bence ilk deneme için hiç de fena değil :44: canım bunu yapamayanlar da valla eline sağlık zamanla elin alışır:)
bugun neden kimse burda değil ???
kızlar ben kurabiyeleri denedim yaptımama birşeyler yalnış oldu galiba seker hamurum cok sert oldu sekil veremedim ve cogu ziyan oldu tekrar deneyeceğim
oldugu kadarıyla kurabiyelerim
Eki Görüntüle 993183
kızlar ben kurabiyeleri denedim yaptımama birşeyler yalnış oldu galiba seker hamurum cok sert oldu sekil veremedim ve cogu ziyan oldu tekrar deneyeceğim
Eki Görüntüle 993183
günaydın kızlarrrr :)
benim topikciğimide ziyaret edersenizçok sevinirim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=680861
bugun neden kimse burda değil ???
Canim eline emegine saglik simdiden cok tatli gorunuyolar 2.sinde cozuceksin bence :)
Üst süslemesi icin sekercilerden minik inci boncuklar alabilirsin
canım bugun bizim yıl dönumüzde ondan giremedim aşkımla yemek yedik gezdik bol bol yeni eve geldim:119::119:
olsun canım eline saglık ugrasıp yapmışın ilk dene acemi oluyor biraz
canım kendin mi yapıyorsun güzel şeyler var
canım bugun bizim yıl dönumüzde ondan giremedim aşkımla yemek yedik gezdik bol bol yeni eve geldim:119::119:
ohhh ne güzel,
inşallah daha uzun uzun bircok yıl geçirirsiniz tatlım beraber
yıl dönümünüz kulu olsun canımm :81: kaç yıl oldu şimdi :)
evet canım :) bebişler üzerine yoğunlaşıyorum biraz.. parti setleri falan çok moda ya bu ara oyüzden bende topik açtım isteyen olursa akıllarında olsun :)
nicee yıllaraaa1 sene oldu bugun canım81:
Eki Görüntüle 993183
amin canım benimmm :) yıldönümünüzü kutlarım buaradane güzel canım allahım hayırlırı işler bol kazançlar versin aklımda unutmam derim canım adın neydi
1 sene oldu bugun canım81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?