Srlam kızlar ben aysimason eski üyeliğimi iptal etmiştim sonra sizi özledim geri alayım dedim alamadım ozamanki epostamı değiştirdim hoş zaten şifresi falanda aklımda kalmamış
Sizi çok özledim nasılsınız bizde durumlar aynı gün gün yarmazlık ve huysuzluk artıyor paşam mamayı bırakmak isyiyor bende sütüm yetersiz diye zorluyorum ama içmiyır bu gifişte bırakıcaZ..
İnek sütünüde içmiyor onu içseydi mamayı takmazdım ama napalım içmeyincede zorla veremiyoruz..
Bahar temizliğine girdim nerdeyse 1 aydır temizlik yapıyorum şğkür bütün ağır işleri bitirdim çok az işim kaldı kendime yedekmhalı aldım halılar yıkamaya gidince evim çıplak kalıyordu ev alıcaz diye diye birşey almıyordum eve ama evde belli deği:))
Bu gece sabah beşte uçağımız var memlekete gidiyoruz adaklarımız için allah izin verirse 3,4 gün kalucaz oplum çok huysuz öksürüyor köpek dişlerini çıkarıyor görseniz öyle zayıflamışki şaşırırsınız
Gelgelelim nerden estide tekrar yazdığıma:)
Bu gece hepinizi rüyamda gördüm teknedeydiniz bikinileriniz maşallahınız vardı hepiniz fıstık gibiydiniz.. Sakın yanlış anlamayın sapık falan değilim
Pinking Tree . Doğum yapmıştı
Hepinizi çık seviyorum çok öpüyorum:)
Pinking Tree çok geçmiş olsun canım rabbim vaktinde bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
Nego canım eşindeki gelişmelere çok sevindim:)
Diğer kızlar hepinizi seviyorum öpüyorum memlrkette vakit bulursam oralaron resimlerini atarım size