hihami hayırlı olsun canım, darisi cinsiyetini ogrenmeye :)
I imspecial hayırlı olsun canım, inşallah çok güzel bir 4 sene gecirirsiniz.
Nego maşallah kuzuya bayagi dillenmis, darısı bizim basimiza
@Lokumcukk bizde ondan en çok babamiz muzdarip. Kuzum altina yaptimi camlar pencereler acilir hemen
Bir süredir artık sandalyede oturuyoruz bizde, mama sandalyesi devrimiz kapandi.
Kendi kendine hemen çıkıp oturuyor, isi bitincede inip gidiyor cadi.
Birde oyuncak at aldim bayılıyor ona. Deli gibi bir sallanisi var hunharca resmen bayiliyoruz.
Birde oyuncak çadır aldim. Babasini elinden tutup götürüyor evine, oyuncak mutfağıni koydum icine orda cay yapip getiriyor bize.
Nesneleri tanıyor artık istedigim seyleri alip getiriyor
minione canım ben boya ve boyama kitabi aldım, oturup boyama yapıyoruz yani ben öyle saniyorum cadi kizim etrafi batiriyor ama çok mutlu oluyor.
Tabi yere ortu serip ustunde yapıyoruz. Birde krem santi yapip buyuk bir sehpamin ustune dokuyorum tabi yere örtü serip o krem santiyi masaya suruyorellerinde vicikliyor sıkıyor falan cok hosuna gidiyor tabi sonra bastan sona ustumuz degisiyor o ayri
Birde ben yerleri silerken melisin viledasini veriyorum eline artık viledama karismadan kendide koltuklarin altini falan siliyor, bez veriyorum kendince toz falan alıyor
Ay bana yardım etmesi o kadar hosuma gidiyor ki, balkonda çamaşırlari topluyorum ona veriyorum tek tek sepete atıyor, sererkende tek tek elime veriyor, hizina yetisemezsem yere yigiyor
Allaha şükürler olsun, iyiki varlar