kızlar buda benim iğrenç doğum hikayem çarşamba günü doğum raporunu uzatmakiçinhastaneye gittim doktor muaene etmek istedi ve 3 cm açıklığım olduğunu nişanımın 4 gün önce gelmesiyle bebeğin enfeksiyon kapabileceini ve doğumu sunni sancıyla başlatmak gerektiğini söyledi ve ben hastaneye yattım 2 saat sonra 7cm açıklığa ulaştı ebe 1 saat sonra doğum yapabileceğimi söyledi sancılarım bile hiç canımı akmıyordu zaten kolay sancı çektim ve sonra nstde ben bebeğin kalbinin daha yavaş attığını duyunca ebeyi çağırdım ne bebekte taşikardi olduğunu yani nabzın birden düüp birden 180lere ulaştığını söyledi doktor ebeye suyumun patlatılması gerektiğini söylemiş ters dönük olan rahim ağzım yüzünden doğumdan daha zor bir işkenceyle su kesem patlatıldı ve suyumun çok sıcak olduğunu ve suyma kan karıştığını söyledi bebeğin kalp atışları 180nin altına hiç düşmedi ve doktr acil sezeryana aldı beni o kadar doğum sancısı su patlatma işi ve sonunda piskolojimi bozan sezeryan bebeğimin kordonu iki kere boynuna dolanmış ve bebek kanala indikçe boğuluyormuş nabzı o yüzden çıkıyormuş ama sonunda mucizem kucağımda 3930gr ve 52 cm olrak allaha şükür çektiği sıkıntılardan şimdilik zarar görmeden 21 ocak 19:35 de dünyaya geldi