girince daha farklı olur mesela senin ailen seninle aynı fikirde olacagı için senin avantajın olur, simdi bile bak yavas yavas gökmen anlıyor gibi, dediğin gibi şimdi çalışmıyor olması da sebep kafasının karışmasına, ailesi oyle pek birşeye karışmayacak herseyi kendi yapacak dedin ya bunu gökmen mi istiyor boyle olmasını yoksa ailesimi mi anlamadım burayı pek:18:

takı olayını da bizde hiç konusmadık o yuzden bilmiyorum ki nasıl olur ne istenir, ama oyle setlerden de ayrı ayrı gerek yok söz nişan düğün:1: içn bence

uygun dimi canım fiyatı inşallah o ev bize nasip olur çok küçük de değil şimdilik bize yeter inşallah size de o dediğin yer nasip olur istediğin gibi içini yaptırırsınız kaba inşaat her zaman daha avantajlı :)

inşallah tatlım, evet bana cok uygun geldi birde ben istanbuldayım ev alma olsa daha kötu benim işim fiyatlar ucmus resmen

bu arada GÖZÜN AYDIN tatlım :1::1::72: bugun büyük gün :16:

Back
X