- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.619
Benimki yapmıyo sanci yoksaKızlar nst de sancı cıkmasa yinede alttan muayene yapar mı gecenki kontrolumde yapmisti zaten catı muayenesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki yapmıyo sanci yoksaKızlar nst de sancı cıkmasa yinede alttan muayene yapar mı gecenki kontrolumde yapmisti zaten catı muayenesi
Hepimiz aynı durumdayız canım.Kızlar yaa ben bebeğimi ilk gördüğümde kesin ağlarım şimdiden ağlamaklı oldum zaten sesini filan duyunca koklayınca kesin ağlarım napıcam ben o kadar heyecanlıyım ki kimseye açılamıyorum eşime bile burda sizler iyi ki varsınız hepinizi çookkk çookkk seviyorum minicik bişiy mi gelicek şimdi kucağıma Allahın izniyle çok enteresan yaaaaa nasıl tutucam ben onu nasıl emziricrm hiçbişy bilmiyorum eşim ameliyata giremicek o yüzden de tedirginim doktor ne var canım biz bizeyiz ameliyathanede dedi ama eşimin desteği olmadan ben nasıl sakin kalıcam
Geçen hafta çatı muayenesi oldum, açıklıktan falan bahsetmedi, benimkinin de kafası kanala girmek üzereymiş, ağrım sancım falan hiç yok, gayet hareketli paşa. Pazartesi tekrar kontrol var.
Ay bir an ben mi yazdım diye okudum canım. :) 23 Ocak yazıyor ya. Bi de aynı şeyleri ve konuşmaları yaşamışız. Benim de pazartesi tekrar kontrolüm var. Açıklıktan bahsetmedi doktor ama kanala inmeye başlamış. Hayırlısı olsun canım hakkımızda.
Hayırlı uğurlu olsun canım normal normal dedin normla. Oldu :))))kızlar herkese merhaba şükürler olsun kızımız ırmağı 13 ocAkta kucağımıza aldık
tabi ilk babası almış kucağına onları öyle gördüm o an öldüm bittim çok muhteşemdi
zaten sancılarm 12 ocakta öğleden sonra başlamıştı gece sıklaşmıstı
gece 12 de dr a gittik dr sabah 9 da yatış yapmamızı söyledi açılma yoktu 1 cm di sadece
gece ağrılar sonucu sabah gittiğimizde 3 cm açıklık varmış
sonra serum takıldı sancılarım vardı zaten daha netleşmeye başladı sıklaşmaya başladı
sancı kısmı çok zordu benim için çok çektim sabah 9 dan 15:56 ya kadar kızımızı kucağımıza alana kadar
ağlamaktan ne ses kaldı bende ne takat o kadar acıya çok zor dayandım hatta bir ara dicektim beni sezeryana alın diye ama demedim zor tuttum kendimi
sütüm az dün doymadı fıstığım bir türlü ağrısı vardı çiş problemi vardı hiç soluk bile alacak vaktim yoktu bugün biraz daha iyiyiz inş daha da iyi olur rabbimin izniyle
eskisi kdar girebileceğimi sanmıyorum çok zamanımı alıyor kızm nazlı bir kızmış
rabbim sağlığını versin benim başka isteğim yok
doğum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun, allah bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Hadi inşallah canım. Ne zaman gidîceksin hastaneye?Kızlar çok umutlanmak istemiyorum ama duzenli aralıklarla alt kasıgıma bi sanci giriyor ve karnım kaskatı oluyor . Allahım innnnşalllahh gerçek dogum sancısıdır.
Ufaklığın keyfi yerinde demek ki annesi. Sabırlı bir çocuk olucak.Hamileyim halen
Allah im.hakkimizda hayırlısıni versin.
sağlık ocağındaki ebe aradı doğumu haber vermedinjz diye..... daha yapmadım ki dedim ahaahahahhha dün gününuz dolmuş dedi valla dedim gelmedi
Evet zorla da olsa normal yaptiriyorlarmerhabalar herkese...takip ediyorum ama yazma işine pek girişemiyorum bu aralar.
Ne güzel çoğu herkes doğurmuş maşallah hepsine.
Bizde henüz tık yok.Dün akşam bi kasıklarıma batma şeklinde bişe oldu 10-15 dk sürdü sancımıydı bilemedim
pzt kontrole gittim bi sıkıntı yok henüz kızım 2940 olmuş..
suyu muyu yerinde nst ded sorun yok ama 30 lara kadar sancı çıktı doktor normal dedi.
ben normal doğumdan korkuyorum
üniversite hastanesine gidiyordum doktor biz normal doğurtuyoz dedi tabi ben çatı muayenesi faşan yapılcak sanıyom meğersem sezeryan gibi şansım olmadığından doğumda yapacaklarmışşşşşş ben korkuyom dedim bende seni saatlerce bağırtmaya meraklı dğilim ddi sezeryan benimde işime gelir iki dakkada biter dedi ama korkuyom
dn akşamki ağrıyı çekince ddim bu sancıysa ben hayatta doğuramam
Rabbim başka dert vermesin inşallahdesteğiniz için sağolun kızlar bu gıcık telden alıntı yapamıyorum yazdıklarım çıkmıyor!!! Pc mi özledim yazılarınızı alıntılsmayı özledim
ultrasonla bakıldı maalesef yok böbreği yumurtalığına bakılmadı daha erkenmiş dr muz bugün izinliymiş yarın ona göstericez sonucu bakalım ne diyeceultrasonla bakıldı maalesef yok böbreği yumurtalığına bakılmadı daha erkenmiş dr muz bugün izinliymiş yarın ona göstericez sonucu bakalım ne diyeceultrasonla bakıldı maalesef yok böbreği yumurtalığına bakılmadı daha erkenmiş dr muz bugün izinliymiş yarın ona göstericez sonucu bakalım n
Normalden bende korkuyordummerhabalar herkese...takip ediyorum ama yazma işine pek girişemiyorum bu aralar.
Bizde henüz tık yok.Dün akşam bi kasıklarıma batma şeklinde bişe oldu 10-15 dk sürdü sancımıydı bilemedim
suyu muyu yerinde nst ded sorun yok ama 30 lara kadar sancı çıktı doktor normal dedi.
üniversite hastanesine gidiyordum doktor biz normal doğurtuyoz dedi tabi ben çatı muayenesi faşan yapılcak sanıyom meğersem sezeryan gibi şansım olmadığından doğumda yapacaklarmışşşşşş ben korkuyom dedim bende seni saatlerce bağırtmaya meraklı dğilim ddi sezeryan benimde işime gelir iki dakkada biter dedi ama korkuyom
Benimde en çok merak ettiğim kime benzeyecegiAy cnm süper olmuş benimde döner inşallah miniğim :) :) heyecan dorukta bana mı benziycek acep eşim tarafına benzemesin helede kv ve kp e allahım korusun
Rabbim bundan sonraki sureci saglicakla gecirtsin inşallahKizlar merhaba.dogumdan sonra ancak firsat bulup yaziyorum.bende spinal ve epidural anestezi ile sezeryan dogum yaptim oglum 3400 gr dogdu 39.haftada..dogum ani cok guzeldi hemen yanagima koydular ilk ben gorup kokladim..bu arada epiduralde baya bisey hissediliyomus acimasada o cekistirmeler fln fenaydi..neyse oglumu odaya getirdiler hemen hafif inlemesi vardi solunum sikintisi var dediler iyi aglamadigi icin cigerindeki suyun tamamini atamamis 4 gun kuvezde kaldi..cok uzuldum hemen aldilar onu kucagimdan..emziremedim..sutum hemen gelmedi sagdim surekli 2 gun sonra ancak geldi oda 2 damla..onu bile goturup verdim..bu arada cok fena bacaklarim ve ayaklarim sisti..kutuk gibi oldular kipirdatamadim..sezeryan dogum sonrasi saat basi gelip karnima bastirma anlarindaki gibi bi aci gormemistim..ilk ayaga kalkmak cok fenaydi tansiyonum dustu zor tuttular..off cok sikintili gercekten..neyse 4 gun sonra cikti oglum taburcu olduk..biacgun sonra sariligi artti geri hastaneye yattik simdi daha iyi..benim gogus ucum yoktu oglum ememedi silikon uc aldik oda cocuk agzina alinca kayip gidiyor meme ucundan bantladim gogsume gogsume alerji yapti bantlar..simdi yavas yavas ucu cikti allahtan ama simdide memede uyuyor hep karni doymadan doktor sarilik gecmesi icin mama takviye edin dedi biberonlada mama veriyorum oda kabiz yapiyor yazik yavruma hic sevmiyor.. falan falan kizlar..ama herseye ragmen cook guzel herseye degiyor..hepinize hayirli kolay dogumlar..kesinlikle normal dogum zorlayin diye anlattim bunlari..hepinizi opuyorum ve bebislerinizi...
Canim benim gözün aydinkızlar herkese merhaba şükürler olsun kızımız ırmağı 13 ocAkta kucağımıza aldık
tabi ilk babası almış kucağına onları öyle gördüm o an öldüm bittim çok muhteşemdi
zaten sancılarm 12 ocakta öğleden sonra başlamıştı gece sıklaşmıstı
gece 12 de dr a gittik dr sabah 9 da yatış yapmamızı söyledi açılma yoktu 1 cm di sadece
gece ağrılar sonucu sabah gittiğimizde 3 cm açıklık varmış
sonra serum takıldı sancılarım vardı zaten daha netleşmeye başladı sıklaşmaya başladı
sancı kısmı çok zordu benim için çok çektim sabah 9 dan 15:56 ya kadar kızımızı kucağımıza alana kadar
ağlamaktan ne ses kaldı bende ne takat o kadar acıya çok zor dayandım hatta bir ara dicektim beni sezeryana alın diye ama demedim zor tuttum kendimi
sütüm az dün doymadı fıstığım bir türlü ağrısı vardı çiş problemi vardı hiç soluk bile alacak vaktim yoktu bugün biraz daha iyiyiz inş daha da iyi olur rabbimin izniyle
eskisi kdar girebileceğimi sanmıyorum çok zamanımı alıyor kızm nazlı bir kızmış
rabbim sağlığını versin benim başka isteğim yok
doğum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun, allah bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Sezeryan denilen şey sıfır acıdan ibaret bir operasyon olsa kesinlikle korkmakta haklısın derim. Bünyeye göre mi doktora göre mi değişiyor bilmiyorum ama kimisi yine kısmen iyi atlatırken sezeryanı, kimisi korkunç günler yaşayabiliyor. Forumda bile kaç kişiden okudum 1 sene oldu sezeryan yaptıralı hala bel sırt ağrım var vs diye. Doğum sonrası gaz sancısını saymıyorum bile. O anda kendini mi düşüneceksin hayatına yeni katılmış bebeğinin memeyi tutmasını mı? Normal doğum mutlaka zordur, ama tüm açıla bitip gidince odaklanacağın tek nokta bebeğin olabilecek. Milyarlarca insan normal doğmuş. Adı üstünde normal. Memeli anatomisine en uygun doğum şekli. He tabi ekstra bir durum olur anne ya da bebeği tehlikeye sokmamak adına iyiki sezeryan diye bir seçenek de var. Ama bırakalım da o zorunlu seçeneğiniz olsun. Hepimiz için en hayırlı doğum şekli ne ise o olsun...merhabalar herkese...takip ediyorum ama yazma işine pek girişemiyorum bu aralar.
Sorma yatmis oraya gelmeye niyeti yok :)Ufaklığın keyfi yerinde demek ki annesi. Sabırlı bir çocuk olucak.
Allah im tek bi avazda normal dogurmamizi yardım eder inşallah mecbur kalırsak da.sezeryanSezeryan denilen şey sıfır acıdan ibaret bir operasyon olsa kesinlikle korkmakta haklısın derim. Bünyeye göre mi doktora göre mi değişiyor bilmiyorum ama kimisi yine kısmen iyi atlatırken sezeryanı, kimisi korkunç günler yaşayabiliyor. Forumda bile kaç kişiden okudum 1 sene oldu sezeryan yaptıralı hala bel sırt ağrım var vs diye. Doğum sonrası gaz sancısını saymıyorum bile. O anda kendini mi düşüneceksin hayatına yeni katılmış bebeğinin memeyi tutmasını mı? Normal doğum mutlaka zordur, ama tüm açıla bitip gidince odaklanacağın tek nokta bebeğin olabilecek. Milyarlarca insan normal doğmuş. Adı üstünde normal. Memeli anatomisine en uygun doğum şekli. He tabi ekstra bir durum olur anne ya da bebeği tehlikeye sokmamak adına iyiki sezeryan diye bir seçenek de var. Ama bırakalım da o zorunlu seçeneğiniz olsun. Hepimiz için en hayırlı doğum şekli ne ise o olsun...
Hadi hayirlisi llsun inşallahBenimde hafif belden giren adet sancilarım basladı heycanlandım inşallah dogum sancısıdır.
Âmin inşallah. O kadar normal doğuma heveslendim ama günümüz doldu sayılır hala geleceği yok. Hiç bir belirtimiz olmaz da suni sancı da işe yaramayacak olursa sonumuz sezeryan zatenAllah im tek bi avazda normal dogurmamizi yardım eder inşallah mecbur kalırsak da.sezeryan
kız bilmym sendenmi etkilendim psikolojik olarak ama biraz adet sancısı gbi sancım var inşallah sıklaşırda dogururum hatta suyum filan gelsin benim ya :) doguma bu kadar meraklı olacagm hç aklıma gelmezdi :) sen ne durumdasın.
bnmkide aynen öyleee
Benim her kontrolde alttan bakıyor.
Kızlar çok umutlanmak istemiyorum ama duzenli aralıklarla alt kasıgıma bi sanci giriyor ve karnım kaskatı oluyor . Allahım innnnşalllahh gerçek dogum sancısıdır.
Herkese iyi geceler kızlar
sabah gidecez hastaneye o zamana kadar bi etki tepki olmazsa tabi
Acilma varsa suni verilecek yoksa beklemeye devam herhalde dua edin lütfen