- 7 Aralık 2014
- 230
- 242
- 18
acıbadem maslak Bülent tıraş, pko dışında bi problemim yok, 2 aşılama ve defalarca klomen tedavisi gördüm ama hep olumsuz beklemek istemiyorum artık çok yoruldum ve şansı daha yüksek olan tüp bebeği denemek istedim
Ayni sorun ayni merkez.. pko+morfoloji 1.
Sonuc: hamileyim
Darisi basina olsun..,
Bizim de 117 milyon sayi, 72 hareket ama morfoloji bozdu bizi. 2 ay klomen kullandim esimden kaynakli sorun olunca olmadi ve tup bebek denedik ilk defa. 28 yasindayim 3 yillik evliyiz. Bende pko vardi 5.gune gelen 1.kalitede 11 embriyomuz daha var. Senin de olur insallah,allah yardimcin olsun..ayy amin inşallah bizde morfoloji yok şükür eşimin 70 milyon %90 hareketli sorunu yokta, benim psikolojim çok bozuldu bu ay kesin olmadı öbür ay diye diye 8 sene geçmiş yoruldum Allah ım nasip eder inşallah, sende sağlıcakla kucağina alırsın inşallah, bu arada yaş kaç senin
Bizim de 117 milyon sayi, 72 hareket ama morfoloji bozdu bizi. 2 ay klomen kullandim esimden kaynakli sorun olunca olmadi ve tup bebek denedik ilk defa. 28 yasindayim 3 yillik evliyiz. Bende pko vardi 5.gune gelen 1.kalitede 11 embriyomuz daha var. Senin de olur insallah,allah yardimcin olsun..
Yaa kardesin napti, cok merak ettim sonucunu. Iyi mi noldu iki mi üç mu, gorduler mi?EsEs50 cnm sımdı konustum kızkardesımle selamı var 16.30 da randevu almıs bana göre ikiz geliyo ama ak kara akşama belli olucak yenı aldıgı hesap ısmıde @eflatun8581 miş dün banada yazdı bu nıck bende bugun ogrendım bunu dun almıs
Yoo benim ilk denemem,yas 28. Bana sormadan cift koydular ve tuttubende 29 yaşındayımda 35 yaş altına tek embriyo koyuyolarmış doğrumu
Yoo benim ilk denemem,yas 28. Bana sormadan cift koydular ve tuttu
Yok canim olur mu, benim geride 11 daha var. Ilerde tekrar cocuk istersek diye 5 yilligina donduruldu ( 1200 tl, her yil da 300 tl depozito ucreti verilecekmis ve 5 yil boyunca da imza atiliyormus imha edilmesin diye)hep bu kafama takılıyodu tşk rahatladım, geride kalan embriyoları napıyolar peki, imhamı oluyor kuzular
canim inşallah tez vakitte pozitifi alicaksin Allah in izniylearkadaşlar 3. denememde başarısız dün negatif sonucu aldım
Cnm inşallah pozitif i aldığın günün de mutluluğunu paylaşırızarkadaşlar 3. denememde başarısız dün negatif sonucu aldım
arkadaşlar 3. denememde başarısız dün negatif sonucu aldım
yapar canim normalkızlar lucrin kasık ağrısı yapar mı? 3. dozu vuruyorum sanki kasıklarımda 1 ton yük varmış gibi hissediyorum
oooo hadi hayirlisi ile bebisini al gel canimbirazdan transfere giriyorum. insallah hayirlisiyla tutar bu sefer..
İnşallah cnm yüce Rabbim yardumcın olsunbirazdan transfere giriyorum. insallah hayirlisiyla tutar bu sefer..
Hayirlisi olsun canim , kacinci gununde yaptin?Test sonucum 21 .sevinsem mi ne yapsam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?