- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 34
Ohh gözün aydın canım... Oglusunu kokla izim için.. Sanada cok geçmiş olsunKızlar bugün saat 18 de oğluşumu spinal sezeryanle kucağıma aldım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh gözün aydın canım... Oglusunu kokla izim için.. Sanada cok geçmiş olsunKızlar bugün saat 18 de oğluşumu spinal sezeryanle kucağıma aldım inşallah
Sen dene canimcanım ilginç bir yöntemmiş ilk kez duydum okudum, ilk şırıngayı öyle verseymişim keşke biberona alışır diye şırıngayla verdim daha kötü oldu vakumlayarak beslenmeyi öğrendi, şimdilik her doyurma öncesi sonrası veriyorum memeyi mecburen slikon uçla meme şeklimden dolayı kavrayamıyor, bazen ağlıyor bazen oyuna çeviriyor beni parmağında oynatıyor
Göğüs kalkani al canim mutlakaIyiyiz suan ikimizde sukur
O sureci atlattim cok sukur
ama yasadigim o olayin izlerini yasiyacagim sanirim
artik azcik basim donse azcik rahatsizlansam ölecekmisim gibi korkuyorum
posttravmatik stres bozuklugu olustu yani sanirim
Buna sukur o yogun bakimdan belki hic cikmayabilirdim ((
Bebebegim belki annesini hayati boyunca tanimayabilirdi ((
Allahima bin sukur iyiyim
suan tek sikintim gogus uclarim catladi bagirarak emziriyorum acidan
sirf bu yuzden emzirmeyi birakmayi bile dusunuyorum ((
Nolur yardim edin ben bu zorlugun ustedinden nasil gelcem bi yol gosterin cok caresizimmmm
mustelanin kremini kullaniyorum ama yok dayanilir gibi degil
Bende doydu mu emin olamiyorum emziriyorum.amaKizlar bebegim sariligi arttigi icin hastaneye yatti fototerapi aliyoruz su anda, cok uzgunum, sik sik da emzirdim ama neden boyle oldu bilmiyorum...
Hayırlı uğurlu olsun canım. Benim de durumum pazartesi belli olucak. Benim takvîmde silindi artık :)Kizlaaarr selamlar
Güzel haberlerle geldim size.bugün kontrolumuz vardı 3 cm açılmam varmış eğer hafta sonu dogurmazsam pazartesi suni sanciyla dogumumu başlatacak doktorum.hem 3. Doğumum hem de bazı özel durumlarım olduğu için boyle uygun gördü doktorum. Çok heyecanliyim
Hayırlı uğurlu olsun canım. Benim de durumum pazartesi belli olucak. Benim takvîmde silindi artık :)
Sut gelmesi psikolojiyle cok alakali bence canim, gelmeyecek deme, ben de doyuyormu diye tereddutteyim doktor saat basi 15 dk emzir dedi, zaten memenin birine hic isinamadi arada aliyor, ins zamanla rayina girer isler...Kızlar tecrübeli anneler yardım lütfen. Sütüm hiç yok gelmeyeceğini biliyordum zaten başta mama vermeye çalışıyorum bi yandan emzirmeye ve süt sağmaya devam tabi ama tam almıyo onu da ne kadar yeterli olur napmam lazım
kizlar bir saat cektgm agrisii hafif sanciyla hastaneye geldm. 4 cm aclms bir saatte hersey ck iyiydi ama yuksek tansiyon dolayisyla sezeryana alndm secm sansm olmadi . bn ck istyrdm normal ama ksmet deglmis . oglm saglikli uyuyor yani basmda . Allah hepinzi kurtarsn .
İnşallah canım eve çıkınca daha rahat olurum belki şimdi ağrı sızı çok yiyip içememeden kaynaklı uğraşamadımSut gelmesi psikolojiyle cok alakali bence canim, gelmeyecek deme, ben de doyuyormu diye tereddutteyim doktor saat basi 15 dk emzir dedi, zaten memenin birine hic isinamadi arada aliyor, ins zamanla rayina girer isler...
Geçmiyor bir türlü sadece biraz azaldı emzirdikçe geçecek diyorlar bende ne zaman geçecek diye meraktayimNezaman alisicak peki gogus buna
Bende bagirarak inliyerek emziriyorim (((
Allah yardimcin olsun şifa versin inşallah sütün kesilmezkizlar ayva cekirdegini deneyin bence bende cok ise yaramisti bende dogum yaptim kizim 9 gun kuvezde yatti tam cikacak diye mutluluktan hava ucarken dr dedi down sendromlu olabilir genetige gittik sonuc bir ayda cikacak sutum falan azaldi kizim kuvezden surekli sagdim ettim sutum akiyodu simdi cok az geliyo ins tamamen kesilmez