günaydın hanımlar,,
geçen hafta 08/01/2015 tarihinde bebeğim karınımda az hareket ediyor diye apar topar hastaneye gittim ve bir kaç saat sonra bebeğim doğdu....
sezeryanla doğum yaptım,,, bebeğin sağlık durumu gayet yerinde şükür,,,
ilk gecemiz çok güzeldi,,, ben üstüme bir şey giymedim bebeğide soydum öyle ten tene yattık bütün gece bebeğimle,,,, yavaş yavaş emdirmeye çalıştım,,,, hatta mama verelim mi dediler yok dedim ben emzirmek istiyorum bebeğimi,,,doğal olarak ilk günler kilo verdik 300 gr kadar,,, ama şimid yavaş yavaş kilo alımına başladı,,,,
cumartesi günü hastaneden çıktık,,,ilk bir kaç gün gaz sancısı yüzünden dikişlerim çok acıdı,,ama geçti fakat dün abartıp alışverişe çıktım,, ve dikişlerim hafiften kabardı,,, ama sonuç itibari ile iyiyim,,,
bu arada prime bebeğimi hafiften tahriş etti, prime Premium a geçtik,, tahrişler hafiften geçiyor,, hiç pişik kremi kullanmadım, sadece saf zeytinyağını ısıttım,, (asit oranını düşürmek için) ve onu sürüyorum,, tavsiye ederim,,,,
aldığım onca kıyafet boşunaymış,, bebşimiz giyinmeyi pek sevmiyor bazen sadece bezle duruyor veya kolsuz badi ile,,,
pazen battaniye kadar rahatı yokmuş,, olmayanlar kesinlikle bir tane edinsin,,,,
ev için beşik almyanlara tiny love 3 in 1 ı tavsiye ederim,,, gerçekden çok kullanışlı,,,
lansinoh göğüs ucu kreminde çok memnun kaldım sanırsam göğüs uçlarım yara olmayacak,,,,
bugün bebeği hastaneye götüreceğiz, benimde kontrolüm var,,, umarım herşey yolundadır,,,,
bu arada 95 kiloda 87 kiloya düşdüm,,, beslenmeme dikka etmeye çalışıyorum ama her taraf çikolata,,, acayip bir şeker ve tatlı açığı var,, kuru dut aldım, tavsiye ederim,, çk tatlı tatlı krizlerini bir nebze olsa azaltıyor,,
şimdilik benden bu kadar,,,,
doğum yapmış anneleri tebrik ederim,, bekleyenlerde umarım bir avazda kurtulur,,,,