Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese
bu gece saat başından terfi ettik
bir buçuk saatte bir uyandı
gaz için zinco daha iyi gibi
sab simplex daha huzursuz etti
hem kimyasalmış içim rahat etmedi
nurse harveys ve omvimit kaldı
yarın dr a sorucam inşaallah
adaçayı yağı süreyim dedim ayaklarına
oğlumdan kalmıştı tarihi geçmiş
fön makinası sesi açıyorum netten
dün rezene papatya kimyon karıştırıp içtim
bir kaşık miniğime versem olur mu bilen var mı
Kızlar bu meme ucu yaraları ve acıları ne zaman geçer tecrübeli olanlar bilir çok cnm yanıyo aglıyorum sürekli birde sütüm yetmiyo geceleri ve akşam bazen mama veriyorum sütüm ne zaman yetecek oğluma çok üzülüyorum aglamakliyim hep gece uyumuyo doymazsa sabaha kadar uğraşıyoruz eşim işe gidiyo ona üzülüyorum allahım yardım etsin inşallah biran önce düzene girsin hayatımız.
Çok Sağol deniycem cnm inşallah iyi gelir hemen alcam :) sütüm yetmiyo çünkü ağlıyo hemen uyanıyo mama verince uyuyo rahat Biz öyle düşündük yani siz tecrübeli siniz tabi inşallah yeter de mamadan kurtuluruz.Canım sütün yeter bebek varsa süt de var üzülme sokma Can'ını
Meme yaraları için de mutlaka Garmastan al dene bana şok dua edeceksin
Çok Sağol deniycem cnm inşallah iyi gelir hemen alcam :) sütüm yetmiyo çünkü ağlıyo hemen uyanıyo mama verince uyuyo rahat Biz öyle düşündük yani siz tecrübeli siniz tabi inşallah yeter de mamadan kurtuluruz.
205 iyiymiş canım indirimdeyse kaçırma ama modeline dikkat et hiç o fiyata görmedim ben. http://mobil.e-bebek.com/philips-avent-natural-gogus-pompasi-elektronik_PAV-9430128 benim kullandığım model bu genelde 269 tl ye oluyo
Emzirdikten sonra bir çay kaşığı kadar kaynamış ılık su verebilirsin canım bana ebe olan arkadaşım söylemişti. Bir de bebek yıkama videosunda gördüm gazlı bezi işaret parmağına dolayıp kaynamış ılımış suya batırıp ağzının içini silebilirsinAnneler,
Benim minik bızdığım Pamukçuk olmuş.
Ilaç kullanmak istemitorum. Karbonatlı suyu da her doktor tavsiye etmiyor , ne yapmak Lazım? Tavsiyes olan var mı?