• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Çok Üzgünüm kızlar benim yine negatif bugün 8. Günüm du dayanamadim tahlil yaptırdım sonuç hüsran :KK43:
. Ben de üzüldüm arkadaşım daha erkenmiydi bilmiyorum ama 2 gün sonra tekrar bir baktır mutlaka hayırlısı olsun inş.

Selam.. 5 nisanda transferim oldu transferden sonra 7. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm ama ilk idrardı. 8. Gün ve 9. Gün çizgi daha belirginleşti. 12. Gün kanda 273 çıktı değerim.. Yani daha dün :) Umarım sizlerde pozitif sonuç alırsınız rahat olmak çok önemli düşünmeyin odaklanmayın çünkü sonu yok şimdi de değer artacak mı sağlıklı devam edecek mi kaygıları taşıyorum.. Doğuma kadar da bitmeyecek.. sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım

Selam.. 5 nisanda transferim oldu transferden sonra 7. Gün idrar testinde silik çizgiyi gördüm ama ilk idrardı. 8. Gün ve 9. Gün çizgi daha belirginleşti. 12. Gün kanda 273 çıktı değerim.. Yani daha dün :) Umarım sizlerde pozitif sonuç alırsınız rahat olmak çok önemli düşünmeyin odaklanmayın çünkü sonu yok şimdi de değer artacak mı sağlıklı devam edecek mi kaygıları taşıyorum.. Doğuma kadar da bitmeyecek.. sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım
cok güzel bir haber canim maşallah değerinde cok iyi:nazar:
Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin inşallah
kacinci denemen canim listemize ekliyim senide

cok güzel bir haber canim maşallah değerinde cok iyi:nazar:
Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin inşallah
kacinci denemen canim listemize ekliyim senide
Olur tabi :) teşekkür ederim.. ilk denemem benim.. Pzt tekrar kan vericem ne kadar yükselmiş ona bakıcaz.. Bana iki tane Blast embriyo transfer edildi umarım ikizdir :$ Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç..

Olur tabi :) teşekkür ederim.. ilk denemem benim.. Pzt tekrar kan vericem ne kadar yükselmiş ona bakıcaz.. Bana iki tane Blast embriyo transfer edildi umarım ikizdir :$ Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç..
kaat kat katlansin değerim canim insalah

Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................:anneadayı::KK46::nazar:

mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan.................:KK43:

umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................:KK43:

okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................:anneadayı::KK46::nazar:

ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan

ela33............................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan....................27 nisan

eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide

saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil .....................?.......................tedavide

gultisssss......................?...............1....................?..................................?.......................tedavide

eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide

oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?.......................tedavide

arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide

secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide

yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide

fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide

fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide

dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide

birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide

thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide

sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide

janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..................?..........................tedavide

merve2239.................22................1...........ist.tup bebek ......................?.........................tedavide

ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?..........................tedavide

batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?.........................tedavide

siden80.........................?.................?....................?.................................?.......................tedavide

[/QUOTE]

. Ben de üzüldüm arkadaşım daha erkenmiydi bilmiyorum ama 2 gün sonra tekrar bir baktır mutlaka hayırlısı olsun inş.

Çok sSağol canım carşamba normalde baktirmam gerekiyordu 4 gün var daha internet ten baktım 8. Gün negatif sonra pozitif olan çok var inşallah benimkide öyle olur

Çok Üzgünüm kızlar benim yine negatif bugün 8. Günüm du dayanamadim tahlil yaptırdım sonuç hüsran :KK43:
canim benim yaaaa .....Allah in takdiri iste ne denir ki ancak nasip deilmis diyoruz
inşallah tez vakitte bebisine kavuşursun tatlim .....
daha 4 gun varmis testine Allah tan umut kesilmez canikom 4 gun sonra yeniden test yaptır değerlerin katlanacaktır inşallah.....

Çok sSağol canım carşamba normalde baktirmam gerekiyordu 4 gün var daha internet ten baktım 8. Gün negatif sonra pozitif olan çok var inşallah benimkide öyle olur
. İnş.seninkide öyle olur canım tabi bu sürede de rahat olmaya çalış.

Back