Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan değerim 166 tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlandı tarihe göre 5 ocak evet ama aralıkta anne olurum büyük ihtimalle ama bn buraya dahil olup bana yakın arkadaşlarla takılıcammmmmmm
ne kadar güzel hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah...
bende 21 nisanda aşılama yaptırdım tutarsa ocak annesi olcam inşallah Allahın izniyle
kan değerim 166 tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlandı tarihe göre 5 ocak evet ama aralıkta anne olurum büyük ihtimalle ama bn buraya dahil olup bana yakın arkadaşlarla takılıcammmmmmm
ayyy hadi gel işalllah arkamdan şu an tek başımayım sankiiiii:44::44:
tebrikler canım. grubun ilk üyesi sensin :) bende tüp bebekle ocakta bebeğimi kucağıma aldım. ilkbaharda tüp bebek iyi tutuyor bence. heryercanlanırken vücudumuzda bi silkelenip kendine geliyor. :)) İnşallah sende sağsalim kucağına alırsın yavrunu. 10 haftalıkken kalbi durduysa bunda clexan kullansan iyi olur canım. bi doktoruna danış. benimde 8 haftalık bi kaybım olmuştu ve clexan kullandım hep.
tebrikler canım. grubun ilk üyesi sensin :) bende tüp bebekle ocakta bebeğimi kucağıma aldım. ilkbaharda tüp bebek iyi tutuyor bence. heryercanlanırken vücudumuzda bi silkelenip kendine geliyor. :)) İnşallah sende sağsalim kucağına alırsın yavrunu. 10 haftalıkken kalbi durduysa bunda clexan kullansan iyi olur canım. bi doktoruna danış. benimde 8 haftalık bi kaybım olmuştu ve clexan kullandım hep.
Bende de kayıptan sonra kan tahlli yapıldı kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı her gün kan sulandırıcı yapıyorum ne kadar yaparım sonuna kadar gidermiyim bilmiyorum faraxparyne bnmki aynı seyden bahsediyoruz galiba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Muhtemelen aynı grup ilaçtır. Ben doğumdan iki gün öncesine kadar kullandım. Bazı doktorlar gerek yok kullanma derken, bazıları kullan dedi. Bende riske atmamak için kullandım. Belki kullanmasaydım da bir sorun çıkmayacaktı ama okadar verilen emek ve umutlardan sonra insan bişey olursa diye çok tırsıyor.
Merhabalar herkesee :) 3 haftalık hamileyim daha cok yeni ilk bebeğim çok heyecanlıyım :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok ayrı bir şey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaşasın yaşasınnnn hoşgeldinnn 2 kişi olduk topikte ...
nasıl öğrendin çok erken ya ?
allahım esirgesin inş. canım çok sevindim yaaaa... bu sefer sonuna kadar gidecek inş. rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım çok dikkat et lütfen hayırlı olsun
arkadaşlar evde yapılan idrar tahlili pozitif çıktı daha adetime 6 gün var sabah bir deneyeyim dedim çok şaşırdım çok erken değil mi? ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışları durmuştu çok korkuyorum problem çıkmasından Allah inşallah bu sefer banada nasip eder anne olmayı..