2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

  • Kızımız Olacak :)

    OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

    OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

    OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

    OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

    OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

    OY: 1 0,3%

  • Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bizdede ayni sorun var kapi caak fiye avilknca uyaniuor cocuk
 
Merhaba kızlar okuyorum ama yazamıyorum.Benim minik cadı acayip yoruyor beni bu gaz sancısı geldigi zaman 1 dakika önce uslu uslu gülümseyip agu yapan bebek gidiyor feryat figan aglayan bir bebek geliyor.hele akşam 7 den sonra kollar kopuyor gibi acıyor vitil damla gaz sancısına pek yardımcı olmuyor gibi .
 
Masaj denedin mi canım, gerçi bende hiç işe yaramadı ama belki sende yarar.
 
Bizde ilk kez ogluma burun temizligi yaptik beceremem diyodum ama kolaymis cekmesi yahu minnacık burunda ne pislik birikmis cocuk nefes alamiyomus meger aglayip duruyodu sabahtan beri
Ben dogdu dogali hergun temizledim hergunde sumuk cikti :)
Canim ilk defami yaptin ben neredeyse hergun kocaman mumuk cikariyorum :))
Bendeew :))))
 
Gögsümün ucunda minik kabarcik oluştu demiştim ya bugün içinden kanadı sanırım, kan rengi oldu şimdide çok koyu kırmızı dışarı kan akmadı içerden kanadı ne yapsam bilemedim nasıl birsey bu yaa???
 
:))))) benimde içime bir gun boşayacgm diye doguyor hep nedense . Altıncı his midir nedir . Allah korusunda. Genelde ona sinirlenince dogar içime o his.
 
Bugun ilk kez disari ciktik yarim saat filan parkta dolaştık toplamda 1.5 saat dışarıda kaldik..Parkta dolasirken uyudu kizim, dolastirmadan once emzirdim arabada, bi ara uyandi gezerken ama mizirdanmadi hatta ben her sey iyi giderken gun kotuye dönmesin diye donelim dedim..
Eve Donunce de 3 saat uyudu yoruldu snrm az önce kalkti..
Esim gonulsuz cikmisti benim zorumla ama bakti her sey iyi gecti siz gunduzleri cikin dioYalniz benim arac surmem zor gibi cunku arabada mizirdandi ve emzirdim. .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…