- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
iyi ediyosun canım eksikleri tamamlıcaz fazlamız bile olucak
öyle canım ama yinede insan zamanla tartısmayı bile öğreniyomus biz eskisine göre cok iiyiz bi sorunu sadece konusarak bile halledebiliyoruz ama arada didişmelerde heycan katmıyo değil
yeni olduğumuz için herşey dert bize
aynen öyle vallahi sonra her şey biliyor diye her şeyi yeni gelinden beklerler yapmazsan da konuşurlar o yüzden pek hünerli gözükmek istemiyorum ben :)
vala ben seviyorum yüzdende keyfime göre yaparım ama kimseye kendimi kullandırtmam :)
canım tabi ki içinden geldiğinde yaparsın ama kimisi de her şeyi üstüne yıkıyor o yüzden biraz geride kalmak iyidir :)
zaten çalışıcaz ilk basta hem ev hem iş o düzene alışmaya çalışıcaz azıcık anlayışlı olsunlar canım zaman buldukcada yaparız bişeler nese ki iyi bi aileye gelin gidiyorum tanışmıslığımız var iyi insanlar yinede belli olmaz tabi
herşey bitti şimdi bu kına gecesi aklımı kurcalıyo[/
önce diğerlerini halledelimde bence o en keyiflisi canım kız kıza eğlenicez ne güzel
Bizde tanıyoruz ama içine girmeden bilemeyiz canım bizde de annemler gidip geliyor her şey güzel hoş ama bakalım aile olunca nasıl olacak inşallah iyi gider.Allah bozmasın
inşallah hep böyle olur canım biz sanslıyız o yönden tanışma merasimini atlattık o da bi stress sonucta :)
herşey bitti şimdi bu kına gecesi aklımı kurcalıyo[/
önce diğerlerini halledelimde bence o en keyiflisi canım kız kıza eğlenicez ne güzel
inşallah hep böyle olur canım biz sanslıyız o yönden tanışma merasimini atlattık o da bi stress sonucta :)
evet en streslisi tanışma zaten :)
Benimki pek karambole geldi ama olsun böyle iyidir şimdi rahat rahat ohh tek heyecanımız mutluluktan olacak
evet en streslisi tanışma zaten :)
Benimki pek karambole geldi ama olsun böyle iyidir şimdi rahat rahat ohh tek heyecanımız mutluluktan olacak
benimde öyle oldu ama ne kadar planlı o kadar sıkıntılı bazen bazı şeyleri hayatın akışına bırakıcan
benim annemde pek gönüllü değil ama hazır ne güzel ev burda bide kirayla filan mı ugraşalım diyorum ee öylede sen haklısın diyo
benim adetlerle pek aram yoktur canım ama forumdaki kızlar herkese vermicek bitek sözlüsüne vericek bencede en mantıklısı obizde bohca nişanda verilir bazıları sözede hazırlıyo ama bizde yok o yüzden yapmicam :103:
bizde de bokça sözde yok gereksiz olduğunu düşünüyorum.nişanda bile makyaj takımı parfüm vs gibi şeyler aldırmayacağım bohça için çünkü 1 sene nişanlı kalacağımız için bende alınanları evlendikten sonra kullanmak istediğim için düğüne yakın alırlar diğerlerini yapsınlar :)
Geçmiş olsun canım iyisin değil mi ? Neyin vardı ne oldu ?
çok şükür iiyiyim canım faranjit le uğraşıp durdum öyle saol =)
Annem sömestrda olmaz yazın kabul ettiğime dua et dedi sömestrda erkenmiş
çok şükür iiyiyim canım faranjit le uğraşıp durdum öyle saol =)
Günaydııııınnnnn :)
Mutlu sabahlarrrr aşk dolu bir gün geçirin inşallah
uygun dimi canım fiyatı inşallah o ev bize nasip olur çok küçük de değil şimdilik bize yeter inşallah size de o dediğin yer nasip olur istediğin gibi içini yaptırırsınız kaba inşaat her zaman daha avantajlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?