- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
Günaydin kizlar degerim 68 cikti 11gunde 3gun embriyosu vallahi yazanlar oluyodu sevinemiyoruz diye inanmiyordm suan anliyorum acaba deger ikiye katlanacak mi kalp atisi olacak mi Allahim ne zor bi bekleyis umarim burdaki bi cok arkadas gibi bende saglikl keseyi gorurum ve kalp atisini duyarim. Saglikla buyutelim göbişleri
Canım hayırlı olsun :) darısı tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah :)Kizlar degerim 11.gün 68.43 14.gün degerim 255.3 çikti çok şukür. Bi de 29 ya da 30 mayista kese icin cagirdilar erken degil mi yaaaaa çok şukür insallah keseyide gorürüm
Msşallah cnm. Çok sevindim. Boşuna üzdün kendini ama olsun sonu güzel oldu :)Kizlar degerim 11.gün 68.43 14.gün degerim 255.3 çikti çok şukür. Bi de 29 ya da 30 mayista kese icin cagirdilar erken degil mi yaaaaa çok şukür insallah keseyide gorürüm
Cnm korkma bi deger gorduysen ve o degGünaydin kizlar degerim 68 cikti 11gunde 3gun embriyosu vallahi yazanlar oluyodu sevinemiyoruz diye inanmiyordm suan anliyorum acaba deger ikiye katlanacak mi kalp atisi olacak mi Allahim ne zor bi bekleyis umarim burdaki bi cok arkadas gibi bende saglikl keseyi gorurum ve kalp atisini duyarim. Saglikla buyutelim göbişleri
Cnm cok guzel bi haber bak bosuna korkmusunKizlar degerim 11.gün 68.43 14.gün degerim 255.3 çikti çok şukür. Bi de 29 ya da 30 mayista kese icin cagirdilar erken degil mi yaaaaa çok şukür insallah keseyide gorürüm
14 . Gun kan aldilar sonra 15gun sonra keseye cagirdilar gorunduB batmanbeginn canm ya sen transfer gününden kaç gün sonra kese görmeye gittim tesekkür ederim iyi dileklerin için
Sagol canim 6+3dü gördügümüzde.Canım âmin gözün Aydın cok sevindim kaç haftalık olmuşlar
Saol canim. Allah hepimize nasip etsin insallah.Cnm hayirli olsun gozun aydin aramizda kalp atisini duymayan az kisi kaldi sanirimm
Cok tebrik ederim Allah tamamina erdirsin. Canim benim de 3. gün embriyosu. 13. gün Test günümdü. 454 cikti ve ikiz.Benmde 11.gün transfer gunu haric 3.gün embriyosu 68çikti cok mu dusuk ya herkesin yuksek 2embriyo konuldu biri tutunmustr insallah bise olmaz
Cnm 29 nisanda transfer oldu. 21 mayısta keseyi gördük şükür. Kalp atışını daB batmanbeginn canm ya sen transfer gününden kaç gün sonra kese görmeye gittim tesekkür ederim iyi dileklerin için
Aaaa ciddi mi cnm ya çok üzüldüm yaKızlar dış gebelik yaşadım pazartesi açık ameliyat ile sol tupum alındı bebek 2. Aylık olmuş kalp atışı bile vardı çok zor günler yaşadım
ya cnm benim 23 nisanda trasfer oldu carşamba günü dr gittim 5+5 dedi daha ben bugun 6+3 oldum drlar farklı farklımı söylüyorlarki tarihe göre değilmiCnm 29 nisanda transfer oldu. 21 mayısta keseyi gördük şükür. Kalp atışını da
cnm geçmiş olsun cok şaşırdım kalp atışı vardı demişin ama dış gebelik olanlar hep boş kesesi olanlar diye duymuştumKızlar dış gebelik yaşadım pazartesi açık ameliyat ile sol tupum alındı bebek 2. Aylık olmuş kalp atışı bile vardı çok zor günler yaşadım
Tebrik ederim canm darisi basinaCnm 29 nisanda transfer oldu. 21 mayısta keseyi gördük şükür. Kalp atışını da
Ay canim ya cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun. Nasil oldu ya böyle birsey kese gözükmemis miydi.Kızlar dış gebelik yaşadım pazartesi açık ameliyat ile sol tupum alındı bebek 2. Aylık olmuş kalp atışı bile vardı çok zor günler yaşadım
Benim 24 Nisan Transfer 6+ 4 oldum. Sen bir gün öncesin yani 6+5 oluyorsun Doktor bir haftayi sasirmis bence.ya cnm benim 23 nisanda trasfer oldu carşamba günü dr gittim 5+5 dedi daha ben bugun 6+3 oldum drlar farklı farklımı söylüyorlarki tarihe göre değilmi
aaayyy canim benim yaaa ccokkk cook geçmiş olsunKızlar dış gebelik yaşadım pazartesi açık ameliyat ile sol tupum alındı bebek 2. Aylık olmuş kalp atışı bile vardı çok zor günler yaşadım
Ayyy canım yaaNasıl olabilirim yıkıldık çok zor bi ameliyat geçirdim kan sulandırici daha kullandığım dan azdaha oluyordm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?