2015 NiSAN da tüp bebek:))

Amin canım.. bende de hafiften bulantılar başladı, yani tam olarak bulantı değil de midem bişey almıyor gibi... kısmetse perşembe kalp atışlarını duymaya gidicez

kizlar cuma gunu kontrole gittik doktorum kan degerlerim demir kalsiyum cok iyi olmasina ragmen ferro sanol diye bi ilac yazdi icerigi demir folik falanmis. tedavi sirasinda ve sonrasinda kullandigim ilaclar bitmisti sadece corasprin kullaniyodum simdi bu da eklendi. kontrolde size ilac vitamin falan yazdilar mi

çok emin değilim ama maydanoz zararlı olabilir diye biliyorum, hatta regl söktürmek için maydanoz suyu içiyordu insanlar... İsterseniz bir araştırıp öyle yiyin
bende maydonoz dan uzak duruyorum doktorum kayısı ıncır kecıboynuzu pekmezı ve kuru uzum meyve yemmı ıstıyor bıtkı cayı dahı yasak ... Bugun kontrolüm vardi gıttım yumurta sayım aynı 4 tane 3 u kalıtelı gorunuyor dedı ama bılmıyorum ya neden boyle oldukı benım ılacla 4 yumurtam olusuyordu tedavınım bugun 4. gunu estrofem ve cetrıol du sanırım onları ılav ettı. e2 ye baktık gayet ıyı dedı bakalım ne olacak

Banada vinalac mukti vitamin ve balık yagı verdi.sadece bunları kullanıyorum.baska birsey kullanmıyorum cnm.

canim ilk 3 ay bebek annenin kaniyla beslenio
yediklerinden beslenmesi 3 aydan sonra
kendini yemek yerken zorlama hic bir faydasi yok ne sana ne bebeğe
hic birsey yemesen dahi bebeğin buyuo gelisio hic merak etme canim
Aaaaa canım ilk hamileliğim bilmiyordum bende kendime resmen işkence yapıyordun midem almadıkça zorla yediyorum kendime ayyy bunu söyleğin iyi oldu çünkü zorla yedikçe yemeklerden soğuyorum resmen... Sen ne yaptın canım kaçıncı günün bugün ne zaman teste gideceksin.... Kendinde bi değişiklik hissediyormusun?

Amin canım.. bende de hafiften bulantılar başladı, yani tam olarak bulantı değil de midem bişey almıyor gibi... kısmetse perşembe kalp atışlarını duymaya gidicez
İnşallah canım benim bebişinin pıt pıtlarını duyunca bizede haber ver merak ederiz :) bende kısmetse yarın gideceğim kese görmeye inşallah herşey güzel olur benim ve hepimiz için

B batmanbeginn canım senin nasıl geciyor hala çok uyuyormusun ? gerçi gebelik anneye çok uyku yaparsa çocuğu erkek olur derler :) ama Rabbim öncelikle sağlıklısını hayırlısını sonra sizin gönlünüzdekini versin ama ne yalan söyleyim ben merak ettim şimdi senin miniği

hic korkma bebeğin beslenio ve buyuo
sürekli cikaranlar var hic bisi yiyememeynler var
ilk 3 ay yeemek önemli deil su ic canin ne istiosa onu ye zorla eziyet etme kendine
benim de yârin test gunum inşallah
hafif pembebmsi lekelenmelerim oluo 4 gundur neye alamaet bilmiorum
hayirlisi olsun hakkimizda cumleten

canım çok şükür iyiyim :) uyudukça mutlu oluyorum hatta kötü düşüncelerden kurtulmak için biran önce uyuyasım geliyor. ama eskisi kadar kalmadı maalesef :)
zaten çin takvimine göre erkek canım bakalım hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatle doğsun inşallah da önemli değil cinsiyeti :)
sen nasılsın nasıl geçiyor günler canım

Ben bugün prolutan depot haftalık iğne yi vurdurdum 3. Kez bide günlük progynex onuda günlük olarak vurduruyorum. Çarşamba kontrolüm var insallah herşey yolundadır. Benim kanamam cok olmuştu 1 hafta sonra kontrole gittiğim de kanama alanı hala mevcut ama küçülme var demişti kanama alanında. Leke seklinde dökülme olur korkmlutmasin seni demişti. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum iyi düşünelim her şey cok guzel olsun canim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, amin...

4 yumurta kötü değil ki, bak 3 tanesi de kaliteliymiş.. içini ferah tut

Canm insallah hicbisey yasamaxan saglicakla getiririz bebeklerimizi dünyaya. Umarim sımsıkı tutunurlar annelerine. Ben kese ctesi gorucektm dr yarin icin test istedi tekrar ve progestan igne verdi her gün yapicam 5gün bakalim. Dua edelim en etkili cözüm

Canım teşekkür ederim.... Inşallah güzel haberlerle dönersin dualarımız seninle

Canım çok şükür iyiyim Allah kısmet ederse yarın kese görmeye gideceğim dualarınızı eksik etmeyin...

Arkadaşlar merhaba. Bende aranıza yeni katılıyorum. 23 nisanda transferim gerçekleşti. 7. Haftadayım. Şeker yüklemesi yapıldı ve şeker çıktı ya diyet yada insüline başlayacağım. Benim durumumda olan yada bana tavsiyede bulunacak arkadaşım varmı? Biraz endişeliyim açıkçası.

Cnm neden bu kadar erken şeker yuklemesi yüklemesi yapıldı?şekerin yulsekmi çıktı önceden? Bu haftalarda seker yuklemesi yspılmaz çünkü.

kaç çıktı şekerin canım
Yükleme bana da tedaviye baslamadan yapılmıştı günde iki defa şeker hapı kullanıyordum yaklaşık 2 ay kullandım 859 mg hamile kalınca doktorum ilacı değiştirip 500 mg indirdi sürekli ölçüm yapıyorum evde ama dikkat ediyorum mesela çileği çok severim doktorum en fazla 3 tane oda yoğurdu karıştırarak dedi ve Yürüyüş çünkü şekeri dengede tutan şey dedi yürüyüş için
Herhangi bir tehlike yoksa her gün yarım saat yürüyüş oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…