- 26 Haziran 2014
- 1.467
- 2.222
İnşallah cnm normal olur allahım yardım etsin sizeAralarda kalacak yanımda hiç ama hiç kimsem yok eşim kızım ve ben nolur Allah rızası için dua edin de normal olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm normal olur allahım yardım etsin sizeAralarda kalacak yanımda hiç ama hiç kimsem yok eşim kızım ve ben nolur Allah rızası için dua edin de normal olsun..
Sağol cnm evet inşallah sağ salim alalım kucağımıza darısı sizlere allah bir avazda kurtarsın hepimizi :)Hayirlisi olsun canim demek pazartesi sende kavusuyorsun darisi bizlere
Gönlünü ferah tut nolur emin ol birşeyciği yoktur. Doktorun açıklamasından direkt bir sorun olmadığı anlaşılıyor. Tecrübeli olanlar onlar. Sese tepki verdiğini ve 10 güne kadar sonuçların yanlış çıkabildiğini söylüyorsa öyledir. İnşallah Allahın izniyle en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.Kızlar doğumun 2 . günü işitme testi yapıldı hastanede tepki veriyor sese ama makinada duymuyor görünüyor 10 gün sonra tekrar test yapalım dedi. Doktor da sağlık bakanlığı istediği için bu kadar erken yapıyoruz yoksa test için erken en az 10 gün geçmesi lazım kafaya takmaya dedi. 2 güne kadar takmiyor dum 2 gündür hep aklımda korkuyorum üzülüyorum sütüm bile azaldı yaaaa benim gibi bir durum yaşayan var mı ???????????????????????
Teşekkür ederim inşaallah öyledir. Moral verdiğin için sagol . Dua edin .Gönlünü ferah tut nolur emin ol birşeyciği yoktur. Doktorun açıklamasından direkt bir sorun olmadığı anlaşılıyor. Tecrübeli olanlar onlar. Sese tepki verdiğini ve 10 güne kadar sonuçların yanlış çıkabildiğini söylüyorsa öyledir. İnşallah Allahın izniyle en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.
Cok tesekkur ederim canim
En kisa suredw sende alirsin saglikla insallah canimCanim hayirli olsun saglikla büyüt bebisini
Canım sıkıntı yapma bebek doğarken kulağına su kaçıyormuş işitme testinde duymuyor görünüyormuş bunun için 10 gün sınra testi tekrsrlıyorlarmış asıl o zaman belli oluyormuş çocuk doktorumuz söykedi çok geçmiş olsunKızlar doğumun 2 . günü işitme testi yapıldı hastanede tepki veriyor sese ama makinada duymuyor görünüyor 10 gün sonra tekrar test yapalım dedi. Doktor da sağlık bakanlığı istediği için bu kadar erken yapıyoruz yoksa test için erken en az 10 gün geçmesi lazım kafaya takmaya dedi. 2 güne kadar takmiyor dum 2 gündür hep aklımda korkuyorum üzülüyorum sütüm bile azaldı yaaaa benim gibi bir durum yaşayan var mı ???????????????????????
Evet canım bugün ben de gelen gîden yok. Sen de durumlar nasıl? Maşallah üç evlat... Bu benim ilk bebeğim olucak kısmet ise. :)Seninki de canım benim ben takvimin sonlarını göremiyorum hic bu üçüncü bebegim ama en fazla bu kadar durabiliyorlar iste.buna da şükürler olsun kuzularimiz sağ saglim dogsunlar da hiic kafama takmiyorum diğer şeyleri.. Yani p.tesi beraber dogurabiliriz senle öyle mi tabii bebekler p.tesiden önce gelmezlerse
Amin canım. Allah analı babalı büyütsün. Sağlık versin.kizlar bir saat cektgm agrisii hafif sanciyla hastaneye geldm. 4 cm aclms bir saatte hersey ck iyiydi ama yuksek tansiyon dolayisyla sezeryana alndm secm sansm olmadi . bn ck istyrdm normal ama ksmet deglmis . oglm saglikli uyuyor yani basmda . Allah hepinzi kurtarsn .
Amin canım teşekkür ederiz. Rabbim sîze de sağlık versin.Kizlar dogum yapan co k kisi oldu isim alintilsyamadim hihami @tugcegull @Meraklii gozunuz aydin saglikla buyutun ins bebisleri kalan cok az kisi sanirim
@bestemeste AngelHeart Tiramisu35 Allah kolaylikla kavustursun sizi kuzulariniza zafergul seni de cok opuyorm ins saglikla kucagina alirsin sende ismini unuttuklarim kusura bakmayin D damlasu83 Rabbim sifa versin ins korktugunuza ugratmaz Rabbim ins degildir