8. gün kan testim 252 çıktı
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İPTAL |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (İkiz) | |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | 22 Ocak | 7 Şubat | |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak | 07 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 35 | Ege Ünv. | 08 Ocak | 29 Ocak | 09 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Umut | 14 Ocak | 31 Ocak | 12 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 04 Şubat | 13 Şubat | |
E eskisehir | 26 | Medicana Beylikdüzü | 13 Ocak | 03 Şubat | 13 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | 02 Şubat | 14 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 34 | Maltepe Ünv. | 19 Ocak | 05 Şubat | 16 Şubat | |
E eskisehir | 36 | Eurofertil | ? | 07 Şubat | 19 Şubat | Kimyasal Gebelik |
E eskisehir | 40 | İsrael Aruh/İzmir | 20 Ocak | 11 Şubat | 23 Şubat(1 Emb) | |
E eskisehir | 37 | İrenbe Tüp | 28 Ocak | 12 Şubat | 23 Şubat | |
E eskisehir | 27 | Bahçeci Umut | ? | 13 Şubat | 25 Şubat | |
E eskisehir | 35 | Memorial Şişli | 30 Ocak | 16 Şubat | 25 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 27 Ocak | 19 Şubat | 27 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 37 | Ankara Medicana | ? | 17 Şubat | 02 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Fulya | 31 Ocak | 18 Şubat | 03 Mart (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Ankara | 31 Ocak | 18 Şubat | 02 Mart (1 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | ? | ? | 03 Mart | 14 Mart (2 Emb) |
E eskisehir | 25 | Bahçeci Diyarbakır | 03 Şubat | 21 Şubat | 05 Mart | |
E eskisehir | 28 | Medipol Mega | 03 Şubat | 21 Şubat | 05 Mart (2 Emb) | |
E eskisehir | 32 | Ankara T.B. | 11 Şubat | 24 Şubat | 07 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | 03 Şubat | 24 Şubat | 08 Mart (3 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Diyarbakır | 08 Şubat | 25 Şubat | 08 Mart (3 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Medistate | 10 Şubat | 27 Şubat | 11 Mart | |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 22 Şubat | 09 Mart | 21 Mart (2 Emb?) | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | ? | 09 Mart | 21 Mart (3 Emb) | |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | 25 Şubat | 17 Mart | 26 Mart | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 24 | ? | ? | ? | ? | ? |
5. GÜN EMBRİYOSUYDU 3 TANETebrikler canım kac tane transfer edildi sana kaçıncı gün emriyosu idi
İNŞALLAH CANIM YA İŞTE ŞİMDİ MİDEM BULANTIM VARDI KESİLDİ İNŞALLAH TUTUNMUŞTUR SIKICAOleyyyyyyyyy sağlıkla gelsin bebişler inşallah... Çok sevindim canım tebrik ederim... Çoğul gibi görünüyor ama bakalım ne kadar çoğul
5. GÜN EMBRİYOSUYDU 3 TANE
İNŞALLAH CANIM YA İŞTE ŞİMDİ MİDEM BULANTIM VARDI KESİLDİ İNŞALLAH TUTUNMUŞTUR SIKICA
Maşallah canım ayyy bide üçüz gelirmiş :))5. GÜN EMBRİYOSUYDU 3 TANE
İNŞALLAH CANIM YA İŞTE ŞİMDİ MİDEM BULANTIM VARDI KESİLDİ İNŞALLAH TUTUNMUŞTUR SIKICA
Kızlar ben perşembe günü kontrole gittim, normalde yarından sonra salı günü transfer yapılacaktı bizim fakat doktor bu ay rahim uygun kalınlığa erişmemiş dedi. Ben de 2 gündür nar falan yiyorum inşallah yarın ki kontrolde kalınlaşmış olur. Gerçi tabi hayırlısı olsun, olmazsa transfer iptal olacak, dualarınızı bekliyorum. İnsan sabırsızlanıyor ama tabi Allah ne zaman izin verirse o zaman olacak napalım. Herkese İYİ GECELER
Ayyy amanda benimde aynı sürekli istifra bulantı bendedeBana ne olur mide bulantısı deme böyle birşey görmedim... 24 saat mide bulantısı yaşıyorum ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum, zombi gibi dolaşıyorum resmen... Cumartesi doktor randevum var inşallah bir çözüm üretir yoksa halim perişan...
Tebrik eDerim tamamamina ersin inaallah8. gün kan testim 252 çıktı
Canım gonapeptli ben yumurta baskılıyıcı olarak kullanmıştım bölünme ile ilgilarkadaşlar taze embriyo transferinde transferin 3. günü gonopeptyl vuruldum bu iğneyi vurulan varmı sanırım iççinde hcg hormonu varmış idrar testini pozitif çıkmasına sebep olur mu doktor hücrelerin hızlı bölünmesine yardımcı oluyor diye vermişti
Ayyy amanda benimde aynı sürekli istifra bulantı bendede
Ay denebi canım işe yararsa bende yapıyım pert oldum çünküCanım taze zencefil iyi geliyormuş... Bir fincan sıcak suya 3-4 ince dilim zenfecil koyup 5-10 dk bekletip mide bulantısı oldukça bir yudum içecekmişsin... İstersen limonda sıkabilirmişsin... Ben şuan işyerindeyim taze bulamadım ama kök zencefil aldırdım deneyeceğim...
arkadaşlar taze embriyo transferinde transferin 3. günü gonopeptyl vuruldum bu iğneyi vurulan varmı sanırım iççinde hcg hormonu varmış idrar testini pozitif çıkmasına sebep olur mu doktor hücrelerin hızlı bölünmesine yardımcı oluyor diye vermişti[/QUOTE
aslında içinde hcg hormonu olup olmadığını da bilmiyorum bu iğne çatlatma iğnesi katogarisinde değil dimi doktor sadece hücreye yardımcı diye verdi . Gebelik testim çok silik çizgi çıktı acaba bu iğneden dolayı mı diye düşündümCanım gonapeptli ben yumurta baskılıyıcı olarak kullanmıştım bölünme ile ilgil
Fikrim hiç yok ama ben daha önce ovitrelle çatlatmaiğnesi vurulup test yapmıştım pozitifti meğer hcg hormonu varmış hatalı sonuçmuş...
Zaten yeni olduğu için silik çıkar canım hadi güzel haberlerini bkliyorum:)netten araştırdım çatlatma iğnesi sadece 2 tane ovitrelle ve Pregnyl başka yok sanırım hayırlısı test günüm cuma inşallah doğrudur ya boşuna ümitlenmem inşallah yalnız idrar testi çok silik çıktı
Test tarihimiz aynı sanırım benimde 21 Mart benimde idrar testinde çıktı 7. Gün 8. Günde kanda çıktı şükür inşallah devamı gelirnetten araştırdım çatlatma iğnesi sadece 2 tane ovitrelle ve Pregnyl başka yok sanırım hayırlısı test günüm cuma inşallah doğrudur ya boşuna ümitlenmem inşallah yalnız idrar testi çok silik çıktı
Allah yardımcın olsun canım inşallah pozitif sonuç ile rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin. Bende cumayı kontrol için bekliyorum lekelenmelerim var günler saatler geçmek bilmiyor. Allahım yarabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ..hayırlısı ben cuma yaptıracağım sadece bu iğne kafama takıldı ondan dolayımı çift çıktı acaba diye 2 yıldan beri çift çizgi görmeye alışkın değilim))) gonopeptyl iğnesini kullanan yok mu arkadaşlar hayırlısı bakalım 2 gün daha sabırrr
Test tarihimiz aynı sanırım benimde 21 Mart benimde idrar testinde çıktı 7. Gün 8. Günde kanda çıktı şükür inşallah devamı gelir
İnşallah seninde bebeğin gelmiştir