• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

:KK9:
Arkadaslaar mujde...
8.gun kan degerim 453:nazar:
10.gun kan degerim 901:nazar:
:anneadayı::nazar: 1 nisan tranver gunum 5.gun embrio. :KK46: Formumuza sansbgetirsin ins. Pazartesi bi daha kan vericem doktorum hemen sevinme dedio_O
oooooooooooo harikaaaaaaa bir haberrr bu canim cok sevindimmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:topigimizin ilk hamisisinnnnn tatlim...Rabbim devamini getirsin insallah

Arkadaslaar mujde...
:anneadayı::nazar: 1 nisan tranver gunum 5.gun embrio. :KK46: Formumuza sans getirsin ins. Pazartesi bi daha kan vericem doktorum hemen sevinme dedio_O

Canimm hayirli ugurlu olsun masallah,supersinn. Benim de 1 nisan di transferim. Test gunum 12 nisan. Yarin kan verecegim. Cift embriyomuydu senin?

teşekkür ederim arkadaşlar darısı sağlıklara sizlere olsun inşşallahhh tek emrio die biliorum ama şüphelerim var çift olmasıyla ilgili çünkü transver resmi veren olmadı

teşekkür ederim arkadaşlar darısı sağlıklara sizlere olsun inşşallahhh tek emrio die biliorum ama şüphelerim var çift olmasıyla ilgili çünkü transver resmi veren olmadı
Canim benim 1 nisan transfer. 8 nisanda 118 cikti degerim(cift embr. Transfer edilmisti) senin masallah cok cok iyi cikmis, asıl test gunum yarin benim

Canim benim 1 nisan transfer. 8 nisanda 118 cikti degerim(cift embr. Transfer edilmisti) senin masallah cok cok iyi cikmis, asıl test gunum yarin benim
sende değerine göre hamilesin canım tebrikler. 10 da da yenileyseydin keşke artışını gözlemlemek adına .. seninkide mi 5. gun emrio su doktorum 5. gun embrio su olduğundan yuksek çıkmış olabilir dedi... dış gebelik bile konusu oldu

Arkadaslaar mujde...
:anneadayı::nazar: 1 nisan tranver gunum 5.gun embrio. :KK46: Formumuza sansbgetirsin ins. Pazartesi bi daha kan vericem doktorum hemen sevinme dedio_O
Maşallah bacm darısı bizlere olsun bu arada şu gebelik takvimi varya yapsana o Benm hep içimde kalmıştı yapamadım bu arada bu Sislicam ile ben öz kardeşiz birlikte tedaye başladık birlikte hamile kalıp kuzenleri aynı ayda doğuracaktır ama Benm tedavim yarım kaldı kızkardeşim in yüzü Güldü bana bir tane daha YİĞEN verecek Rabb'ime Şükürler olsun kendinden önce beni Düşünen bacımın Allah gönlüne göre verdi çok şükür bin şükür

Kız ben Mayıs Haziran topiği açtım ordayım oraya gel orda yazmıstm kızkardeşim hamile diye şimdiden ünlüsün orda

İki ayrı günde tranferi ilk kez duydum. Şans daha yüksek mi oluyor acaba. Neden böyle yapıldı ki. Özelde mi tedavi görüyorsun.
ilk denememde 3.gün embriyosu tuttuğu için doktor bunu es geçmeyelim dedi evet özelde tedavimi gördüm

canim gozun aydin sende hamişsin maşallah değerin cok iyi 8. güne gore
Rabbim tamamina erdirsin insallahhhhhhh

Kizlarrr 1 nisan transfer gunum, bugun de test gunumduu...
7.Gun. 118 :nazar:
11.Gun 732:nazar: :anneadayı:
Cok sukur..
Allah hepimizi tamamina erdirsin, hepimize nasip etsin insallah..

Kizlarrr 1 nisan transfer gunum, bugun de test gunumduu...
7.Gun. 118 :nazar:
11.Gun 732:nazar: :anneadayı:
Cok sukur..
Allah hepimizi tamamina erdirsin, hepimize nasip etsin insallah..
gozunaydin tatlim coookk bekledin sonunda mukafatini aldin darisi bizlere olsun inşallah sağlıcakla alirsin kucagina ins..:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................:anneadayı::KK46::nazar:

mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................:anneadayı::KK46::nazar:

desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan...................13 nisan

derdest044134.............?..............?.....................?............................?.............................?

umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................?

eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide

saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil .....................?.......................tedavide

gultisssss......................?...............1....................?..................................?.......................tedavide

eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide

oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?.......................tedavide

arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide

secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide

yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide

fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide

fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide

dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide

birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide

thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide

sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide

janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..................?..........................tedavide

merve2239.................22................1...........ist.tup bebek ......................?.........................tedavide

ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?..........................tedavide

derdest044134.............?.................?....................?.................................?.......................tedavide

siden80.........................?.................?....................?.................................?.......................tedavide

[/QUOTE]

Rabbim kucagina almayida nasip etsin benim bugun 8. Gunum korkuyorum yapamiyorum
Belli olmustur aslinda, ben de iyi veya kotu hersonuca da hazirim. Olmasi da olmamasi da allahtan biran once ogreneyim demistim. Cok sukur simdi mutluluktan agliyorum, insallah devami da gelir..
Surekli oturunca kasıklarım agriyor,karincalanma,uyusma oluyordu tek belirtim buydu, yatinca geciyor. Sende insallah hamilesindir canim

Belli olmustur aslinda, ben de iyi veya kotu hersonuca da hazirim. Olmasi da olmamasi da allahtan biran once ogreneyim demistim. Cok sukur simdi mutluluktan agliyorum, insallah devami da gelir..
Surekli oturunca kasıklarım agriyor,karincalanma,uyusma oluyordu tek belirtim buydu, yatinca geciyor. Sende insallah hamilesindir canim
Insallah benim iki ucgun dur adet sancisi cekiyorum bugun de sirtim cok agriyo sabahtan beri agliyorum sanki olmicak gibi icimde hic umut yok

Insallah benim iki ucgun dur adet sancisi cekiyorum bugun de sirtim cok agriyo sabahtan beri agliyorum sanki olmicak gibi icimde hic umut yok
Benim de belime vurmustu, kasıklarım cok huylandiriyodu beni. Artik dedim noluosa olsun, tutmadiysa da kendime plan yapayim,yeni tedavime baslayim dedim.. soktayim :KK66:
Umidini kaybeybetme ben %80 tutar diyodum, %20 lik kismini hic dusunmedim..kendini uzersen olacagi varsa da olmaz!! insallah olur senin de canim,allah buyuk. Dua et bol bol

Benim de belime vurmustu, kasıklarım cok huylandiriyodu beni. Artik dedim noluosa olsun, tutmadiysa da kendime plan yapayim,yeni tedavime baslayim dedim.. soktayim :KK66:
Umidini kaybeybetme ben %80 tutar diyodum, %20 lik kismini hic dusunmedim..kendini uzersen olacagi varsa da olmaz!! insallah olur senin de canim,allah buyuk. Dua et bol bol
Benim ilk transferim tutmustu o zaman da adet sancisi cektim ama bu sefer ki cok Étienne basladi

Back