2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın hanımlar hiç kolay gelmedi:KK43: burnu cesme gibi oğlumun hic böyle aktığını görmedim beş dk da bir akıyor dk başı desem daha doğru gelenler kardeşimle hanimiydi oturamadim dogru düzgün yanlarında, uyuttum uyandı sürekli, kardesimgil Allah kolaylık versin diyerek kaçtılar:) uzun süre bebek düşünmezler :KK70: ilk defa mutfagi toplamadan yattim, sabaha kadar sallama emzirme aglamayla geçti yine uykusuzuj, ultrasona eşim götürecek bensiz, hasta hasta nasil başedecek bilmem:KK43:
Kiyanam cokk ge c mis olsun eflalim.ne halde oldugunu tahmin ediyrum.

Pinking Tree Pinking Tree biz de yazın hergun mutlaka yikaniyorduk.havalar soguyana dek.simdi haftada bi yikiyrum ev de cokkk sicsk degil hastalanir vs diye korkuyorum. Hem o kadar zorlasti ki banyo yaptirmak.ajsam yikadim esim yoktu sirtim terledi...basina su döker dokmez kuvetten kendini atiyo kayiyo dusuyo zor tutuyorum.
Durum a gore de degisiyo banyo sıklığı. Kaka yapinca banyo direk.genelde haftada 1-2 ama

Ben de 2 günde 1 yıkıyorum her gün 1 saat dışarı çıkartıyorum. Zaten ikisini de çok seviyor eliyle elimi tutup ya banyoya götürüyor ya da dış kapıya :KK49:yorumlarınız için herkese teşekkürler süte devam o halde :KK54:
Oh maşallah kuzuya:) çok akıllı annesi.. Sen yavrun süt şişesini gösterdikçe ver:) istiyor demek ki.

Günaydın hanımlar hiç kolay gelmedi:KK43: burnu cesme gibi oğlumun hic böyle aktığını görmedim beş dk da bir akıyor dk başı desem daha doğru gelenler kardeşimle hanimiydi oturamadim dogru düzgün yanlarında, uyuttum uyandı sürekli, kardesimgil Allah kolaylık versin diyerek kaçtılar:) uzun süre bebek düşünmezler :KK70: ilk defa mutfagi toplamadan yattim, sabaha kadar sallama emzirme aglamayla geçti yine uykusuzuj, ultrasona eşim götürecek bensiz, hasta hasta nasil başedecek bilmem:KK43:
Günaydın eflalim çok geçmiş olsun. Babasıyla daha rahat duruyor bu bebişler belki kolay geçer erkek erkeğe tkaılırlar:) bir de eşin bebek konusunda tecrübeli kolayca atlatır geçer inş. Şimdiden çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönün..

Pinking Tree Pinking Tree biz de yazın hergun mutlaka yikaniyorduk.havalar soguyana dek.simdi haftada bi yikiyrum ev de cokkk sicsk degil hastalanir vs diye korkuyorum. Hem o kadar zorlasti ki banyo yaptirmak.ajsam yikadim esim yoktu sirtim terledi...basina su döker dokmez kuvetten kendini atiyo kayiyo dusuyo zor tutuyorum.
Durum a gore de degisiyo banyo sıklığı. Kaka yapinca banyo direk.genelde haftada 1-2 ama
Canım küvetin içine ben kaydırmaz plastiklerden koydum yeğenimin vardı:) susam sokaklı:) ama sen havlu da atabilirsin böylece kaymas. Bebeği yıkadıktan sonra en son başına su döküp yıka. Kıpır kıpır oldukça işimiz zor. Bir de bölge bölge ev ev fark ediyor galiba. Bizim burası da dağ başı... Petek var önce onu açıp ısıtıp öyle yıkıyorum..

Oh maşallah kuzuya:) çok akıllı annesi.. Sen yavrun süt şişesini gösterdikçe ver:) istiyor demek ki.

Günaydın eflalim çok geçmiş olsun. Babasıyla daha rahat duruyor bu bebişler belki kolay geçer erkek erkeğe tkaılırlar:) bir de eşin bebek konusunda tecrübeli kolayca atlatır geçer inş. Şimdiden çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönün..

Canım küvetin içine ben kaydırmaz plastiklerden koydum yeğenimin vardı:) susam sokaklı:) ama sen havlu da atabilirsin böylece kaymas. Bebeği yıkadıktan sonra en son başına su döküp yıka. Kıpır kıpır oldukça işimiz zor. Bir de bölge bölge ev ev fark ediyor galiba. Bizim burası da dağ başı... Petek var önce onu açıp ısıtıp öyle yıkıyorum..
kuvete cijardigim camasirindan cittitlisini koyuyrum en son da aynen basina dokuyrum ama bi iki dokene kadar terliyrum.banyo da isitici acip oyle yikiyrum petek de surekli y aniyir zaten canim iyice zorlastilar

Herkese günaydın, hayırlı cumalar anneler ve güzel bebişleri:))

Benim kızım da yeğenlerim ile oynarken onlardan oyuncakları kapıp fişek hızıyla bana geliyor anii aniii diyerek:)) kuzenleri oyuncaklarını geri almasın diye bana sığınıyor kuzum:))

Her halleri ayrı güzel, dönüyor mu, aguluyor mu derken büyüdüler de konuşuyorlar:))

Ben hergün yıkamaya ve bir saat açıkhavaya dışarıya çıkarmaya özen gösterdim şu zamana kadar. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Haftda bir yıkıyorum diye okudum forumda, şaşırdım
Bende gecen hagtaya kadar hava durumuna gore gunde 1 veya 2 kez cikartiyordum ama bunhafta havalar iyice sogudu artik :KK43:

Burada grzilecek avm lerde yok. Ne yapariz yaza kadar bilmiyorum

kuvete cijardigim camasirindan cittitlisini koyuyrum en son da aynen basina dokuyrum ama bi iki dokene kadar terliyrum.banyo da isitici acip oyle yikiyrum petek de surekli y aniyir zaten canim iyice zorlastilar

O daha mantıklıymış:) ne de olsa yıkanacak:) benim de belim kopuyor sırtım terliyor.. Eşim evde olsa yılar ama erken gidip geç geliyor

Bende gecen hagtaya kadar hava durumuna gore gunde 1 veya 2 kez cikartiyordum ama bunhafta havalar iyice sogudu artik :KK43:

Burada grzilecek avm lerde yok. Ne yapariz yaza kadar bilmiyorum

Benim kızım da avm ye sayılı gitmiştir ne zaman hevesle kendimi kapısından içeri atsam sanki kendi parasını harcayacağım çıldırıyor bizimki:)) avmleri unuttum ya da sadece emzirme odalarını biliyordum diyebilirim:) evet aetık havalar soğudu, en güzeli misafirlikler artık tabi arkadaşın vs varsa..

Canlar aksama Annem babam abim gelinimiz yegenim balim zumram geliyor:-)

Çok mutluyum bi o kadarda telaşlı yarında 4 gibi dogumgununu kutlayacagiz daha ben hiçbişey yapmadim sadece çok sade bi pasta siparisi verdim ona bile 3kg 80tl vercem:kk77:ya ne kadar pahalı herşey plastikciye ugruycam renkli çıktı almam gerek sanırım sadece resim çıktısı olacak afişe vakit kalmadı ayy eşimde biyandan popüler kültüre kendini kaptırdın aşkım bir sunn et 2 doğum günü nefret ederim diyo :63:ama dinleyen yok :KK76:ondan dolayı öyle uydurunca olsa iki aile beraber doğum günü kutlanacak en azından pasta yemiş oluruz:KK70: aksama yemek temizlik modundayim inş pazar gününe sağ çıkarım:KK22:öpüyorum yeni gelenler hosgeldiniz @gultenperi @yosun06 ...

@eflalim kuzum benim :KK61:

I imspecial ooo bu ne hiz yarin mi bu kadar yakin oldugunu bilmiyordum...T opigimizin abisi dimi ilk olucak....kolay gelsin rabbim kolaylastirsin işini rast getirsin ins.
foto bekliyruz heyecanla
Saol canım aslında doğum gününe 20 gün var daha oglusumun ama kiziminda geceli 14 gün oldu aralik sonu çok soğuk olur salon ısınmaz simdi bile belli değil isinacagi ama klima ısıtıcı ekstra takviye yaparim en azından bayanlar salonda olsa yeter 9 bayan 5 erkek 3 çocuk olacak bakalım:-) resim atarim tabiside iste aile arası küçük kutlama aslında ailem geliyor diye heyecanliyim alınan hediyeler bile belli çünkü herkes daha önce verelim diye kutlama yapma calisiyorsun dediler ama ben rahat durmadım :KK66: tayin olmadan son kutlamadir bu daha da sadece cekirdek aile kutlaması yaparım :-)

Saol canım aslında doğum gününe 20 gün var daha oglusumun ama kiziminda geceli 14 gün oldu aralik sonu çok soğuk olur salon ısınmaz simdi bile belli değil isinacagi ama klima ısıtıcı ekstra takviye yaparim en azından bayanlar salonda olsa yeter 9 bayan 5 erkek 3 çocuk olacak bakalım:-) resim atarim tabiside iste aile arası küçük kutlama aslında ailem geliyor diye heyecanliyim alınan hediyeler bile belli çünkü herkes daha önce verelim diye kutlama yapma calisiyorsun dediler ama ben rahat durmadım :KK66: tayin olmadan son kutlamadir bu daha da sadece cekirdek aile kutlaması yaparım :-)
Himm fazla kalabalik degilmis isinir canim iki gun onceden acarsan ayazi gider o gun de biraz yuksek acarsin isinir.
biliyrum ahmet 23 aralik biz 23 ocak hee:)
hefiyelrinizi gule gule kullanin:)

Herkese günaydın, hayırlı cumalar anneler ve güzel bebişleri:))

Benim kızım da yeğenlerim ile oynarken onlardan oyuncakları kapıp fişek hızıyla bana geliyor anii aniii diyerek:)) kuzenleri oyuncaklarını geri almasın diye bana sığınıyor kuzum:))

Her halleri ayrı güzel, dönüyor mu, aguluyor mu derken büyüdüler de konuşuyorlar:))

Ben hergün yıkamaya ve bir saat açıkhavaya dışarıya çıkarmaya özen gösterdim şu zamana kadar. Sizler nasıl yapıyorsunuz? Haftda bir yıkıyorum diye okudum forumda, şaşırdım
Canim bende hergun muhakkak disari cikariyorum yarim saatte olsa.. Banyosu hava sartlarina gore degisiyor yazin gun asiro yaptirirdim, simdi 5 gunde bir filan yaptiriyorum, kizim sevmiyor banyoyu banada zor geliyor, yeterli buluyorum, hergun cok fazla bence.. Sabun filan hele hergun kullanma canim bazen sirf suyla yika

Saol canım aslında doğum gününe 20 gün var daha oglusumun ama kiziminda geceli 14 gün oldu aralik sonu çok soğuk olur salon ısınmaz simdi bile beheyecanama klima ısıtıcı ekstra takviye yaparim en azından bayanlar salonda olsa yeter 9 bayan 5 erkek 3 çocuk olacak bakalım:-) resim atarim tabiside iste aile arası küçük kutlama aslında ailem geliyor diye heyecanliyim alınan hediyeler bile belli çünkü herkes daha önce verelim diye kutlama yapma calisiyorsun dediler ama ben rahat durmadım :KK66: tayin olmadan son kutlamadir bu daha da sadece cekirdek aile kutlaması yaparım :-)
Ay zaman ne cabuk gecti ya biran okuyunca bi tuhaf oldum.. İnsallah guzel gecer parti, zaten kizin daha farkinda ahmet henuz anlamaz dogum gunu vs onada hatira olur :) canim cok sagol hediye icin iki kuzuyuda opuyorum :)

Kizlar bikac gun once unnado diye bi siteden siparis verdim, nasil guvenilir mi bilen var mi? Kizima bebeklet icin okan yikanabilir boya aldim, bide pearson yayinlatinin dokun ogren kitabini daha oncede almistim severek bakiyor baska kitabini aldim insallah bunuda sever :) abc yayinlarininda dokun ogren kartlari var d&r da 33 tl cok pahali geldi, intrrnettede bulamadim :/

Kizlar bikac gun once unnado diye bi siteden siparis verdim, nasil guvenilir mi bilen var mi? Kizima bebeklet icin okan yikanabilir boya aldim, bide pearson yayinlatinin dokun ogren kitabini daha oncede almistim severek bakiyor baska kitabini aldim insallah bunuda sever :) abc yayinlarininda dokun ogren kartlari var d&r da 33 tl cok pahali geldi, intrrnettede bulamadim :/
Unnadoyu güvenilir diye duymuştum ablamdan sadece biraz pahalı oluyomuş sanırımm.
Bizde artık 3-4 güne bi yıkıyoruz. Akşamları eşimle yıkıyoruz tek başıma bizimde çok zor banyo yaptırmak 2 kişi zor tutuyoruz :)
3 gündür uykusuz geceler geri geldi. Ondan öncrki 1 hafta rahattık gece 1 veya 2 kere uyanıyoduk. Çok uyumaktan abuk subuk rüyalar görüyodum ( birinde oğlumu kaçırdılar birindede kocam beni aldatıyodu boşanıyodyk falan). Diş çıkıcak heralde ağzının suyu akmaya başladı dünden beri. 2 gündürde gündüzleei burnu akıyo hep gecede tıkanıyo maalesef :KK43:

Bu arada benimki yürümeye basladı yaşına girmeden
Hatta dün ilk kazasını geçirdi Allahtan evde box setim vardı LR 'ın. Yoksa dudak gitmişti yani. Yarıldı dudağı kanadı içten de dıştan da. Emiyor da. Yani spreyi sıkıp kanamayı hemen durdurmasam balon gibi olacaktı ve o halde ememezdi de

X