2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kızlar merhaba, bir süredir uzak kaldım tatildeydik. Uçaktan iner inmez doktoruma gidip ilaçlarımı aldım. Lucrin 10 üniteye başladık adet oluncaya kadar günde bir kere bu şekilde devam edicez. Bir gecikme olmazsa nisanın son haftası adet tarihim.. Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip eylesin.

Ayni sorun ayni merkez.. pko+morfoloji 1.
Sonuc: hamileyim
Darisi basina olsun..,

Ayni sorun ayni merkez.. pko+morfoloji 1.
Sonuc: hamileyim
Darisi basina olsun..,

ayy amin inşallah bizde morfoloji yok şükür eşimin 70 milyon %90 hareketli sorunu yokta, benim psikolojim çok bozuldu bu ay kesin olmadı öbür ay diye diye 8 sene geçmiş yoruldum Allah ım nasip eder inşallah, sende sağlıcakla kucağina alırsın inşallah, bu arada yaş kaç senin

Bizim de 117 milyon sayi, 72 hareket ama morfoloji bozdu bizi. 2 ay klomen kullandim esimden kaynakli sorun olunca olmadi ve tup bebek denedik ilk defa. 28 yasindayim 3 yillik evliyiz. Bende pko vardi 5.gune gelen 1.kalitede 11 embriyomuz daha var. Senin de olur insallah,allah yardimcin olsun..

bende 29 yaşındayımda 35 yaş altına tek embriyo koyuyolarmış doğrumu

Yaa kardesin napti, cok merak ettim sonucunu. Iyi mi noldu iki mi üç mu, gorduler mi?

hep bu kafama takılıyodu tşk rahatladım, geride kalan embriyoları napıyolar peki, imhamı oluyor kuzular
Yok canim olur mu, benim geride 11 daha var. Ilerde tekrar cocuk istersek diye 5 yilligina donduruldu ( 1200 tl, her yil da 300 tl depozito ucreti verilecekmis ve 5 yil boyunca da imza atiliyormus imha edilmesin diye)

kızlar lucrin kasık ağrısı yapar mı? 3. dozu vuruyorum sanki kasıklarımda 1 ton yük varmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…