bu duurmda hiç bir şey denilmiyor, Rabbim tekrar ayağa kalkmaya güç versin canım. Benimde 3 tüp 3 aşılama hepsi negatif...seni çok iyi anlıyorum. İnşallah anne olacağımız günler yakındır..arkadaşlar 3. denememde başarısız dün negatif sonucu aldım
Bende menopur kullandim ilk 150 ile basladim son 3 gun 225 dvm ettim.slm canlar
dr dan geldim az evvel
20 nisanda iğnelerime basliorum inşallah mayis in ilk haftasida yumurta toplama işlemi olacak Allah in izniyle
menopur kullancam kimlar kullandi bu igneden
oylemi canim nasildi senin yumuşlar?Bende menopur kullandim ilk 150 ile basladim son 3 gun 225 dvm ettim.
canim simsiki tutunsun bebein sana sicacik isitt içindeMrb arkadaşlar bende aranızda yeniyim bende dondurulmuslarla transferimin 5. Günü 14 nisanda transfer oldu 25 test günüm allahın izniyle insllh Rabbim bana ve size herkese pozitif görmeyi nasip eder
10 yumurtam toplandi 7 si dollendi 2 embriyo transfer edildi 5 taneside donduruldu bakalim dun transferim oldu.oylemi canim nasildi senin yumuşlar?
bende 225 ile baslicam pazartesi gunu insallah
hmm cok iyi canim maşallah10 yumurtam toplandi 7 si dollendi 2 embriyo transfer edildi 5 taneside donduruldu bakalim dun transferim oldu.
Amin canim 27 nisan ins..hmm cok iyi canim maşallah
inşallah müjdeli haberlerde vermek nasip olur
test gunun ne zaman?
Yok canim olur mu, benim geride 11 daha var. Ilerde tekrar cocuk istersek diye 5 yilligina donduruldu ( 1200 tl, her yil da 300 tl depozito ucreti verilecekmis ve 5 yil boyunca da imza atiliyormus imha edilmesin diye)
dondurmak mecburmu ki ben dondurmak istemiyorum mesela
Yok canim degil tabi, istege bagli embr dodurtmak. Benim 11 blastim var kaliteli olan, 12 tane de 3.gunden kalanlarim var. ( 23 embr.) Mecbur dondurttum
Birdaha opu olamam ben.
Yumurta sayin ve kalitesi azsa sen bilirsin canim..
Cnm bu benim ikinci bitane kızım vvar ilk denemede tutdu 3 yasında simdi kardeş istedik dondurulmusum vardı onları demedim insllh tutar cnm Rabbim herkese nasip etsincanim simsiki tutunsun bebein sana sicacik isitt içinde
kacinci denemen tatlim?
oyle yapiyorum.. sagolsun annem geldi. ama zaman geçmiyor
Ooo neguzel, saglikli beslenirsin hem, ewine de yardimci olur ne guzel.. bizimkiler cook uzakta, kaldik boyle bi basimizaoyle yapiyorum.. sagolsun annem geldi. ama zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?