2015 NiSAN da tüp bebek:))

cnm ALLAHIM yardıncın olsun benimde 5 sene boyunca belirsiz kısırlık dediler hiç bir dr su rahatsızlıgınız var diyemedi piskojik dediler inan bana cokk sıkılmış yorulmuştum tadaviyi bıraktım esimin kardeşi 4 ay önce evlendi ve ilk ayında eşi hamile kaldı ben 5 senedir ugraşıyordum hiç isyan etmedim ama içimde volkanlar koptu cok agladım iki gun hiç susmadan agladım kendimi kendim susturamıyordum eşim bi gün aglamama dayanamadı bu gün işe gitmeyim hadi dolaşalım dedi ve arabada giderken hala aglıyordum eşim bi anda tup bebek merkezin önunde durdu hadi görüşelim dedi ben aglama kestim içeri girdik görüştük adettinin 3 günü gelcen başlıcaz dedi sanki o gün hamileliğim haberini almış gibi sevine sevine eve döndüm transfer günü geldi bebişler koyuldu biriniz tutcaksınız biliyorum dedim okadar emindimki hamile olduguma ve biri tutmuş hamileymişim arkadaşım 5 sene içinde cok agladım cok sızlandım ama bu tup bebek merkezine gitmek hiç aklımızda bile yoktu bi anda çıkardı rabbim bu yuzden içinde hangisi geçiyorsa ona git cok araştırdıkcada kafan karışıyor sadece sana şunu söyleyim dogum ölum evlenme vakti saat eger Allah katında nezaman vaktin geldiyse sadece dua değiştirir herşeyi dua et cnm

Maşallah Rabbim evladını sana bagislasin inşallah canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Haklısın herseyin vakti zamanı var bakalım benim daha zamanım gelmemiş demekki. Biz de temmuzda 5.yilimizi bitiriyoruz evlilikte. Evlendikten 8 ay sonra düşündük bebek yapmayı ama Rabbim nasip etnedi bu zamna kadar. Bazen diyorum allah bizi cezalandiriyor galiba 8 ay hap kullandim olmasın diye böyle olucani bilsem ilk günden bebeğim olsun diye düşünürdüm ve korunmazdim. Ama Rabbim büyük inanıyorum vi gün bu duyguyu ben de tadicam inşallah

Nasılsıniz güzel anneler
Ben hala mide bulantilariyla bogusmaktayim.Ilk başlarda herseyi yemek istiyordum şimdi canım hiçbişey çekmiyor. Yiyebiliyorken herseyi yiyin benden tavsiye bol bol meyve sebze

Kizlar kahverengi pütürlü bi akinti ve kan geldi dr progesteron igne yap dedi düsük mü bu kalbim duracak sevincm bu kadar mi surecek böyle bisr yasayan var mi

Kizlar kahverengi pütürlü bi akinti ve kan geldi dr progesteron igne yap dedi düsük mü bu kalbim duracak sevincm bu kadar mi surecek böyle bisr yasayan var mi
Canım korkma bende 2 haftadır devam ediyor ama öncesinde yoğun kanamam olmuştu. 2 haftadır igne kullanıyorum bol bol dinleniyorum. Yatmak sıkıyor ama Bebişlerimiz deger. çok geçmiş olsun dinlen beslenmene dikkat et bol bol su iç.

Canm cok sagol ya yatmazmiyim tabiki korkunun gözünü seveyim dünden beri hep uataktayim. Pruluton igne mi vurun dr bi defa vur dedi yeterli mi ilk defa vurdum yarin test yap anlasilir dedi degerden ne zor bir süreçmiş.tavsiyelerin icin tesekkür umarim saglicakla atlatiriz bu süreci

kızlar cok şükür kesesini gördük kalp atisini da duyduk Allahim herkese nasip etsin
ÇOK ŞÜKÜR CNM MAŞALLAH :)

KIZLAR 3 AY SONRA ZORLA TEDAVIYE BASLADIM AMA ınanılmaz sınırlı ve gergınım esımı elımden gelse evden atıcem nıye boyle oldu bılmıyorum nasıl sakınlesebılırım
CNM SABIRLAR DİLİYORUM TELEFONDAN OYUN FALAN OYNA BENİM SİNİRİMİ ALIYOR OYUN OYNAMAK
CNM Bİ KERE DAHA BURADA DENE TEVEKKEL ALLAH DE. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA RABBİM NASİP EDECEKTİR. DUALARIM HEP SENİNLE
İNŞALLAH DEĞİLDİR CNM GEÇMİŞ OLSUN

cok saol canım maydonoz kısmını dıkkate alayım :) ılaclar oldugu ıcın bıtkı caylarıda ıcmek ıstemıyorum ama cok asabı ve duygusalım
çok emin değilim ama maydanoz zararlı olabilir diye biliyorum, hatta regl söktürmek için maydanoz suyu içiyordu insanlar... İsterseniz bir araştırıp öyle yiyin

çok emin değilim ama maydanoz zararlı olabilir diye biliyorum, hatta regl söktürmek için maydanoz suyu içiyordu insanlar... İsterseniz bir araştırıp öyle yiyin
gebe değil galiba arkadaş tedaviye başlamaya karar vermiş cnm

Canım gebelikte değil tedavi Sürecinde.... Aman arkadaşlar karıştırmayalım gebelik sürecinde değil tedavi görürken bana işe yaradı ama herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bişey yok insan kendi vücudunu kendisi daha iyi Tanır size ne yarıyorsa onu iyip için lütfen :) Rabbim herkesin yardımcısı olsun.... Canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

Kızlar bütün yemeklerden midem bulanıyor çıkarmıyorum ama herşey midemi bulandırıyor bazı parfümler bile özellikle yemek yaparken ben bu yemeği nasıl yiyeceğim diyorum ama zorla yiyorum yemem gerektiği için özellikle ete karşı daha hassas oldum halbuki en Sevdiğim şeydi... Zorla kendime yemek yediyorum

Benim de yemek yerken hiç sıkıntım yok sonrası mahvediyor beni poşet taşı yanında diyenlere gülerdim yok canım o kadar da değil tutarım kendimi diye ama öyleyim nerde ne zaman bulunacağı hiç belli olmuyor

Ayyy canım senin ki daha kötü çıkartıyorsun ben çıkarmaktan korkuyorum çünkü yediklerim gidecek bebeğim büyümeyecek diye.... Midem bulundukça aksine zorla kendime yemek yediyorum özellikle beyaz peynir beni rahatlatıyor çok şükür... Valla Hayırlısı artık yarın kese görmeye gideceğim inşallah... Dualarınızı eksik etmeyin

canim ilk 3 ay bebek annenin kaniyla beslenio
yediklerinden beslenmesi 3 aydan sonra
kendini yemek yerken zorlama hic bir faydasi yok ne sana ne bebeğe
hic birsey yemesen dahi bebeğin buyuo gelisio hic merak etme canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…