uykusuz yorgun kaş bıyık birbirine karışmış anneden selamlar:)
dün büyükm oğlum ateşli diye yazmıştım çok ateşlendi ve hep ağladı hiç böyle olmazdı üzüntüden oldu eminim kardeşini kıskandığı için
bugün daha iyi sayılır
küçük oğlumda gazdan nazdan uyumuyor:)
emzirme savaşına devam pes etmek istemiyorum ama gücüm kalmadı emsin diye hoplayıp zıplamaktan ameliyat yerim çok acıyor
Safransari dün senin paylaştığın yazıdan sonra bende baktım tomrisin emzirme günlüğü diye bir site var güzel bilgiler paylaşmış orda en zor olanın benim durum olduğunu yazmış süt olduğu halde memeyi reddetme birde engelsiz emzirme sitesi var emzirme reformuda var ama o
Safransari dün senin paylaştığın yazıdan sonra bende baktım tomrisin emzirme günlüğü diye bir site var güzel bilgiler paylaşmış orda en zor olanın benim durum olduğunu yazmış süt olduğu halde memeyi reddetme birde engelsiz emzirme sitesi var emzirme reformuda var ama o
Safransari dün senin paylaştığın yazıdan sonra bende baktım tomrisin emzirme günlüğü diye bir site var güzel bilgiler paylaşmış orda en zor olanın benim durum olduğunu yazmış süt olduğu halde memeyi reddetme birde engelsiz emzirme sitesi var emzirme reformuda var ama o facede