Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

biz sanırım çok heyecanlı olabiliyoruz :)

canım tabi ki içinden geldiğinde yaparsın ama kimisi de her şeyi üstüne yıkıyor o yüzden biraz geride kalmak iyidir :)

zaten çalışıcaz ilk basta hem ev hem iş o düzene alışmaya çalışıcaz azıcık anlayışlı olsunlar canım zaman buldukcada yaparız bişeler nese ki iyi bi aileye gelin gidiyorum tanışmıslığımız var iyi insanlar yinede belli olmaz tabi

Bizde tanıyoruz ama içine girmeden bilemeyiz canım bizde de annemler gidip geliyor her şey güzel hoş ama bakalım aile olunca nasıl olacak inşallah iyi gider.Allah bozmasın

benim annemde pek gönüllü değil ama hazır ne güzel ev burda bide kirayla filan mı ugraşalım diyorum ee öylede sen haklısın diyo

Bn istanbul disinda hatta oturdugum ev disinda hc baska yerde otrmadim arkadaslarm btn ailem herkes brda.bn pek gonullu deilim bu yuzdn ama bakalim zaman ne gostercek:)

Kuzenimde bi tane verilir ddi.Ben bilmedigm icn gelenlere dagitirm diye dusunmustm hahaha:))bzdede pek adettir o bu ykk yani ama bakalim erkek tarafi ne diycek:)

Annemde bohca knusunu konuscam grrek yok dedi.bakalim erkek arkadasimin ailesi adetlerine ne diycek.cok adet uygulayan bir aile degil bzm gbi

Annem sömestrda olmaz yazın kabul ettiğime dua et dedi sömestrda erkenmiş

kusura bakma özge'cim gec yazıyorum bugun anca bakabildim

senin eski plan aynı devam ediyor yani, değişiklik olmayacak hayırlısı olsun diyelm
ev konusunda da olanları okudum tatlım bunları boyle istemekte haklısın, tamam siz simdi konusuyorsunuz cok guzel ama o zman zaten ailelerle işin içine girince daha farklı olur mesela senin ailen seninle aynı fikirde olacagı için senin avantajın olur, simdi bile bak yavas yavas gökmen anlıyor gibi, dediğin gibi şimdi çalışmıyor olması da sebep kafasının karışmasına, ailesi oyle pek birşeye karışmayacak herseyi kendi yapacak dedin ya bunu gökmen mi istiyor boyle olmasını yoksa ailesimi mi anlamadım burayı pek:18:

takı olayını da bizde hiç konusmadık o yuzden bilmiyorum ki nasıl olur ne istenir, ama oyle setlerden de ayrı ayrı gerek yok söz nişan düğün içn bence

inşallah tatlım, evet bana cok uygun geldi birde ben istanbuldayım ev alma olsa daha kötu benim işim fiyatlar ucmus resmen

bu arada GÖZÜN AYDIN tatlım bugun büyük gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…