Bu arada 33 yayımArkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç
sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................
mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................
derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................
desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan...................13 nisan
umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................?
ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan
eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide
saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide
elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil .....................?.......................tedavide
gultisssss......................?...............1....................?..................................?.......................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide
oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?.......................tedavide
arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide
secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide
yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide
acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide
fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide
dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide
birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide
thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide
sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide
janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..................?..........................tedavide
merve2239.................22................1...........ist.tup bebek ......................?.........................tedavide
ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?..........................tedavide
batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?.........................tedavide
siden80.........................?.................?....................?.................................?.......................tedavide
Yas 33 bu arada 27 nisanda sonuc alacağız inşallahekliourm tatlim
Bugun aradilar 17 embriyo olusmus gunu bildirmek icin tekrar ariycaklar ertelencek falan die bi bilgi vermedilerpco lularda aynı ay transfer yapılmıyor benm gıttıgmız sordugum merkezlerde sızın yapacaklarmı bılgılendırdılermı
canım belki de ilaçlar biraz yükseltmiştir???5.Gün embriyosu transferi 10.Gün de bhcg 11.75 çıktı
Herkesin değerlerini okuyorum kat kat fazla, böyle düşük cikip da gebeligi devam eden oldu mu acaba?
canım belki de ilaçlar biraz yükseltmiştir???
çok güzel cnm ya benm ıcınde deneyım olur bana klınıgım 10dan fazla yumurta cıkarsa rahmı 2 ay dınlendırıceklerını soylemıstı eğer senın gerek görmezlerse belkı benmde dınlendırmezler hoş yumurtayı buldukda dınlendırmesı kaldı tedavım yarım kaldıSlm arkad
Bugun aradilar 17 embriyo olusmus gunu bildirmek icin tekrar ariycaklar ertelencek falan die bi bilgi vermediler
canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişlerine ben de iğnelerdeyim 5. gün bugün puregon ve yarın da orgalutrana başlıcam. sen ne kullanıyorsunselam kızlar benim de 3. denemem olacak iğnelerdeyim şu an yarın yine kontrol var.sanırım haftaya yumurtalar toplanır.yaşım 32 tüplerim alındı bakalım ne olacak.
Yok canm doktorum cok yumrta oldugu icin siskinlik falan olirsa hemen gel.drdi iptali konisinda bise demedi Senin sorun ne canm rabbim en kisa zamnda seninde yuzunu guldrsunçok güzel cnm ya benm ıcınde deneyım olur bana klınıgım 10dan fazla yumurta sa rahmı 2 ay dınlendırıceklerını soylemıstı eğer senın gerek görmezlerse belkı benmde dınlendırmezler hoş yumurtayı buldukda dınlendırmesı kaldı tedavım yarım kaldı
benim 8. günüm canım puregon kullanıyorum sanırım benim de orgalutran yarın başlayacak yarın kontrol var.inşallah sen de isteyen herkes de bir an önce kavuşsun.zorlu ve yıpratıcı bir süreç çünkü.canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişlerine ben de iğnelerdeyim 5. gün bugün puregon ve yarın da orgalutrana başlıcam. sen ne kullanıyorsun
amin cnm ben pco luyum ve pcoluların cok yumurtası cıkar tüp bebekte çok şanslıdırlar benım tam tersi yumurta gelişmiyor buda pcolularda binde bir olabilicek birşeymiş oda beni buldu işte benm tedavim gecen hafta kesildi 15yumurtam 14ml den sonra büyümedi eşimdede sperm çopk düşmüş morfolıjıde yuzde1 o yoktu sımdı bırde o cıktı bırı olmazsa dıerı her ay mutlaka bır sorun cıkıyor kısmet mayısta adet olursam tekrar gıtmeyı dusunuyorm baslarlarsa ama ben suan adet sökturucu kullanıyorm 1ogun kullanıp bırakıcam 10gun ıcınde adet olucam allah ızın verirseYok canm doktorum cok yumrta oldugu icin siskinlik falan olirsa hemen gel.drdi iptali konisinda bise demedi Senin sorun ne canm rabbim en kisa zamnda seninde yuzunu guldrsun
peki dozajların nasıldı. ve yumoşlar kaç mm oldu cnmbenim 8. günüm canım puregon kullanıyorum sanırım benim de orgalutran yarın başlayacak yarın kontrol var.inşallah sen de isteyen herkes de bir an önce kavuşsun.zorlu ve yıpratıcı bir süreç çünkü.
Canm banada doktorum.dedi cok opmasi hem.ii hem kotu die ama cok sukur bi sorun vikmadi biraz once doktorum.yine aradi her hangi bi rahatsizlihin varmi die hafif bi siskinligim.var o kadar yani bendede pco var ben ilackarla cok guzel cvp veriom ins bi sorun cikmaz canm.sende tedavinin yaninda bitkisel kurleri dene bi istersen incir kuru falanamin cnm ben pco luyum ve pcoluların cok yumurtası cıkar tüp bebekte çok şanslıdırlar benım tam tersi yumurta gelişmiyor buda pcolularda binde bir olabilicek birşeymiş oda beni buldu işte benm tedavim gecen hafta kesildi 15yumurtam 14ml den sonra büyümedi eşimdede sperm çopk düşmüş morfolıjıde yuzde1 o yoktu sımdı bırde o cıktı bırı olmazsa dıerı her ay mutlaka bır sorun cıkıyor kısmet mayısta adet olursam tekrar gıtmeyı dusunuyorm baslarlarsa ama ben suan adet sökturucu kullanıyorm 1ogun kullanıp bırakıcam 10gun ıcınde adet olucam allah ızın verirseama yınde ümitlenmek ıstemıyorm belkı sonuclarıma bakar baslatmazlar tedavımı hersey beklıyorm artık cok karamsarım
dozlarım yüksekti ilk 6 gün 300 dü ama onlardan 400 çıkıyo ya sonuna kadar çevirince öyle kullandım şimdi iki gün 250 verdi.mm sini sormadım o da söylemedi.sanırım 10 tane yumurta oluşmuş.geçen yıl günde 100 ile 7 yumurta olmuştu.bu sene sanki geriden geliyorum belki yaşla alakalı bilmiyorum.peki dozajların nasıldı. ve yumoşlar kaç mm oldu cnm
benim 2 gün 275, 2 gün 250, verildi 13mm ye çıktılar. bugün 225 e düşürdü dr dozu. yarından itibaren yani 6. günden itibaren orgarutral ile birlikte kullanacam.aslında bu sefer
dozlarım yüksekti ilk 6 gün 300 dü ama onlardan 400 çıkıyo ya sonuna kadar çevirince öyle kullandım şimdi iki gün 250 verdi.mm sini sormadım o da söylemedi.sanırım 10 tane yumurta oluşmuş.geçen yıl günde 100 ile 7 yumurta olmuştu.bu sene sanki geriden geliyorum belki yaşla alakalı bilmiyorum.
yaşım 32.senin yaşın kaç ve kaçıncı denemen?benim 2 gün 275, 2 gün 250, verildi 13mm ye çıktılar. bugün 225 e düşürdü dr dozu. yarından itibaren yani 6. günden itibaren orgarutral ile birlikte kullanacam.
belki vücudun ilaca verdiği tepkiyle alakalı olabilir dozajlar. ve daha önceki denemeeler de baz alınarak yapılmıştır. yaşın kaç senin cnm
30 yaşındayım cnm. ilk denemem hayırlısıyla alnımızın akıyla çıkarız inşallahyaşım 32.senin yaşın kaç ve kaçıncı denemen?
cnm denemedıgm bırsey kalmadı içim dışım incirle soğan oluyo zaten tedavi sürecindeCanm banada doktorum.dedi cok opmasi hem.ii hem kotu die ama cok sukur bi sorun vikmadi biraz once doktorum.yine aradi her hangi bi rahatsizlihin varmi die hafif bi siskinligim.var o kadar yani bendede pco var ben ilackarla cok guzel cvp veriom ins bi sorun cikmaz canm.sende tedavinin yaninda bitkisel kurleri dene bi istersen incir kuru falan
Hakkinda hayirlisi olsun canm ins tedaviye falan gerrk kalmadan gelir bebisincnm denemedıgm bırsey kalmadı içim dışım incirle soğan oluyo zaten tedavi sürecinde
Sanmıyorm Canm ya ama inşallah Dediğin gibi olurHakkinda hayirlisi olsun canm ins tedaviye falan gerrk kalmadan gelir bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?