- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim herşey allahtan napalim sağlık olsun sıkma tatli canını rabbim en kisa zamanda en hayirlisini nasip etsin Insallah umudunu kaybetme benim 11.kez tüp yaptirip bi kizi olan tanıdığım var düşün yaniKızlar kan testı yaptırdım kocaman bır negatıf bu ara adet oldum ıkıncı aşılamamda tutmadı artık ınanmıyorum bu asılama olayına
Saglik olsun hemen umudunu kaybetme Benimde 2. asilama tutmadi ki hicbir sorun gozukmuyor Simdi bayramdan sonra 3. ye hazirlaniyorum bu arada kilo vermeye calisiyorum (kilolu da degilim aslinda 51 kiloyum 49-50 olmaya calisiyorum :) )Vucudumu hazirliyorum ve inaniyorum ki bu sefer tutucak .3 te tutmaz yine pes etmek yok 4 te tutar Biz yeterki inanalim .Eger maddi olarak yuk olmiycaksa 3.ye hazirlan derimKızlar kan testı yaptırdım kocaman bır negatıf bu ara adet oldum ıkıncı aşılamamda tutmadı artık ınanmıyorum bu asılama olayına
Dün gece yaprak bile kimildamiyordu çok sıcaktı sıcaklık mi artıyor hamile olunca hiç bilmiyorumCanim insallah bugun cok sicakti ondanmidir bilmem ama atesim 37.6 su anda kac defa olctm 37.4 esiminkinin olcyrm 36 cikiyor ama cokta sicak bir gundur etkiside olabilir gideyim diyrm bende ya
Sordum da malesef almadılar canimCanim sayfaya gel listeyle ilgilenen kizlara bi sor istersen her gun 3kişiye dua okunuyor gelip duani aliyosun sinra okuyosun
hayirlisi olsun ınş 3. Tutar umudunu kaybetme üstüste olunca şans artiyormus lutfen bırakma bi umut benim 3. Asilamam bu da olmazsa bir daha deneyeceğim yine deneyeceğim yine bırakmak istemiyorum eşim ben yoruldum diyor ona ne oluyorsa 1 gun gidip örnek veriyorlar olan bana oluyor ben sıkıldım diyor off offKızlar kan testı yaptırdım kocaman bır negatıf bu ara adet oldum ıkıncı aşılamamda tutmadı artık ınanmıyorum bu asılama olayına
Cok sukr kesildi canimCanim kanaman kesildimi
Çok üzülüyorum ya ağlamaktan bıktım ben belcıkada kalıyorum bana kalsa hemen tüpe gecıcem burda kanun Uç kere aşılamadan sonra tüpe gecıyosun bellı Başlı hıc tutanı gormedım yıne üçüncüyü denıcez ama yıne olmucak bılıyorum yeterkı olsun maddı acıdan durumum ıyı bıde burda turkıyedekı gıbı Pahalı degıl devlet karşılıyor her aşılamam 100euro ya gelıyoSaglik olsun hemen umudunu kaybetme Benimde 2. asilama tutmadi ki hicbir sorun gozukmuyor Simdi bayramdan sonra 3. ye hazirlaniyorum bu arada kilo vermeye calisiyorum (kilolu da degilim aslinda 51 kiloyum 49-50 olmaya calisiyorum :) )Vucudumu hazirliyorum ve inaniyorum ki bu sefer tutucak .3 te tutmaz yine pes etmek yok 4 te tutar Biz yeterki inanalim .Eger maddi olarak yuk olmiycaksa 3.ye hazirlan derim
Bu erkeklerı anlamıyorum kadınlar okadar yıpranıyorkı Erkeğe ne var bıde laf Söylüyorlar Butun fılmlere gırdım resmen canım çıktı artık son kez aşılamayı mecburen denıcez sonra tüp Ins tutar Allah yüzümüze bakar hehayirlisi olsun ınş 3. Tutar umudunu kaybetme üstüste olunca şans artiyormus lutfen bırakma bi umut benim 3. Asilamam bu da olmazsa bir daha deneyeceğim yine deneyeceğim yine bırakmak istemiyorum eşim ben yoruldum diyor ona ne oluyorsa 1 gun gidip örnek veriyorlar olan bana oluyor ben sıkıldım diyor off off
Allah'ım bızlere sabır versın hayırlısıyla kucaklarımız dolsaydıCanim herşey allahtan napalim sağlık olsun sıkma tatli canını rabbim en kisa zamanda en hayirlisini nasip etsin Insallah umudunu kaybetme benim 11.kez tüp yaptirip bi kizi olan tanıdığım var düşün yani
Bende yurtdisindayim Burda devlet tup bebegi karsiliyor mu protokoller nedir bilmiyorum ama asilama cok uygun burda da 50 Euro oduyorum ben ayni parayi aylarca clearblue digital ovulasyon aletine vermistim ama dedigim gibi umudunu kaybetme eger 3 asilamaysa 3 asilama yaptircaksin sonra da olmazsa tup bebek :)Çok üzülüyorum ya ağlamaktan bıktım ben belcıkada kalıyorum bana kalsa hemen tüpe gecıcem burda kanun Uç kere aşılamadan sonra tüpe gecıyosun bellı Başlı hıc tutanı gormedım yıne üçüncüyü denıcez ama yıne olmucak bılıyorum yeterkı olsun maddı acıdan durumum ıyı bıde burda turkıyedekı gıbı Pahalı degıl devlet karşılıyor her aşılamam 100euro ya gelıyo
Çok şükür tatlım rabbimbi daha gostermesin sana inş senin altıncı haftada yani kanama yaptığın haftalarda kalp atışı nasıldı zayifmiydi benim arkadasta hamile senin gibi kanaması oldu bebeğin kalp atışı zayıf çıktıCok sukr kesildi canim
RABBIM VERMIYORSA VARDIR BIR BILDIGIBu erkeklerı anlamıyorum kadınlar okadar yıpranıyorkı Erkeğe ne var bıde laf Söylüyorlar Butun fılmlere gırdım resmen canım çıktı artık son kez aşılamayı mecburen denıcez sonra tüp Ins tutar Allah yüzümüze bakar he
Allah'ım bızlere sabır versın hayırlısıyla kucaklarımız dolsaydı
Ben ilk ozel e gittim uymayınca devlete gidiyorum şimdi hani madem aynı işlemler ne gerek var ozel e gitmeye dedim hiç para odemiyorum devlet olduğu için de kadar çok insan gördüm ki bazıları tek tuple 7 .Bende yurtdisindayim Burda devlet tup bebegi karsiliyor mu protokoller nedir bilmiyorum ama asilama cok uygun burda da 50 Euro oduyorum ben ayni parayi aylarca clearblue digital ovulasyon aletine vermistim ama dedigim gibi umudunu kaybetme eger 3 asilamaysa 3 asilama yaptircaksin sonra da olmazsa tup bebek :)
Canim Rabbim bu mübarek günlerde sana dayanma gücü versin gerçekten sorumsuz bir adamla evlilik zor aynı mal bendede var allah ıslah etsin onları diycek başka kelime bulamıyorumBugun amma icliymisim yazımın uzunluğunu görünce anladım kusura bakmayın çok dolsun artık gözümden yaş gelmiyor önceden çok agladim hemen aglardim zaten bana dedi ki geçen ay artık göz yaşların bana o kadar rutin geliyor ki... iyice tiksindim o an gozyasima kiyamazdi benim babam abim sen kim oluyorsun sen nasıl aile olacaksın çocuklarıma nasıl baba olacaksın çok düşünüyorum belki de allah ondan vermiyor bize belki de ayrılacağım bilmiyorum sevdiğinin gözyaşlarına yüreği sizlamayan bir erkek bilmiyorum da merhametsiz olur severek evlendim sevdim o da beni sevdi vicdanlı da merhametli de ama sanırım ben hem bedenen hem ruhen yıprandım o da ruhen yıprandı da ben göremiyorum. ...
Canim yazilarini okudum çok duygulu o kadar içten yazmissin ki ne diyecegimi bilemiyorum.bende zaman zaman bana nasip olmuyo acaba ayrilacakmiyiz diye çok düşünmüştüm.dedigin gibi erkekler sadece bi kere geliyor is bitiyor bütün yük bizde gene de söylenecek bisiler bulabiliyorlar hayret.Bugun amma icliymisim yazımın uzunluğunu görünce anladım kusura bakmayın çok dolsun artık gözümden yaş gelmiyor önceden çok agladim hemen aglardim zaten bana dedi ki geçen ay artık göz yaşların bana o kadar rutin geliyor ki... iyice tiksindim o an gozyasima kiyamazdi benim babam abim sen kim oluyorsun sen nasıl aile olacaksın çocuklarıma nasıl baba olacaksın çok düşünüyorum belki de allah ondan vermiyor bize belki de ayrılacağım bilmiyorum sevdiğinin gözyaşlarına yüreği sizlamayan bir erkek bilmiyorum da merhametsiz olur severek evlendim sevdim o da beni sevdi vicdanlı da merhametli de ama sanırım ben hem bedenen hem ruhen yıprandım o da ruhen yıprandı da ben göremiyorum. ...
Ya ne güzel olur beni de kabul etmediler dolmuş dua nasıl olabilir kiKızlar neden biz birbirimiz için Hz Zekeriyanin duasini okumuyoruz bende girdim oraya kimse ilgilenmedi biz birbirimize okuyalim olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?