Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlar ben kurabiyeleri denedim yaptım ama birşeyler yalnış oldu galiba seker hamurum cok sert oldu sekil veremedim ve cogu ziyan oldu tekrar deneyeceğim

oldugu kadarıyla kurabiyelerim

Eki Görüntüle 993183

Canim eline emegine saglik simdiden cok tatli gorunuyolar 2.sinde cozuceksin bence :)
Üst süslemesi icin sekercilerden minik inci boncuklar alabilirsin

Canim eline emegine saglik simdiden cok tatli gorunuyolar 2.sinde cozuceksin bence :)
Üst süslemesi icin sekercilerden minik inci boncuklar alabilirsin

tesekkür ederim tatlım bunlar amatörce:)
daha güzel yaptıkca süsleme ile ilgili seylerde alcam, boncuk fikri için teşekkür ederim canım

kızlar ben kurabiyeleri denedim yaptım ama birşeyler yalnış oldu galiba seker hamurum cok sert oldu sekil veremedim ve cogu ziyan oldu tekrar deneyeceğim

oldugu kadarıyla kurabiyelerim

Eki Görüntüle 993183

Bence ilk sefer için gayet güzel olmuş, bu tarz şeyler deneye deneye oluyor :) sen devam et

canım bugun bizim yıl dönumüzde ondan giremedim aşkımla yemek yedik gezdik bol bol yeni eve geldim :119::119:

Yıl dönümünüz kutlu olsun canım :)

Selam kızlar bende bugün sabah sevdiğimle buluştum sonra misafirler sonra tekrar sevdiğim akşama tekrar misafir derken anca gelebildim yoğun bir gündü nasılsınız bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…