• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

sen sorunca sitenin adını unuttuğumu farkeettim benim adama sordum cevap versin söyliyim sana canım:1: sende orda mı oturuyosun peki :17:

Ben istanbul anadolu yakasinda oturuyorm.erkek arkadasim ve ailesi bz tanismadan bi sure once izmite tasinmislar.az cok biliyorm izmiti gel git ogrendim.ay dilimin ucunda sitenin adi hatirlayamiyorum:)aslinda izmitte oturmak pek istemiyorm ama erkek arkadasim izmit diye tutturuyo bnde istanbul diye:)buyuk ihtimal izmitte oturacaz diye gozukuyo.suan askerde gelignde ev bakmaya basliycaz.o dedigm siteyi insaat halindeyken gormustum hosuma gtmisti.sifir daire istiyoruzz.izmitte sifir daire oldukca fazla ztn ve fiyatlar istanbula gore cok cokk ucuz

Ben istanbul anadolu yakasinda oturuyorm.erkek arkadasim ve ailesi bz tanismadan bi sure once izmite tasinmislar.az cok biliyorm izmiti gel git ogrendim.ay dilimin ucunda sitenin adi hatirlayamiyorum:)aslinda izmitte oturmak pek istemiyorm ama erkek arkadasim izmit diye tutturuyo bnde istanbul diye:)buyuk ihtimal izmitte oturacaz diye gozukuyo.suan askerde gelignde ev bakmaya basliycaz.o dedigm siteyi insaat halindeyken gormustum hosuma gtmisti.sifir daire istiyoruzz.izmitte sifir daire oldukca fazla ztn ve fiyatlar istanbula gore cok cokk ucuz

şimdii ögrendim canım asya konakları bende istanbul diyorum ama onun işle alakalı bütün düzeni orda:1:

asya konaklarını biliyo musun canım:1:

Bilmiyormm bakarim netten orayada:)bn bi vefakente baktmm daha bakmaya baslamadik cnku gelmesini bekliyorumm:)
Erkek arkadasimda işi dolayisiyla izmit diyo.annem pek istemiyoo uzaklik olmasn falan diye.ama olmazsada yapicak bisi yk diyo

benim annemde pek gönüllü değil ama hazır ne güzel ev burda bide kirayla filan mı ugraşalım diyorum ee öylede sen haklısın diyo:1:

Kuzenim saolsun bnm yerime herseyi dusunuyo cok destek oluyo:)mendil herkesemi veriiliyo?bide soz bohcasi varmis onuda bgn kuzenim soyledi.

benim adetlerle pek aram yoktur canım ama forumdaki kızlar herkese vermicek bitek sözlüsüne vericek bencede en mantıklısı o :34: bizde bohca nişanda verilir bazıları sözede hazırlıyo ama bizde yok o yüzden yapmicam :103:

benim adetlerle pek aram yoktur canım ama forumdaki kızlar herkese vermicek bitek sözlüsüne vericek bencede en mantıklısı o :34: bizde bohca nişanda verilir bazıları sözede hazırlıyo ama bizde yok o yüzden yapmicam :103:

ben bu mendili kendim işliycem sanırım:52:

bide ütüyle yapışan bocuklar varya minik keseler havlular hazırlarsam onlarla baş harflerimizi yazıcam:6:

herşey süper olucak tatlımm :81: yeni gelin olduğumuzda kimse bize bişe bilmiyo diyemicek önceden kanıtlıcaz kendimizi :21:

sürekli elimde kağıt kalem gördüğüm herşeyi not ediyorum:1: bi eksiğim olmasın hoşuma giden şeyleri unutmıyım diye:52:

canım sen en mantıklı konuşmayı yapmışsın cok iyi olmuş iki tarafta sinirle pişman olucağı şeyler söyliyebiliyo ama biz artık yılları geride bırakmış çiftleriz böyle sakin konuşarakta halledebiliriz herşeyimizi :34:

Yılları geride bıraktıkta Cerencim dilin de kemiği yok vallahi :)

Evliliğin her dönemini doya doya istediğimiz gibi yaşamamız gerekiyor canım bir daha bu günler geri gelmeyecek vallahi mutlu olamayacağınızı düşündüğünüz yere niye boşa para harcayasınız değil mi ama mantıklı olan senin düşüncendi sevindim sevgilinin fikrinin değişmesine inşallah her şey hep hayal ettiğimiz gibi gerçekleşir :16:

inşallah canım hepimizin :)

her yerde farklı bu adetler canım sözde set takanlar mı varmış maşallah valla :1: sözde nişanda bütün takıları erkek arkadaşım yapacak ailesi bu konuda pek destek değil erkek arkadaşımın şu an evlenecek olan bir abisi var kız tarafı başlık parası istemiş biz de öyle terbiyesizlikler asla yok hiç yüz göz olamam para altın vs. için ev almayı düşünüyor ya sevgilim masrafları da hep kendi başına yapacak o yüzden zorlamam altın konusunda mutluluktan önemli değil altın ama hem nişanda hem de düğünde set takılırsa boş ver sesini çıkarma derim tabi sevgilin değil de ailesi yapacaksa :34:

bizde de yardım edeceklerini sanmıyorum eşya vs gibi işlerde takıyı ailesi yapar sadece ev ve evle ilgili her şey düğün nişan malzeme hepsi erkek arkadaşıma ait olacak öyle nişanda ayrı düğünde ayrı da yok olsa zaten bir şey demem ama sevgilim yapacak olsaydı yaptırmazdım :)
Yeter ki orada oturmayalım başka bir şey istemiyorum ben.

sürekli elimde kağıt kalem gördüğüm herşeyi not ediyorum:1: bi eksiğim olmasın hoşuma giden şeyleri unutmıyım diye:52:

iyi ediyosun canım eksikleri tamamlıcaz fazlamız bile olucak :9:

Yılları geride bıraktıkta Cerencim dilin de kemiği yok vallahi :)

öyle canım ama yinede insan zamanla tartısmayı bile öğreniyomus biz eskisine göre cok iiyiz bi sorunu sadece konusarak bile halledebiliyoruz ama arada didişmelerde heycan katmıyo değil :9::9:

bizde de bokça sözde yok gereksiz olduğunu düşünüyorum.nişanda bile makyaj takımı parfüm vs gibi şeyler aldırmayacağım bohça için çünkü 1 sene nişanlı kalacağımız için bende alınanları evlendikten sonra kullanmak istediğim için düğüne yakın alırlar diğerlerini yapsınlar :)

Back
X