2015 NiSAN da tüp bebek:))

Sağol canım bilgilerin için bi ara aramayı düşünüyorum biraz daha zaman geçsin . Zaten çoğu kişi Bülent bey i öneriyor. Şartlar uyarsa ben de isterim orda tedavi olmayı inşallah

Kızlar dış gebelik yaşadım pazartesi açık ameliyat ile sol tupum alındı bebek 2. Aylık olmuş kalp atışı bile vardı çok zor günler yaşadım
Gecmiş olsun canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun dualarımız hep seninle olacak ama lütfen mor

Yani hep sebepsiz infertilite dendi benim gibi bi çok kişi var sebepsiz infertilite nedeniyle çocuk sahibi olamayan.sorayım bakalım Bülent bey e mesaj yoluyla
Sağol canım benim inşallah Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı.

Kızlar dış gebelik yaşadım pazartesi açık ameliyat ile sol tupum alındı bebek 2. Aylık olmuş kalp atışı bile vardı çok zor günler yaşadım
cok cok gecmis olsun allah beterinden korusun. dis gebeliklerde kalp atisi nasil oluyor anlamadim ayrica 2 aylik olana kadar mutlaka anlasilmasi gerekmiyormu kan degerlerine gore bile anlasilabiliyor inan kafam hic basmadi. tekrar gecmis olsun allah yardincin olsun allah'a sigin tevvekkul et rabbimin bir bildigi vardir mutlaka senin icin bir hayir vardir.

Canım Merhaba inan dualarım seninle sakın vazgeçme denemeye fevam et hazır olduğunda. inşallah en kısa zamanda evladını kucağına alacaksın canım

KIZLAR 3 AY SONRA ZORLA TEDAVIYE BASLADIM AMA ınanılmaz sınırlı ve gergınım esımı elımden gelse evden atıcem nıye boyle oldu bılmıyorum nasıl sakınlesebılırım

Cok buyuk gecmis olsun canim cok uzuldum allah sagligini korusun sana bisey olmasin da. İnsallah allah en kisa zamanda sana bebis nasip eder. Allah sabir ve kolaylik versin.

Canim cok geçmiş olsun öncelikle inşallah tez zamanda bebegini kucağına alirsin.kalp atisi duyldktan snra nasil dis gebelik oluyo belirtin var miydi anlatr msn

KIZLAR 3 AY SONRA ZORLA TEDAVIYE BASLADIM AMA ınanılmaz sınırlı ve gergınım esımı elımden gelse evden atıcem nıye boyle oldu bılmıyorum nasıl sakınlesebılırım
Canım öncelikle gün içerisinde bol bol yürüyüş yap kötü enerjileri at üstünden sonra eşin olmazsa sana kim destek gösterecek onu düşün siz birlikte bu durumu aşmalısınız onada çok yüklenme o da en az senin kadar üzgündür... Sabahları muhakkak maydonoz tüket eğer alerjin yoksa haftada 2 gün akşamları ıspanak yemeği ye fakat ıspanak Yemeğini yaparken içene yarım bağ maydonoz doğra bu şekilde baya sakinleşirsin... Ve her zaman lunu düşün sen sakin olursan tedavin daha iyi sonuç verecek

cok saol canım maydonoz kısmını dıkkate alayım :) ılaclar oldugu ıcın bıtkı caylarıda ıcmek ıstemıyorum ama cok asabı ve duygusalım

Canım Merhaba inan dualarım seninle sakın vazgeçme denemeye fevam et hazır olduğunda. inşallah en kısa zamanda evladını kucağına alacaksın canım
Merhaba canım. Allah razi olsun çok sağol. Vazgecmiycem Rabbim güç verdikçe devam edicem inşallah. Ramazan dan sonra düşünüyorum merkez konusunda çok kararsizim aynı yerde mi devam etsem istanbul a mi gitsem bilmiyorum. Çok iyi bi yerde yaptırmak istiyorum . Artık bi olumsuzu daha kaldıracak güç kalmadı bende.ama İstanbul da bizi şu durumda aşacak gibi. Bakalım haktan hayırlısı

Alla alla yanlışlık mu var acabs cnm
ya benim çokkk kafam kasırtı benim bebeğim küçükte ondanmı ozaman 5+5 dediki ya ulturasan kağıdı var onda 6+2 yazıyo bugun 7 haftalıgız ama dr tarihine göre daha bugun 6+2 benim bebişe 2mm demişti internette bakıyorum 5 le 6 haftalık arasında 2mm gözüküyor benim bebiş geridenmi geliyoki bu gun bide aklıma bu takıldı sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…