• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

cnm ben dayanamayip aliyorum biseyler ufak tefek ama büyük esyalari sona birakcam gerci ikizlerin sağı solu belli olmuyormuş hayirlisi artik:)
Eşim bugün nevresim takımı almış ilk alış verişi oldu bebislerin bende kendimi zor tutuyorum 7. Ayda hazırlıklı olmak lazım dediğin gibi ikizlerin sağı solu belli olmaz Rabbim sağlıkla hepimizin kucağına almayı nasip etsin

Canim nerde rahat ediyorsan oraya git ben memlekette ablamın ikinci doğumunda hep yanindaydim devlette yaptı çok ilgilendiler. Yalnız seninki ikiz olduğu için biraz daha sık eleme yap için hangi doktorda rahat ederse orda devam et.
Çok kafam karışık kendi dr uma imkansız 15 bin istiyorum gidemem ozel ler para tuzağı diyorlar iki ara bir derede kaldım hayırlısı artik

Geçen devlette gittim inanılmaz şaşırdım ne sorduysam cevabını aldım ve çok ilgilendi 20 sinde randevu aldım oraya bu seferde öyle davranirlarsa kesinlikle devlette devam edicem
Ben cok.kisa muayeene oluyrm cok dolu oldugu icin insann uzerinde bi baski oluo ayy bilmyrm doktordan da memnunum.haberleselim olur mu

Kizlar simdi ben alakasiz bi sey sorcam:KK54:eylulun basinda çok sevdgim kuzenimin dugunu var benm su an karnim cok belli degil ama zaten kendime ait bi karnim vardi:)inşallah ii olursam cok istyrm katilmak dugune.hal boyle olunca hamile abiye tesettür satan bi interne5 sitesi tavsiyenze ihtycm va4

Kızlar herkese güzel ve sağlıklı hamişlik diliyorum şuana kadar kaç kilo aldınız?...
Birde benden ziyade annem Dayanamayıp alışveriş yapıyor Bebeğin odası bile hazır durumda üstelik cinsiyeti belli olmadan annem Dayanamayıp Aldı daha doğmadan bir Sürü oyuncağı oldu aslında bende şimdi alınması taraftarın Değilim 6-7 dolunca alalım istiyorum ama ilk torun olduğu için tabi annanemiz durmuyor....
Siz çocuklarınıza ne isimler buldunuz bizim sürekli Değişiyor :KK200::nazar:

Kızlar herkese güzel ve sağlıklı hamişlik diliyorum şuana kadar kaç kilo aldınız?...
Birde benden ziyade annem Dayanamayıp alışveriş yapıyor Bebeğin odası bile hazır durumda üstelik cinsiyeti belli olmadan annem Dayanamayıp Aldı daha doğmadan bir Sürü oyuncağı oldu aslında bende şimdi alınması taraftarın Değilim 6-7 dolunca alalım istiyorum ama ilk torun olduğu için tabi annanemiz durmuyor....
Canim senn kiz degil miydi? Ben en son 61 kiloydum tedaviye baslarken 58 kilo idim.en sn byramda galiba tartldgmda 61 idim simdi kacim bilmyrm

Cnm ben 58 le hamile kaldım 61 buçuğum şuan dün tartıldım. Kızımızın adı Zehra sedef olacak nasip olursa. Ben de nefsimi körletmek için bikaç parça bişe aldım 7 8 aylık olunca devam edicem inşallah ;)

Cnm ben 5.5 kilo aldim ikiz ondan mi bilmiorum göbegim baya belirgin

Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim. Biliyorsunuz ben yurtdisinda yasiyorum. Ikizlere hamileyim. Gebelikte hicbir Problem yoktu bizde türkiyeye tatile geldik. Hersey süper gidiyordu. Karnim epey cikti mutlu mesut bir tatil yaparken 16. haftanin basinda birden bire suyum geldi. Hemen acile gittik. Bebeklerden birinin suyu gelmis. Bir haftadir hastanedeydim. Sancim gelmedi. Bebeklerden biri cok saglikli digerinin ise hic suyu yok ama kalbi atiyor hala. Heran ikisini birden kaybedebilirim. Cok aci bir durum nolur dua edin. Doktorlar cok az sans veriyor ama Allahtan umut kesilmiyor. Zaten bunlarin herbiri mucize bebek :KK43:((( cooook üzgünüm

Kizlar hastanden yaziyorim yatis yaptlar aksam birden kanamam.basladi hem de kırmızı bildgin adet oluo gibi kanamam.geldim bebege baktilar iyi kalbi atio cok şükür. Proluton vuruldim serum yedim kanama durmynca yatrdilar.su an hastanedeyim.morallerinize ihtycm var

Cok gecmis olsun kizlar. Umarim hersey yolundadir son durumlariniz nasil? Allah yavrularimizi bize bagislasin.

Cok gecmis olsun kizlar. Umarim hersey yolundadir son durumlariniz nasil? Allah yavrularimizi bize bagislasin.
Benim durumum aynı perinatoloji uzmanı eşliğinde takip ediliyorum doguma kadar hastanedeyim. Cook zor ama gün geçtikçe insan umutlaniyor. Allah hepimize saglikla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Benim durumum aynı perinatoloji uzmanı eşliğinde takip ediliyorum doguma kadar hastanedeyim. Cook zor ama gün geçtikçe insan umutlaniyor. Allah hepimize saglikla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Cnm susuz bebeğin iyileşti mi inşallah

Back