bu sonuncu kusmasi birazda uzuldu korktu agladi midesine vurdu yavrumun ondan oldu
biz sebep oldun cunku,babasiyla korkunc kavga ettim yaziklar olsunn,7 yilimi verdim,gecmisi acsamm sayfalar almaz,ne tek tasim oldu,ne dugunum,gelin arabasi bile bnm arabam
olmustu guzel model diye
kpederim bir esya almadi para yokkk diye cigliklwri halen kulagimda,esim arabasini satip oyle evlenebilmistik,7 yildir esim hicbir mal sahibi olamadigi gibi takilarimi sormadan alip isyerine transporter minubus almisti bugun bakiyorum o araba ortada bile yok ,1 lira kenarina para atamadi ama bu zmn zarfinda kpeder ciftlik kurdu kuzular keciler belki 100 milyar yatirdi,30 milyara tekne,50 milyara arsa,100 milyarda yazligina harcadi,bunlar bnm bildiklerim ama esim hicbirsey alamadigi gibi en iyi arabasi en eski arabaya kdr dustu ,yine diyorum
hic muhimdegil cana gelmesin ama ortada ensyi gibi calisip eline parq gecmiyorsa ve hic calismayan baba cukkaya atiyorsa orda durrr dicen
en son gecen ay patlak verdi kavga etti isi birakti sart koydu dukkana gelmessen gelirim diye bir ayon sonunda
zafere ulasti be artik dukkanda tek calisiyot ama sunu anliyorumki dukkanin isler epeydircok kotu,birakin yenibir esya almayi anca karnimizi doyurabiliyoruz o kadar
neyse yinede halimize hamdolsun,ben kizlar tam 10 sene calistim,7 yil evliligimiz boyunca hic musriflik yapmadim,bir kere sezonda magzalardan birsey almadim,ne zmn ne indirime girmis onu buldum ucuzu alip yakistirdim,bikac senedir pant dis giysi ic camadir haric inu bile pazardan aliyorum t hirt tu gomlekti vs ,esim gec gelir eve eli bos gelir ne eksik sormaz,yfakligi zaten gec grlmesinden toplasan aksam 1 saat gorur onunda 45 dk sini survivor izler yada cep telefonu kurcalar ,iste simdi yeni yeni gece 15 dk salincakta sallamaya basladi
zaten arda dogdugundan beri sevgim yerlerde,babaligi cok iyi beceremedi yardimci olmadi,gozum artik hic gormuyor ardadan baskasi umrumdada diil hal boyle olmusken bu sabah balkonda otururken yok iste karsi komsu regmumda 1+1 evini 150 bine satiyor,senin arabayi 75 e versem,motorumu satsam,munubusu versem iste borcsuz aliriz,o daire 900 lira kita getiriyormus,sana 20 liraya bir araba aliriz rvin kirasi krediyi oder deyince kan beynime sicradi,dedim hayattaki tek varligim sahip oldugum sey arabam,tek mutlulugumux oglumla onunla gezmek,alisverise giderim tek,hastaneye giderim tek,dul gibi yasiyorym zaten,bunca sene babanin yaninda dedim bir mal sahibi olamadin,sana ne dugun yaptilar ne esya aldilar dedim ama kiz kardesi ev almadan asla evlenmem deyip 700 milyara ev aldirdi,simdi arabasi ni satip benm arabami cok begeniyomus ustune kocasi 50 milyar katcakmis bnmkinden alcaklarmista,sonra dedim ben sattim
arn dedim kendine alamadinda bana nasil almayi garanti edebiliyorsunki dedim,birde dedim,o daire bnm icin bi yatirim ifade etmiyoki,elindekini saticam neymis kira getircekmis gencsin 34 yasindasin git calis kazan dedim oyle caliski karicigim satalim daha gencini alalim demen gerek dedim
bu dahada delirdi,vay efendim biz hicmi mal sahibi olmiyalim arabanin tursusunu kur,milletin karisi ne fedakarlik yapsin,halbuk oyle bir ark yok,hic bir arkadasinin esi calismiyor hepsinede kocasi araba almistir neyse delirdimmm agladim cinnet gecirdim ,7 yillik kinimi kystum,almadigi tek tastan tutunda,vs vs
sonra yavrum hep korkarak bizi izliyordu sonynda kustu hemn aldim emzirdim uyuttum oda defolup gitti
oylee uzuldumki kizlarr,bu nasil bir adam karinin arabasina goz koyup satmalar ve bunu ilk defa yapmiyor 7 yil icinde bu 4. cudyr satalip su arabayi alalim mi der dedigi arabada hiz arabasi kendi kuklanipbnm asla binemecegim bir model
tek kelimeyle bencil bir adam,kafamiz hic uyusmuyor kizlar,hicte mutlu degilim ,
Nego cnm arkadasim her evlilikte goruyorsun aksilikler oluyor,bnm ck sukur annem destegim bugun geri gitsem buyur der ama onlarin evdede gunun sonunda evime kacsam diye ucarak geliyorum ,amw hissediyorum bir gun ben bu adami bosicam ama bakalim ne zaman
kizlsr cok uzun oldu kusura bakmayin
cok dolmusum cok sinirlerim bozuk yazmak
istedimiste